CZERWCOWE TESTOWANIE 2017- pierwszy powiew lata
-
WIADOMOŚĆ
-
Phnappy wrote:Zrobiłam test. Po 3 minutach biało więc poszłam pod prysznic. Wychodzę i był cień cienia (czyli po max 8-10 minutach) po 20 minutach już widoczny gołym okiem.
Dziś jest 33 dzień od zabiegu - czy jest szansa że to pozostałość po poprzedniej ciąży?
W pierwszej chwili myślałam żeby w pn powtórzyć ale oczywiście jutro już robię.
Na razie nie uznaje tego testu. Czekam.
Trzymam kciuki za pozostałe fighterki!!!
Mi Beta przy ciazy biochemicznej zerowała się równe 7 dni, ale była na poziomie 100 więc bardzo niska, po 7 dniach było <4. To wszystko zależy z jakiego poziomu "startowałaś". Ale tak jak piszą dziewczyny, poszłabym na betę i powtórzyła po 48h, wtedy bedziesz miała pewna sytuacje trzymam kciuki!Lunaris lubi tę wiadomość
-
Summer dzięki ale jutro będe robiła jedynie sikańca, bete zrobię jak będzie mi się spóźniała @. W sumie do niedzieli i tak mam brać jeszcze luteinę
Jak się nie uda to odpoczywamy od lekarzy do końca sierpnia.
Daj jeszcze Kochana znać jak beta!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2017, 09:32
👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
sara9555 wrote:Dziewczyny byla ktoras z was na wizycie u ginekologa w szpitalu w Katowicach- Ligocie tak "z zewnątrz"?
mowisz o przychodni w klinice na ligocie? to ja bylam rok temu na wizycieMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Phnappy wrote:Zrobiłam test. Po 3 minutach biało więc poszłam pod prysznic. Wychodzę i był cień cienia (czyli po max 8-10 minutach) po 20 minutach już widoczny gołym okiem.
Dziś jest 33 dzień od zabiegu - czy jest szansa że to pozostałość po poprzedniej ciąży?
W pierwszej chwili myślałam żeby w pn powtórzyć ale oczywiście jutro już robię.
Na razie nie uznaje tego testu. Czekam.
Trzymam kciuki za pozostałe fighterki!!!
jest to szansa ze to wynik bety jeszcze po ciazy, ja mialam jeszcze bete dlugo po zabiegu az w koncu spadlaMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Summer kciuki bys wyszla dzis do domu, niech beta ladnie spadnieMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️ -
Muszę się pożalić!
Ale mi przykro ((
Moja najlepsza przyjaciółka jest w 23tc właśnie jej powiedziałam,że staramy się z partnerem o dziecko. Stwierdziła, że jesteśmy nieodpowiedzialni, że dziecko musi mieć ojca a nie takiego z doskoku (nie jesteśmy małżeństwem i z uwagi na pracę jesteśmy razem tylko w weekendy przez co też nie podjęliśmy decyzji o wspólnym zamieszkaniu [jeszcze]).
Cieszę się, że jej się udało-ma męża, dziecko, wyjechali do Stanów. Rozmawiamy tylko przez FB nie widziałyśmy się kilka lat. Sama wychowuje mojego syna i po jej słowach poczułam się jak jakaś patologia! Mam wrażenie, że ona uważa że nie powinnam mieć dzieci. To, że jestem sama nie jest moim wyborem-tak ułożyło się życie. MAm teraz wspaniałego faceta i mam nadzieję, że z czasem wszystko będzie "normalnie". Decyzja o dziecku jest nasza wspólna. Od najbliższej osoby usłyszałam słowa, które bolą jak policzek wymierzony z otwartej dłoni -
Lunaris wspólczuje nie jest to miłe usłyszeć takie słowa od kogos bliskiego, moze przyjaciolka sie opamieta i Cie przeprosi za te slowa, moze przemysli ze sprawila Ci przykrosc. To ze ma męża teraz i uwaza ze jest odpowiedzialna nie oznacza ze tak bedzie zawsze-oczywiscie nie zycze nikomu zle ale rozne rzeczy sie dzieja w zyciu i czasami nawet nie zdajemy sobie sprawe jak wszystko mzoe sie zmienic oceniajac w ten sposob kogos.
Trzymaj sie :*Lunaris lubi tę wiadomość
19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
Starania od lipca 2016 r.
Synuś ❤️ 11.2014 r. -
DZięki M, ja już sama zaczęłam się zastanawiać dlaczego tak o mnie myśli i czy może inne osoby też tak uważają
Nawet gdybyśmy byli małżeństwem i mieszkali razem to nadal wspólny czas był by tylko w weekendy-taka praca... Czy to znaczy, że jesteśmy gorsi? -
Lunaris, nie przejmuj się zdaniem koleżanki. Każdy ma prawo przeżyć swoje życie po swojemu, jeśli nikogo tym nie krzywdzi to innym nie powinno być nic do tego.
Ważne abyś Ty była szczęsliwa.Lunaris, Karma88, ja1986 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLunaris wrote:Muszę się pożalić!
Ale mi przykro ((
Moja najlepsza przyjaciółka jest w 23tc właśnie jej powiedziałam,że staramy się z partnerem o dziecko. Stwierdziła, że jesteśmy nieodpowiedzialni, że dziecko musi mieć ojca a nie takiego z doskoku (nie jesteśmy małżeństwem i z uwagi na pracę jesteśmy razem tylko w weekendy przez co też nie podjęliśmy decyzji o wspólnym zamieszkaniu [jeszcze]).
Cieszę się, że jej się udało-ma męża, dziecko, wyjechali do Stanów. Rozmawiamy tylko przez FB nie widziałyśmy się kilka lat. Sama wychowuje mojego syna i po jej słowach poczułam się jak jakaś patologia! Mam wrażenie, że ona uważa że nie powinnam mieć dzieci. To, że jestem sama nie jest moim wyborem-tak ułożyło się życie. MAm teraz wspaniałego faceta i mam nadzieję, że z czasem wszystko będzie "normalnie". Decyzja o dziecku jest nasza wspólna. Od najbliższej osoby usłyszałam słowa, które bolą jak policzek wymierzony z otwartej dłoniLunaris lubi tę wiadomość
-
Dzięki DZiewczyny, jesteście Kochane :* już nie marudzę!
Summer już po wizycie? wypuszczą Cię?
-
Ja tak nie uwazam. Czasami z moim mezem kloce sie o takie pierdoly nie majace znaczenia a wynikaja momentami z tego ze jestesmy razem zbyt czesto, ze takie weekendowe pary przynajmniej nie marnuja zycia na durne klotnie tylko ciesza sie efektywnie ze wsplnego czasu- nam by sie to przydalo...
z innej beczki- moja przyjaciolka ma meza - dzieci nie maja i nie zamierzaja miec-ona 31 lat on 40. Kompletnie tego nie czuja, na poczatku nie moglam tego zrozumiec jak kobieta w tym wieku nie ma takiej potrzeby posiadania dziecka ale jak to przemyslalam- to nie moja sprawa, to jej zycie i skoro tak czuje to ja to akceptuje i przestalam juz o to pytac i namawiac.Lunaris, Anna Stesia lubią tę wiadomość
19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
Starania od lipca 2016 r.
Synuś ❤️ 11.2014 r. -
summer86 wrote:Lunaris, nadal czekam
-
Lunaris przykro jest uslyszec od najblizszej osoby takie slowa. Uwazam ze osoby ktore nie przeszly przez pewne sprawy nie maja pojecia jak sie moze czuc inna osoba. To ze nie masz slubu, nie mieszkacie razem nie znaczy ze jestescie gorsi od innych. Otoz nie! Nie przejmuj sie, wiem ze slowa potrafia zabolec ale postaraj sie o tym nie myslec. Niech twoja przyjaciolka przemysli to co zrobila! bo to nie normalna reakcja byla!
Lunaris lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️ -
Zostaję w szpitalu Beta znów wzrosła, na USG nadal nic nie widać.
W poniedziałek kolejne badania. Zwariuję niedługo siedzę i ryczę jak dziecko. -
summer86 wrote:Zostaję w szpitalu Beta znów wzrosła, na USG nadal nic nie widać.
W poniedziałek kolejne badania. Zwariuję niedługo siedzę i ryczę jak dziecko.
Co tam się dzieje?!.... przytulam mocno, nawet nie wiem, co powiedzieć w tej sytuacji...