Czerwcowe testowanie, czyli wakacje z pasażerem na gapę ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry
Pięknymi kreskami częstujecie z rana
Reset, szalony ten Twój cykl, trzymam kciuki żeby się ogarnął i zapłodnił :*
Dobrego dnia dla wszystkich -
Klamka
Hmm, Reset, no dziwna sprawa. Jednak trochę pocieszające jest to, że owulacja w ogóle była.
Vivanillka, Grzechotka
Bajeczko, bardzo się cieszę ze skończonego 29tc. Oby było ich jak najwięcej!
U mnie beta też drogo, jakoś 35 zł...
Miłego dzionkaVivanillka, Bajkaaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Spotykają się dwie smoczyce. Przyjaciłóki od 100 lat.
-chodź popływać w jeziorku
-nieeee
-no chodź
-nie
-no chodź co jesteś taka
-nie no, nie mogę
-ale czemu?
-a bo mam takie coś...
-no ale co, gadaj
-nie..
-no gadaj przecież się przyjażnimy już tyle lat
-no. mam okres
- to ty nie używasz owiec?summer86, patuniek86, Patrycja20, Ika83, wisienka94, ef36, Nadzieja22, Bajkaaa, Lunaris, Aga9090, Rucola, Jeżowa, Bocianiątko, by7mistake, Siwulec, Imagination, Karma88, Iseko, -Mamunia-, Simons_cat, moyeu, Koteczka82, Morusek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tak właśnie mi się przypomniało jeszcze coś odnośnie golenia Polecam golenie z olejem kokosowym, tylko z nim nie podrażnia mi się skóra, a do tego taaak pięknie pachnie i skóra taka fajna
Czrna 81, Bocianiątko, Simons_cat lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitamy się w 12 tygodniu wiruski dla Was
%(/$/$/$/$//) /((%%(%(%%(%(%(%(%(%/(/(%(%(/@%@%@//(/(/(/(%$%#%(%%#+#%#%#%#%#%%#%#%#%#%%#%#%#/#///#%@%#%#/#/#//#/#/#%#%(%(/(/(//(/(/(/(//#%%/$/$/$/$$%$/
Gratuluje pozytywów
Miłego dnia!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2018, 10:39
patuniek86, Czrna 81, Nadzieja22, Siwulec, Malinka7, Iseko, Koteczka82, Morusek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyreset wrote:W nocy przyszedł SMS o wynikach. Progesteron 18,7! W tym cyklu pozamiatane, więc chyba warto wziąć już dziś dupka, żeby cykl się ładnie skończył za dwa tygodnie, a nie ciągnął bądź ile...?
Ja nie ogarniam mojego organizmu. Owulacja musiała być ok 7 dc albo i jeszcze wcześniej, skoro płyn się wchłonął, progesteron mam piękny jak nigdy (pamiętajcie, że to raczej nie 7 dpo, a wcześniej) estradiol też wysoki, ale na niego pewnie wpływa estrofem, co nie?
We wtorek wizyta i recepta na lamette. Dobrze, że dziś wyjeżdżam, bo w domu byłoby mi bardzo przykro...
Vivanillka kochanie GRATULACJE!!!!Vivanillka lubi tę wiadomość
-
Reset a jaki miałaś poziom proga na początku cyklu ? I do tego fsh i lh bo może to jakaś torbiel z pozostałego cyklu która jest czynna hormonalnie.
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Imagination, Yoselyn, Grzechotka, Vivanillka życzę Wam aby Wasze bety pięknie rosły. I obyśmy w lutym mogły cieszyć się naszymi maleństwami :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2018, 11:36
Vivanillka, Imagination lubią tę wiadomość
-
Wróbelki mi doniosły, ze Yos w ciąży gratuluje! i mocno trzymam kciuki!
Monika gratuluje!
Kotowa kochana trzymam kciuki!Czrna 81, Kotowa, Bocianiątko, -Mamunia-, Flowwer, Simons_cat, Koteczka82, Meśka lubią tę wiadomość
-
Czrna 81 wrote:Siwulec ja dopiero zauważyłam zaproszenie od Ciebie, przepraszam, straszna ze mnie gapa!
pytałaś jak udostępniłam wykres z innego konta, to Cię zaprosiłam żeby opowiedzieć. Jesteś jeszcze zainteresowana??
Hope co tam? sikasz coś? -
_Hope_ wrote:Wróbelki mi doniosły, ze Yos w ciąży gratuluje! i mocno trzymam kciuki!
Monika gratuluje!
Kotowa kochana trzymam kciuki!Bocianiątko, nowa na dzielni lubią tę wiadomość
Czarna81
22 cs. -
Siwulec wrote:pytałaś jak udostępniłam wykres z innego konta, to Cię zaprosiłam żeby opowiedzieć. Jesteś jeszcze zainteresowana??
Hope co tam? sikasz coś?Siwulec lubi tę wiadomość
Czarna81
22 cs. -
nick nieaktualny
-
DKlamka82 wrote:Do mnie właśnie @ przyszła. Dziękuję dziewczyny za kolejny miesiąc!
Odpuszczam do września cały czas Wam kibicując. Buziaki!
głupia @ !!!!
odpoczywaj Kochana i łap promienie słoneczne żeby we wrześniu zaatakować ze zdwojoną siłą