CZERWCOWE TESTOWANIE 2017- pierwszy powiew lata
-
WIADOMOŚĆ
-
Nowa bo poczecie dziecka to prawdziwy CUD i takiego cudu każdej nas życzę !
nowa na dzielni, Yoselyn82, Bocianiątko lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:Ja też po nim miałam wszystkie objawy ciąży taka przymiarka
Ja już czuję się @
Przymiarka jest i to gróba. Mam napady glodu, a potem tak mi jest niedobrze, ze wisze nad WC. Nie wymiotowalam, ale juz bylo blisko. Dzisiaj nawet w nocy mnie mulenie obudzilo, tragedyja;-) -
Flowwer wrote:Wszystkie się doczekamy jak nie z pod serducha to z serducha.
W lipcu powoli bedę zbierać papiery do OA
a do jakiego osrodka chcesz skladac papiery?Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Yoselyn82 wrote:a do jakiego osrodka chcesz skladac papiery?
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:Ja jescze tematu nieogarnam nic a nic.
ja teraz troche zaluje ze tyle zwlekalam z tym. Ze powinnam juz o wiele wczesniej dac dokumenty i starac sie o adopcje a nie dopiero teraz.Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Yoselyn82 wrote:ja teraz troche zaluje ze tyle zwlekalam z tym. Ze powinnam juz o wiele wczesniej dac dokumenty i starac sie o adopcje a nie dopiero teraz.
Z jednej strony muszę M podciać skrzydła a z drugiej strony mieć nadzieję w ivf.
Ciężkie to bardzo nawet dla mnie.
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flowwer, a rozważaliście opcję dwójki dzieci, tj. jednego adoptowanego i jednego rodzonego? Może takie rozwiązanie trochę pozwoliłoby uporządkować myśli i nie tracić nadziei na powodzenie IVF oraz nie traktowania adopcji jako ostatecznego wyjścia?
Wczoraj z M. o tym rozmawialiśmy, ja się upieram przy dalszych staraniach a on chce chwilę przerwy i ruszać z adopcją. Na pewno musimy najpierw porozmawiać z rodzicami, oprócz mojego taty nikt nawet nie wie o staraniach i problemach. -
Flowwer wrote:Ja też żałuję ale człowiek cały czas ma nadzieję na mały - duży cud. Jeszcze całkiem M nie jest do tego przekonany.
Z jednej strony muszę M podciać skrzydła a z drugiej strony mieć nadzieję w ivf.
Ciężkie to bardzo nawet dla mnie.
otoz to, czlowiek ma nadzieje ze jednak sie uda i bedzie w ciazy, donosi i urodzi wiec dlatego walcze dalej. Chociaz ciezko mi jest i przechodzi mi przez mysl ze moze nie bede nigdy w ciazy i nie urodze, ale mam cicha nadzieje ze sie jeszcze uda. Ale wiadomo roznie to moze byc.Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️ -
aiwlys jak tam u Ciebie?
OF mnie wyrzuca więc w skrócie. Zgadzam się z dziewczynami. Ciężki czas przed Tobą, ale musisz patrzeć na swoje dobro i dziecka, które jest z Tobą i tego które się pokaże za jakiś czas.
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc 07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
aiwlys jak tam u Ciebie?
OF mnie wyrzuca więc w skrócie. Zgadzam się z dziewczynami. Ciężki czas przed Tobą, ale musisz patrzeć na swoje dobro i dziecka, które jest z Tobą i tego które się pokaże za jakiś czas.
Emilka
aiwlys jak tam u Ciebie?
Emilka
aiwlys jak tam u Ciebie?
Emilka
aiwlys jak tam u Ciebie?
Emilka
aiwlys jak tam u Ciebie?
Emilka
nick nieaktualny
-
Ja rozumiem że robią cis na serwerach ale ileż to ma trwać? odechciewa się aż tu wchodzić bo tak człowiek irytuje u mnie dziś 3dc i juz tupie nogami kiedy będą starania planuje w tym cyklu na maxa wykorzystać emka
Amy333 lubi tę wiadomość
-
I ja się witam z Wami w końcu. Ovu chyba oszalało mieli włączyć o 9.00 potem 18.00 i 21.00 ale się doczekałam.
-
Ja dopiero pierwszy raz od piatku wchodze i musze Was nadrobic. Mam wyniki swoje i emka i nie bardzo jest sie czym cieszyć caly wekend mialam zjebany przez nie jutro jak sie ogarne w pracy to napisze co wyszło bo teraz na tym malym telefonie to wzrok strace.19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
Starania od lipca 2016 r.
Synuś ❤️ 11.2014 r. -
Meśka wrote:Ja dopiero pierwszy raz od piatku wchodze i musze Was nadrobic. Mam wyniki swoje i emka i nie bardzo jest sie czym cieszyć caly wekend mialam zjebany przez nie jutro jak sie ogarne w pracy to napisze co wyszło bo teraz na tym malym telefonie to wzrok strace.