Czerwcowe testowanie, czyli wakacje z pasażerem na gapę ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej
Vivanilka i Yos trzymam kciuki i czekam na wyniki
Minie dla Ciebie też mocne kciuki!
Rub bardzo mi przykro z powodu Twojej straty. Tulę :*
Grzechotka coraz piękniejsza kreseczkaSabinka9018, Trasti lubią tę wiadomość
32 lata | starania od stycznia 2017
IUI - 3.02.2021 ❌ 3.03.2021 ❌
💉Szczepienia limfocytami
12.01.2022 Allo-mlr 54,5%
06.2022 - start IVF
21.07 - punkcja - 10🥚dojrzałych, 8 zapłodnionych (ICSI), 3 blastocysty
26.07 - ET 1🐣 4AA (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, luteina, duphaston)🤰
8tc 💔 3.09.2022 🖤
27.10 - FET 1❄️ 4BB (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, utrogestan, duphaston, heparyna, wit. PP, zivafert) ❌️😓
22.11 - Transfer ostatniej ❄️ 4BB (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, utrogestan, duphaston, heparyna, wit. PP) 🤰
6dpt - beta 15 mlU
8dpt - beta 32 mlU
10dpt - beta 91,19 mlU
13dpt - beta 358,61 mlU
17dpt - beta 2064 mlU
20dpt - beta 7348 mlU, wieczorem krwawienie - krwiak podkosmówkowy. Poronienie.
6tc💔 -
nick nieaktualny
-
Hej! Ja dziś do pracy na 10 do 18... Tak nie lubię tych dyżurów. I chyba się jednak skuszę i pójdę dziś na jeszcze jednak bete. Muszę się upewnić, że ten drugi wynik to nie psikus.
A jak to jest z wizyta u dentysty w ciąży? Jutro idę i nie wiem co mam zrobić. Prześwietlenia nie muszę mieć na pewno. -
Cześć
U mnie dalej test owu negatywny, a to już 19dc... Brzuch boli od kilku dni, na śluz nie patrzę, bo wiadomo co może zmylić Oby chociaż jutro lub pojutrze szanowna zawitała, jak w poprzednim cyklu. No nic, bzyczym się regularnie tak czy siak.
Trzymam kciuki za wizyty i bety -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć
Rub bardzo mi przykro z powodu twojej straty
Trzymam dzisiaj mocno kciuki za betujące!
Makowa myślę że nie ma przeciwwskazań przed wizytą u dentysty. Są specjalne znieczulenia dla ciężarnych. Wiem że tylko niektórzy doradzają wizytę w pierwszym trymestrze. -
nick nieaktualny
-
Makowa, tylko na początku wizyty powiedz dentyście, że jesteś we wczesnej ciąży, żeby w razie potrzeby odpowiednio dobrał znieczulenie.
-
nick nieaktualnySiwulec -ale, dziś o 18 USG prenatalne.. stres jest więc pięknie proszę o kciuki.a Ty upuszczasz krew?
Minie- kciuki za Twoją wizytę
Vivanilka- piękna kreska. Beta na pewno też będzie piękna:)
I oczywiście kciuki że resztę badań, wizyt
U nas w nocy lało, ale temperatura dziś chyba nie odpuściła niestetyWiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2018, 09:28
Vivanillka, Siwulec lubią tę wiadomość
-
Achia wrote:Siwulec -ale, dziś o 18 USG prenatalne.. stres jest więc pięknie proszę o kciuki.a Ty upuszczasz krew?
kciuki masz załatwione !!!
wczoraj troszkę zakuły cyce więc wzięłam to za dobry znak i nie poszłam na betę, chyba już nie pójdę bo przecież oczekiwanie na wynik to jakiś koszmar
zaciskam zęby i grzecznie czekam na wizytę -
blue00 wrote:Oj tam dopiero 9dpo.
10 dpo, a nawet wydaje mi się, że 11 . No ale luźno, jakoś w ogóle czuję po kościach że moje dziecko urodzi się raczej wiosną/latem niż jeszcze zimą . Takie przyszłomatczyne przeczucie .
Ale znowu jestem na etapie wiary w to że zaraz powinno zaskoczyć . Myślę z ogóle, żeby spróbować inseminacji jeżeli eM trochę podciągnie wyniki
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
Makowa, jeśli to mus to powiedz na początkujących, że jesteś w ciąży. Szczerze mówiąc, ja bym się wstrzymała jeśli to nie pilne do II trymestru, kiedy wszystkie organy są wykształcone. Ja z tych histeryczek, ale wolałabym dmuchać i po prostu przełożyć
-
Kargo31 wrote:Witam sie z Wami poniedziałkowo! Znowu praca, więc może będę na bieżąco Jestem kilka stron do tyłu
Viv Piekna kreseczka !!
Rub bardzo mi przykro... Trzymaj się !!
J teraz przy cyklu kompletnie bez starań, gdzie obseruje swój organizm bez zbędnej nadziei stwierdzam:
1)cycki to dziady, które robia człowieka w chu-chu. Nigdy nie miałam takich wielkich i ciężkich i twardych jak w teraz, więc w cycki uwierzę po 2 kreskach, nigdy przed
2) jakies rozpulchnienie szyjki to tez u mnie pic na wodę, bo po owu robi się twarda i jest nisko, a jak podnosi się i mięknie to objaw zbliżającej się @ a nie ciąży
3) bóle głowy i płaczliwość na reklamach to po prostu bóle głowy i zryty łeb i zaburzenia hormonalne/osobowości/rozchwianie emocjonalne a nie ciąża
4) wszelkie zachcianki to po prostu bycie łasuchem a nie ciąża
5) pobolewanie brzucha to po prostu @
także ten... ja już serio przestaje się nakręcać przed @...
a @ już dostałaś?
bp marudzisz jak baba w ciążyKargo31 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny