CZERWCOWE TESTOWANIE 2017- pierwszy powiew lata
-
WIADOMOŚĆ
-
Amy dobre podejscie. Ja zawsze kupuje rozne testy, biore 3 czy 4 ale z roznych firm.
Ja chce juz 5 czerwca.
Myslicie, ze moge sie wina napic po owu? Lampka nie zaszkodzi nie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2017, 11:30
Lunaris lubi tę wiadomość
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc 07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Ja próbuje całkowicie unikać ale zaczynam mieć wrażenie ze to nie ma sensu. Wszyscy mówią ze fasolka ma cokolwiek wspólnego z naszym układem trawiennym dopiero terminie okresu. Toz to zwariować z tego starania mozna, tylko wino nas uratuje
Amy333, Karma88, Bocianiątko, Lunaris, Poziomka92 lubią tę wiadomość
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
Inna gdzie jesteś ? Mam pytanie miałaś zlecine badanie poziomu cholesterolu całkowitego przed Intralipidem ? A powtarzasz immunofenotyp czy to działa ?
Agniechaaaa jak się czujesz ?
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Karma jasne że można ale nie pomylić lampki z butelką
Nowa damy radę !!!Karma88 lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Pochwalę bobtesty -2 ciąże mi pokazał ale kiedyś test tylko w aptece i nie było wyboru a teraz na każdym kroku promocjami kuszą to kupiłam hurtem 4 w tym miesiącu o róznej czułości i z różnych firm. Jednak jak poczytałam na forum to chyba wrócę do korzeni -żółty dzidziuś prawdę Ci powie
Mi zapewne nic nie powie -test działa idealnie. Do testu wszystkie objawy a po siknięciu wszystko się wycisza he he znaczy pewnie małpunia się czai za tydzieńWiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2017, 18:08
Czrna 81 lubi tę wiadomość
-
Wciągnęłam połowę ananasa.
Poczekam aż K wróci i otwieram winko.
Cały dzień łapałam witaminę D w ogrodzie.Bocianiątko, Lunaris, Czrna 81 lubią tę wiadomość
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc 07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Ja swojego ananasa zamordowałam w malakserze w przypływie złości...
Czrna 81, Flowwer lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFlo miło ze pytasz, Dziekuje cały dzien spędzamy miło, obiad ze znajomymi na rynku, potem smocza jama, pływaliśmy gondolą po Wiśle, a teraz lezymy na leżakach z widokiem na Wawel !!! Jest milutko jutro juz gin.. na szczęście...
A jak u Ciebie?Flowwer, Karma88 lubią tę wiadomość
-
Ja kupiłam przejrzalego i musiałam biedaka wywalić, ale wcześniej jednego całego jadłam przez 3 dni w pracy jako przekąskę . Tez sie zaopatrzyłem z bobotest i myślałam zeby sie wybrać na betę ale Emek mówi żebym na spokojnie poczekała bo sie będę nakręcać i powtarzać , ze jak będzie to będzie. Tak zrobię, test dopiero 1go jak zaplanowałam ba krew pójdę dopiero jakby sie udało. To jest moje aktualne postanowienie ale ręki sobie uciąć nie dam ze nie zmienię zdania
Czrna 81, Bocianiątko, Flowwer, Maja84, Lunaris lubią tę wiadomość
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
nick nieaktualny
-
My plazowalismy dzisiaj i się spieklismy fajnie wczoraj popilismy, odstrrsowalam się, ciśnienie ze mnie zeszło co ma być to i tak bedzie nie będę się spinac ta ciąża bo to nie ma sensu dopiero 3cykle za nami a ja latam jak glupia, jak rok nie pójdzie to zacznę się martwić
-
Agniechaaaa cudowny widok !! Ja byłam na lodach i na spacerze wzdłuż lasu do samego nie wchodziłam z powodu strachu przed kleszczami. Jeszcze by tego mi brakowało do mojej rozjechanej immunologi.
Jutro czekam na info po wizycie.
Ja robię ananasa, jabłko, banan i szpinak w blenderze i popijam witaminki ♡
Key spokojnie masz rację na początku lepiej podejść te parę cykli na luzie.
Czarna owsianka też dobra
A ja czuję jajca więc powoli zaczynam pracować choć spiny nie mam bardziej podchodzę na luzie w tym cyklu.
Lunaris lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Karma88 wrote:Wciągnęłam połowę ananasa.
Poczekam aż K wróci i otwieram winko.
Cały dzień łapałam witaminę D w ogrodzie.nowa na dzielni, Karma88 lubią tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
A ja dziewczyny wycieczka rowerowa po lesie z moim ukochanym
Flowwer lubi tę wiadomość
Szczęśliwa mężatka od wrzesień 2018
Hysteroskopia - luty 2016
- ponowne starania od maj 2018
- progesteron 12,04 ng/ml
- TSH 0,89 mlU/l - Euthyrox N50
- badanie nasienia w normie
- cykle owulacyjne
- drożne jajowody
- Hysteroskopia - marzec 2023 - polip 1 cm, adenomioza -
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa jesteśmy tutaj wszystkie duchem z tobą a wiem że trudne chwile masz teraz w sumie ja też ale nie umywa się do twojej sytuacji.
Ja na razie nawet nie mogę myśleć o IVF a co dopiero o naturlnych staraniach ale co tam... ile z emkiem frajdy !!!
Na którą masz wizytę ?
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Agniechaaa, myślami jestem jutro z Tobą!
Flowwer, walczysz dzielnie z każdą przeciwnością i w końcu będą tego piękne efekty
Ja czekam na @, w piątek zapowiadało się że jest tuż tuż a teraz jakoś jej nie widać. Jaja sobie robi ze mnie mój organizm. Gdyby nie wczorajszy test pewnie bym się łudziła
My spędziliśmy miło weekend, wczoraj posiedzieliśmy i pożartowaliśmy ze znajomymi przy drinkach a dziś miałam komunię w rodzinie. Za to od jutra pracowity tydzień mi się szykuje plus musimy podjąć decyzję odnośnie zmiany mieszkania na większe. A miał być domek.. ech ale jakoś nie umiem podjąć decyzji o domku, wiedząc jakie wydatki nas mogą czekać w związku z IVF + nie mając pewności czy będzie nam dane zapełnić ten dom dzieciaczkami.Flowwer lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny