Czerwcowe testowanie, czyli wakacje z pasażerem na gapę ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Minie, dziękuję, lepiej bym tego nie ujęła!
Że nieraz mówiłam o statystykach to fakt, ale znacie mnie na tyle, by wiedzieć, że to żart!
Kotowa, sama sobie też te statystyki zepsuje, więc trudno- będziemy target wyrabiać SiwulcowiMinie Black, Siwulec, Kotowa, Tosia2323 lubią tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
blue00 wrote:Może mnie zabijecie,ale z tych nerwów napiłam się piwa.Totalna głupota,wiem.
Blue ja miałam ochotę zapalić ale się powstrzymalam. Natomiast po slowach 'przynieś se dziecko do samochodu' nir powstrzymalam się tylko wzięłam moją śpiąca 6,5letnia i ważącą 20kg królewne i przeniosłam żeby butki ubrała. Przyjaciółka powiedziała mojemu na wpół przytomnemu dziecku że musi iść na nóżkach bo mama nie może jej zanieść. A tata w tym czasie zebral manatki i palił przy samochodzie a co... Pan może... -
nick nieaktualny
-
reset wrote:Nigdy w życiu!:*
Pójdziemy sobie obie walczyć dalej u Siwulca
Ja oczywiście się dołączam do WasJak tylko uda mi się mieć ovu nie podczas @
Jak sobie przeanalizowałam poprzedni rok to moje życie wywaliło się dwa razy do góry nogami. Zdążyłam zajść i stracić kropka. Ciekawe co przyniesie mi ten rok.
Tymczasem jeszcze odpoczywam
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/db279f6ab11c.jpgSiwulec, Cabrera, Reniferra, nowa na dzielni, Nat90, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kotowa, nie znikaj, dobrze się Ciebie czyta!
a ja was witam w 9dpo, już oficjalnie, bo owu raczył mi zaznaczyć owulację
co mi poprawiło humor, nie powiem..
trochę będę dziś zajęta, ale kciuki cały czas zaciśniętew przerwach będę czytać
Kotowa lubi tę wiadomość
To będzie dobry dzień, ale najpierw kawa. -
Ja tez zakotowana:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b784cb6f6333.jpg
Aga9090, blue00, Anaaa90, Nadzieja22, KateKum, kubekkawy, StaraczkaNika, Patrycja20, SusieOne, Bocianiątko, Yoselyn82, Reniferra, nowa na dzielni, Angelika83, Koteczka82, Czrna 81, Tosia2323, Morusek lubią tę wiadomość
-
Tak jak obiecałam, zaczęłam sikać na testy i póki co nie ma czym się chwalić
Wydaje mi się, że najszybciej koło środy może być coś widać.
Kotowa, pierdzielić statystyki!Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2018, 09:19
Kotowa, Tosia2323 lubią tę wiadomość
-
Ja bardzo serdecznie zapraszam na lipiec i mam nadzieje ze będziemy się tam dobrze bawić a przy okazji pozwolicie wpisać pozostałe do wpisania
Dzień dobry wszystkim :* :*KateKum, StaraczkaNika, ef36, Anaaa90, Nadzieja22, Aga9090, Kotowa, Nat90, Malinka7, Tosia2323 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySiwulec wrote:Ja bardzo serdecznie zapraszam na lipiec i mam nadzieje ze będziemy się tam dobrze bawić a przy okazji pozwolicie wpisać pozostałe do wpisania
Dzień dobry wszystkim :* :*
Oczywiście gdy mam czas to zawsze na weekend forum wymieraNo nic będzie trzeba w między czasie ogarnąć dom, bo zapusciłam przez ostatni tydzień
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2018, 09:40
Siwulec lubi tę wiadomość
-
Kotowa, trzymam kciuki by to byla ostatnia biel na tescie kaka widzialas
Siwulcu, czy Ty wirusy grypy tu rozrzucalas i teraz puerdyknelas temperature 10 st w dol zeby lepiej dzialaly? Nie mam nic cieplego a tu niespodzianka
Chociaz maz sie postaral o rozgrzewke poki @ nie ma. Witam sie wiec w 12 dniu drugiej fazy bez zadnrgo plamieniaSiwulec, by7mistake, Kotowa lubią tę wiadomość
-
U mnie spadek tempki poniżej jakiejkolwiek krytyki 36,2 dużo poniżej podstawowej dziś 8dpo. Oby odbiło, owulacja na pewno była.
Mały cud 2740 g i 49 cm (35t+4)
5 aniołków 10.2016 5tc; 04.2017 5tc; 07.2017 5tc; 02.2018 5 tc; 08.2018 4tc
przegroda - już OK, KIR BX - OK; fDNA - 8.95% - OK NK 18,63%-14,5% , Pai-1 hetero , mthfr 677 hetero
Angelius Provita -
Mamunia dziękuje, czuje się tak sobie, rano tak do Ok 10:00 jest mi słabo i mdło, porcelany jeszcze nie sciskalam ale wszystko mi podchodzi do gardła, jak już minie to dopada mnie senność okropna. Ale nie narzekam i nie marudzę, ciesze się z tego co mam
A Ty nadal bez żadnych uciążliwości ? No i piękny suwaczek
Malgonia grypowe to nie moje, nie łap ich, chyba eMek znalazł te ode mnie skoro tak Go wzięłopogoda jest idealna, nie upocisz się a jak wieczorem przyjmiesz jakieś winko to i ciepłe ciuchy nie będą potrzebne