Czerwcowe testowanie, czyli wakacje z pasażerem na gapę ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Nadzieja22 wrote:Dzień dobry
Trzymam kciuki za transfer, wizyty i szyjki :*
Ktoś jeszcze mógłby się wypowiedzieć nt badań nasienia męża? Jestem chwilkę przed owu i może coś na szybko z lepkością lub ruchem da się zrobić?
Pięknego dnia wszystkim życzę, u mnie wracają wyższe temperatury, suuuper1 x CP
3 x poronienie (5tc, 6tc, 13tc)
ANA1 wątpliwe
Mutacja PAI-1
12.2020 IVF ostatnie podejście -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGrzechotka2 wrote:Cycki bolą. Odrzuca mnie od zapachu płynu do mycia łazienek. Robię sobie głupią nadzieję
Patrząc na Twój piękny wykres to i tak prędzej czy później objawy ciążowe będziesz miałaWiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2018, 10:37
-
Yosel, co to za siedzenie w jamie, sie pytam!? Wychodź szybko!
Ja z kolei w Szczawnicy nie widzę dla siebie miejsca... Napisz reset po wyjezdzie co porabialiście, może dam jej jeszcze jedna szanse i pojedziemy na rocznicę ślubustarania od IX 2016r.
endometrioza
Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą. -
Grzechotka, Klamka - ja w październiku zrobiłam test 12 dpo, ponieważ czułam wszystkie zapachy - i do dosłownie. Zapach bananów mi przeszkadzał w pracy, a na ulicy poczułam zgniłe jabłko kilka metrów dalej Dziwne, ale cóż - takie przypadki się zdarzająPola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
Cabrera- nie ma mojego rozmiaru
Minie- muszę je obczaić w CCC, bo już drugi raz polecasz
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualny
-
by7mistake wrote:Ja z kolei w Szczawnicy nie widzę dla siebie miejsca... Napisz reset po wyjezdzie co porabialiście, może dam jej jeszcze jedna szanse i pojedziemy na rocznicę ślubu
Wiesz, my teraz jedziemy z 3 latką i teściami, więc nie wiem, czy to będzie inspirujące.
Na pierwszym wspólnym wypadzie do Szczawnicy to dla odmiany prawie z łóżka nie wychodziliśmy
A w międzyczasie jak tam bywaliśmy to na rowerach, bo my oboje (a zwłaszcza M.) lubimy downhill i jazdę po górach
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualnyJa w nieudanych cyklach tez miałam mnóstwo objawów ciążowych. Zawsze po owulacji bolały mnie cycki i były większe, doszukiwałam się na nich żyłek, kłucie w podbrzuszu, wzdęcia, zaparcia. Oczywiście wiedziałam ze to przez wysoki progesteron ale i tak nadzieja zawsze była. A w udanym cyklu nie miałam żadnych z powyższych objawów. Wszystko zaczęło się dopiero około 5 tygodnia
-
nick nieaktualny
-
Aga9090 wrote:A ja dziś nie w humorze, eMek miał upiec ciasto, no ale nie chciało mu się. W zamian za to zrobi naleśniki z truskawkami
Czy ja dobrze pamiętam że dziś Twoje święto? Stoo laaat kochanaAga9090 lubi tę wiadomość
7dpt: 174 mIU/ml, 9dpt: 389 mIU/ml, 11 dpt: 755 mIU/ml, 12 dpt jest pęcherzyk 4 mm, mamy serduszko!
1x HSG, 2x HSC,
M: fragmentacja DNA 7.5%, HBA 81%, Kariotypy ok -
Aga- na wszelki wypadek:
Stooooooo laaaaat! Stooooooooo laaaaaaat!
Masz szczęście, że nie musisz słuchać mojego "śpiewu"Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2018, 10:48
Aga9090 lubi tę wiadomość
Pola Róża
09.03.2019, godz. 09:10, 3410g i 52 cm
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
To i ja się przyłączam do chóru: sto lat sto lat
Yos, widzę ze ciągnięcie nie pomaga, to masz kopniaczka ode mnie na rozpędAga9090, Yoselyn82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny