Czerwcowe testowanie, czyli wakacje z pasażerem na gapę ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Yos właśnie zaparzyłam kawkę, czujesz jak pachnie? Chodź się poczęstuj
Yoselyn82 lubi tę wiadomość
7dpt: 174 mIU/ml, 9dpt: 389 mIU/ml, 11 dpt: 755 mIU/ml, 12 dpt jest pęcherzyk 4 mm, mamy serduszko!
1x HSG, 2x HSC,
M: fragmentacja DNA 7.5%, HBA 81%, Kariotypy ok -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nenusia duuuuuuuuużo zdrówka, nudnych ciąż, mnóstwo miłości i spełnienia marzeń
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2018, 12:40
Aga9090 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nenusia Wszystkiego Najlepszego kochana.
Zdrowia zdrowia i jeszcze raz pieniędzy (żarcik). Przede wszystkim duuuużo zdrówka dla Ciebie i maluszka.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/fe5de3e2ab68.jpgAga9090 lubi tę wiadomość
-
patuniek86 wrote:Grzechotka, Klamka - ja w październiku zrobiłam test 12 dpo, ponieważ czułam wszystkie zapachy - i do dosłownie. Zapach bananów mi przeszkadzał w pracy, a na ulicy poczułam zgniłe jabłko kilka metrów dalej Dziwne, ale cóż - takie przypadki się zdarzają
W pierwszej ciąży nie miałam nic do zapachów. Wtedy czułam tylko non stop zmęczenie. Nawet mruganie mnie męczyło.
-
DKlamka82 wrote:A ja właśnie zamiast butów obczajam klatki na alle bo chcę młodej szczurki na urodziny kupić
Nie mogę zajść w ciążę to się szczurkami będę zajmować... chory umysł.
Dlaczego chory, dobrze czasem oderwać myśli od starań. Tutaj mamy cały zwierzyniec pieski, kotki, jeże, a nawet pająki7dpt: 174 mIU/ml, 9dpt: 389 mIU/ml, 11 dpt: 755 mIU/ml, 12 dpt jest pęcherzyk 4 mm, mamy serduszko!
1x HSG, 2x HSC,
M: fragmentacja DNA 7.5%, HBA 81%, Kariotypy ok -
DKlamka82 wrote:A ja właśnie zamiast butów obczajam klatki na alle bo chcę młodej szczurki na urodziny kupić
Nie mogę zajść w ciążę to się szczurkami będę zajmować... chory umysł.
Szczursony fajna sprawa. Sama kiedys miałam... 4 szczurzyce. Samce sa bardziej mizialskie, za to szczurzyce sa inteligentniejsze prędzej się uczą. Mnie u samców jakoś te jajca odstraszaly
Z jedną z samiczek podrozowalam autobusem. Bez klatki. -
Nenusia wszystkiego co najlepsze!!!
Klamka szczurki są boskie Dumbo szczególnie mi się podobająAga9090 lubi tę wiadomość
*starania od marca 2017
*iui x 3 - nieudane
- I - 17.07.2020: 1 pęcherzyk,
- II - 10.09.2020: 2 pęcherzyki,
- III - 9.12.2020: 2 pęcherzyki.
*I ivf - krótki protokół, 15 pecherzyków - 3 komórki - 2 zarodki:
- I FET 27.08.2021 (57cs) - 3 dniowy Maluch
11dpt- beta88,9, prog16,1
13dpt- beta218,9, prog14,3
19dpt -beta 2541, prog 16,6
26dpt- ❤
28.10.2021 poronienie zatrzymane (Aniołek 8tc-11tc)
- II FET 13.01.2022 (59cs)- 6-dniowy Maluch 4ba
6dpt- beta 0, prog 12,5
11dpt -beta 0, prog 40,33
*II ivf - dlugi protokół (7 komórek, 2 zarodki)
- I FET - 3 Dniowy Maluch - beta 0
- II FET 23.012023 - zarodek 4BB
5dpt bladzioch
7dpt negatyw
10dpt beta 0 -
Grzechotka2 wrote:W pierwszej ciąży nie miałam nic do zapachów. Wtedy czułam tylko non stop zmęczenie. Nawet mruganie mnie męczyło.
To ja w miesiącu przed ciążą, aż wymiotowałam tak mi było niedobrze, a cycki myślałam, ze mi odpadną (normalnie nigdy mnie nie bolą, ale tak sprawdzałam co 5 minut, czy oby nie zaczęły, ze aż je przestymulowałam). A jak już zaszłam i zobaczyłam wynik to byłam w ciężkim szoku. -
nick nieaktualny
-
Yos - liczyłam na to, że to już już
Nenusia - wszystkiego najlepszego! Zdrówka przede wszystkim
Zaraz jeszcze podczytam bo trochę dzisiaj udaje, że pracuje (w swojej własnej firmie )
Dziewczyny zaraz zamdleje z senności, masakra . Jak ktoś ma cukrzycę i jest chwilę przed zapadnięciem w śpiączkę to tak się własnie czuje, tzn tak sobie ten stan wybrażam. Chyba za wcześnie na objawy ciążowe? ;P. 7 dpo, według ovu 6 dpo. Jutro sobie zbadam proga i może prolaktynę. Nie wiem czy coś jeszcze dołożyć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2018, 11:23
Aga9090 lubi tę wiadomość
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
Ooo, Yoselyn trochę się ujawnia Twoja obecność Odezwij się.
Nenusia wszystkiego najlepszegoAga9090 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jestem już pod gabinetem. Będzie opóźnienie, bo doktora nie ma, za to jest przede mną jeszcze jedna pacjentka.
Żeby nie myśleć o swoich wynikach, myślę o Kotowej- u niej pewnie transfer się zaraz skonczyKotowa, Karma88, Lunaris, Malgonia lubią tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero.