CZERWCOWE TESTOWANIE 2017- pierwszy powiew lata
-
WIADOMOŚĆ
-
Staraczka bedzie tam duuuużo jakeczek !!!!
U mnie ten kopniak będzie trwał najbliższe pare mies ...
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:Staraczka bedzie tam duuuużo jakeczek !!!!
U mnie ten kopniak będzie trwał najbliższe pare mies ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2017, 15:21
Karma88, Flowwer lubią tę wiadomość
-
staraczka1111 wrote:Ale Flowwer ten najszczesliwszy będzie trwał 9 Miesięcy!!! jest o co walczyć!!!!
Endokrynologa muszę odwołać a zapisać się do immunologa.
No nic w poniedziałek pół dnia bedę ogarniać sprawę doktorków.
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flowwer wrote:A mój zonk polega na tym że organizm mam za silny a nawet nigdy gorączki nie miałam max 37 i tyle. Kwestia grypy mnie zawsze omija. Jedynie po ovu ostatnio mam opryszczkę zaraz.
Endokrynologa muszę odwołać a zapisać się do immunologa.
No nic w poniedziałek pół dnia bedę ogarniać sprawę doktorków.Flowwer lubi tę wiadomość
-
Flowwer, kto da radę jak nie Ty? Naprawdę jesteś wzorem tu dla nas wszystkich i mobilizujesz nas do walki plus dzielisz swoją ogromną wiedzą.
Tak jak pisze staraczka, ogarniesz immunologa i w 2018 będziesz mamą, pamiętaj że tego się trzymamy!Flowwer, Czrna 81, Karma88 lubią tę wiadomość
-
summer86 wrote:A mnie mega boli prawy jajnik, z którego była owu
summer86 lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Czrna 81 wrote:Karma a o której masz wizytę? Pytam, bo jak będziemy tak moooocno zaciskać przez cały czas, to nam paluszki poodpadają haha Jaką dawkę stosujesz?
Czrna nie zauwazyłam pytania. Przepraszam. Ja mialam chyba mala dawke, bo jedna tabletka wieczorem od 3 do 6 dnia cyklu.
Flowwer wrote:Dziękuję za wsparcie jesteście wszystkie wspaniałe!!! Wczorajszy wieczór spędziłam z butelką wina a dziś lecze skutki w postaci bólu głowy ehhh
Będę musiała te wyniki skonsultować z dr no i plan co dalej czy to już ostatni cykl przed IVF.
Flowwer trochę nie zaglądałam. Dziewczyny chyba napisaly wszystko to co myślę. Długo tu nie siedzę, ale widzę, że jesteś mega twarda, masz ogromna wiedze i samozaparcie, zeby to malenstwo u Was sie pokazało. Mysle, ze jak te wyniki zobaczy dobry lekarz to madrze Cie pokieruje.
A to NK zrobilas sama z siebie czy lekarz zalecil?
Dzisiejsza wizyta poszla dobrze. Co prawda po 4 dniowym clo jajeczka sa 3, ale tylko na lewym jajniku. Na prawym jakas drobnica.
Ale jak to lekarz powiedzial z tym sobie poradzimy.
W poniedziałek w 12dc biore Pregnyl, a w piątek na kontrolę jak sprawa bedzie wygladac.
No i na moje pytanie po jakim czasie od zastrzyku pekaja, Pan Dr powiedzial, ze mamy na to nie patrzec. Ludzie robia blad i jakby, kaza komorce czekac na plemniki, a najpierw plemniki maja byc w srodku i czekac na komore. Wiec ma byc seks, a komorka sie znajdzie.
Troche mam stracha przed tym mieszaniem ampulek do zastrzyku na poniedzialek, ale zobaczymy moze nie bedzie tak zle.
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc 07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Karma ja robię sama te badania immunologiczne bo nie chciałam bez nich podchodzić do IVF.
A dr ma racje !!! Ja od 10 dc do 20 dc póki na usg zobaczę że już po a przecież ma być dobra zabawa.
Prygnal niby działa do 48 h ale u jednej pęknie po 2h a u drugiej po 38h. A lepiej od niedzieli serduszkować.
Ale 3 to WOW !!!
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
przygotowałam juz sobie na rano menopur i gonal o 4.30 jutro sie obudze
Flowwer lubi tę wiadomość
-
staraczka1111 wrote:przygotowałam juz sobie na rano menopur i gonal o 4.30 jutro sie obudze
Na pewno u mnie się bez kroplowek nie obędzie i Encortonu.staraczka1111, Lunaris lubią tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Mój się ze mnie śmieje że w pt po wizycie już na punkcje pojadę jak się okaże że to mam 3 dzień cyklu a nie 1. Bo 7 dnia cyklu mam się zgłosić na usg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2017, 21:49
-
staraczka1111 wrote:Mój się ze mnie śmieje że w pt po wizycie już na punkcje pojadę jak się okaże że to mam 3 dzień cyklu a nie 1. Bo 7 dnia cyklu mam się zgłosić na usg
staraczka1111, Karma88 lubią tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
Zielona1911 wrote:Hej ja będę testować w Dzień Dziecka:)
Ja w Dzień Dziecka będę ostro trenować w łóżku i nie tylko a co tam ile frajdy zBocianiątko, Lunaris, staraczka1111, nowa na dzielni lubią tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
Zielona1911 wrote:Hej ja będę testować w Dzień Dziecka:)
Lipiec 2015- Początek starań
08.2016/10.2016/02.2017 c. biochemiczna
MTHFR C677T hetero, ANA1/2/3+,
Genotyp Kir Bx, NK 9%, AMH 5,2
Szczepienia limfocytami(allo mlr 0%->29,6%->0%
1/2/3 IUI
1 IVF:(
2 IVF->Transfer 3 dniowego zarodka...... CzekamY -
nick nieaktualny