Czerwcowe testowanie, czyli wakacje z pasażerem na gapę ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry
Trzymam kciuki za transfer, wizyty i szyjki :*
Ktoś jeszcze mógłby się wypowiedzieć nt badań nasienia męża? Jestem chwilkę przed owu i może coś na szybko z lepkością lub ruchem da się zrobić?
Pięknego dnia wszystkim życzę, u mnie wracają wyższe temperatury, suuuper -
Nadzieja22 wrote:Ktoś jeszcze mógłby się wypowiedzieć nt badań nasienia męża? Jestem chwilkę przed owu i może coś na szybko z lepkością lub ruchem da się zrobić?
Na lepkość spróbuj acc lub inny wykrztuśny i duże dawki wit. C.
Na ruch doraźnie mało co może pomóc, ale czytałam, że zalecane jest wypicie kawy/coli/red bulla przed stosunkiem, a także zażywanie l-karnityny w dawce min. 1000 (do kupienia w sklepach dla koksów )Nadzieja22 lubi tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualny
-
Duże dawki wit C, czyli ile minimum? Gdzie kupię? Ten acc, to kojarzę chyba kiedyś Nika pisała, że tylko w okolicach owu, ale ile dni można brać i w jakiej dawce?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2018, 09:38
-
Nadzieja22 wrote:Duże dawki wit C, czyli ile minimum? Gdzie kupię?
1000 mg. Albo zwykłe z apteki (tylko np. pięc tabletek do połknięcia) albo musująca (w każdej większej aptece powinna być i te musujące mają 1000 zazwyczaj). Jeszcze apteki dbam o zdrowie mają 1000 mg w pastylkach do ssania jak cukierki
Acc daję jedną tabletkę i zaczynam wtedy, kiedy seksy owulacyjne... Ono działa tego samego dnia, nie utrzymuje się w organizmie długo.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2018, 09:44
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Nadzieja ja się nie znam na nasieniu ale co do wit C to zapewne chodzi o 1000 mg. standardowo wit C ma 200 wiec trzeba poprosić o taką silniejszą
-
nick nieaktualny
-
Byłam dziś na becie, wyniki dopiero we wtorek/środę ?? Na jutro mam wizytę u internisty, myślicie że poprosić go o przepisanie skierowania na betę w luxmedzie, wiem że wtedy wyniki będą już na sobotę ??
Dziś też sikałam i wysikałam znowu cieńWiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2018, 09:42
Malgonia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyImagination wrote:Byłam dziś na becie, wyniki dopiero we wtorek/środę ?? Na jutro mam wizytę u internisty, myślicie że poprosić go o przepisanie skierowania na betę w luxmedzie, wiem że wtedy wyniki będą już na sobotę ??
Dziś też sikałam i wysikałam znowu cieńreset, Imagination, Aga9090, patuniek86, by7mistake, ef36, Simons_cat lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Imagination wrote:Byłam dziś na becie, wyniki dopiero we wtorek/środę ?? Na jutro mam wizytę u internisty, myślicie że poprosić go o przepisanie skierowania na betę w luxmedzie, wiem że wtedy wyniki będą już na sobotę ??
Dziś też sikałam i wysikałam znowu cień
Oczywiście, że poprosić! Najlepiej na progesteron też.
Czekanie na betę tydzień?! Gdzie takie cuda?
a propos butów to ja mam właśnie super promocję u siebie w CCC -3 w cenie 2 (najtańszy gratis) na wszystko już się zastanawiam jak sie ograniczyć do zakupu 3 sztuk a nie wielokrotności
Cabrera, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
-
Ooo temat butów to może ja się poradzę, co myślicie o takich sandało-japonkach z crocsa? miała któraś?
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9a07ac6abaa7.jpg
Cabrera śliczne balerinkiBajkaaa lubi tę wiadomość
7dpt: 174 mIU/ml, 9dpt: 389 mIU/ml, 11 dpt: 755 mIU/ml, 12 dpt jest pęcherzyk 4 mm, mamy serduszko!
1x HSG, 2x HSC,
M: fragmentacja DNA 7.5%, HBA 81%, Kariotypy ok -
Jedna z cudownych dzielnic Warszawy...
A najlepsze że zapłaciłam za ten test, to Pani powiedziala że jak płatny to pani przyjdzie we wtorek będzie szybciej pewnie szkoda że powiedziała o czasie czekania dopiero po zapłaceniu i że lepiej z sikanego sprawdzićkubekkawy lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny. Witam się w takim razie w Dniu Seksu. Chyba będzie wypadało go rzeczywiście uczcić, choć u mnie jeszcze do owu trochę brakuje .
Simons, przykro mi z powodu wczorajszych wieści. Rzeczywiście chyba dobrze jest oderwać się trochę od tego myślami.
Kotową i Reset, trzymam kciuki!
Vivanillka- ja też tam widzę kreskę!
Imagination- to zbrodnia tak długo czekać na wyniki
Nika i Bajka- również kciukasy.
Nie wiem czy kogoś nie pominęłam w trzymaniu kciuków i wysyłaniu pozytywnych fluidów. Wiedzcie w każdym razie, że każdemu tu kibicuję .ef36, Kotowa, Bajkaaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnybazylkove wrote:Ooo temat butów to może ja się poradzę, co myślicie o takich sandało-japonkach z crocsa? miała któraś?
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9a07ac6abaa7.jpg
Cabrera śliczne balerinki
osobiście nie miałam, ale Dziewczyny polecają te:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/70f31add38e3.jpgreset lubi tę wiadomość
-
Malgonia wrote:Nadzieja, jak to wracają Ci wyższe temperatury przed owu? masz jak swój wykres udostępnić?
Dzięki wielkie za pomoc! Dzisiaj uderzam do sklepu dla koksów i apteki, bo w końcu trzeba Encorton dokupić.