Czerwcowe testowanie, czyli wakacje z pasażerem na gapę ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Minie, dziękuję, lepiej bym tego nie ujęła!
Że nieraz mówiłam o statystykach to fakt, ale znacie mnie na tyle, by wiedzieć, że to żart!
Kotowa, sama sobie też te statystyki zepsuje, więc trudno- będziemy target wyrabiać SiwulcowiMinie Black, Siwulec, Kotowa, Tosia2323 lubią tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
blue00 wrote:Może mnie zabijecie,ale z tych nerwów napiłam się piwa.Totalna głupota,wiem.
Blue ja miałam ochotę zapalić ale się powstrzymalam. Natomiast po slowach 'przynieś se dziecko do samochodu' nir powstrzymalam się tylko wzięłam moją śpiąca 6,5letnia i ważącą 20kg królewne i przeniosłam żeby butki ubrała. Przyjaciółka powiedziała mojemu na wpół przytomnemu dziecku że musi iść na nóżkach bo mama nie może jej zanieść. A tata w tym czasie zebral manatki i palił przy samochodzie a co... Pan może... -
nick nieaktualny
-
reset wrote:Nigdy w życiu!:*
Pójdziemy sobie obie walczyć dalej u Siwulca
Ja oczywiście się dołączam do Was Jak tylko uda mi się mieć ovu nie podczas @
Jak sobie przeanalizowałam poprzedni rok to moje życie wywaliło się dwa razy do góry nogami. Zdążyłam zajść i stracić kropka. Ciekawe co przyniesie mi ten rok.
Tymczasem jeszcze odpoczywam
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/db279f6ab11c.jpgSiwulec, Cabrera, Reniferra, nowa na dzielni, Nat90, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kotowa, nie znikaj, dobrze się Ciebie czyta!
a ja was witam w 9dpo, już oficjalnie, bo owu raczył mi zaznaczyć owulację
co mi poprawiło humor, nie powiem..
trochę będę dziś zajęta, ale kciuki cały czas zaciśnięte w przerwach będę czytaćKotowa lubi tę wiadomość
To będzie dobry dzień, ale najpierw kawa. -
Ja tez zakotowana:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b784cb6f6333.jpg
Aga9090, blue00, Anaaa90, Nadzieja22, KateKum, kubekkawy, StaraczkaNika, Patrycja20, SusieOne, Bocianiątko, Yoselyn82, Reniferra, nowa na dzielni, Angelika83, Koteczka82, Czrna 81, Tosia2323, Morusek lubią tę wiadomość
-
Tak jak obiecałam, zaczęłam sikać na testy i póki co nie ma czym się chwalić Wydaje mi się, że najszybciej koło środy może być coś widać.
Kotowa, pierdzielić statystyki!Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2018, 09:19
Kotowa, Tosia2323 lubią tę wiadomość
-
Ja bardzo serdecznie zapraszam na lipiec i mam nadzieje ze będziemy się tam dobrze bawić a przy okazji pozwolicie wpisać pozostałe do wpisania
Dzień dobry wszystkim :* :*KateKum, StaraczkaNika, ef36, Anaaa90, Nadzieja22, Aga9090, Kotowa, Nat90, Malinka7, Tosia2323 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySiwulec wrote:Ja bardzo serdecznie zapraszam na lipiec i mam nadzieje ze będziemy się tam dobrze bawić a przy okazji pozwolicie wpisać pozostałe do wpisania
Dzień dobry wszystkim :* :*
Oczywiście gdy mam czas to zawsze na weekend forum wymiera No nic będzie trzeba w między czasie ogarnąć dom, bo zapusciłam przez ostatni tydzieńWiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2018, 09:40
Siwulec lubi tę wiadomość
-
Kotowa, trzymam kciuki by to byla ostatnia biel na tescie kaka widzialas
Siwulcu, czy Ty wirusy grypy tu rozrzucalas i teraz puerdyknelas temperature 10 st w dol zeby lepiej dzialaly? Nie mam nic cieplego a tu niespodzianka
Chociaz maz sie postaral o rozgrzewke poki @ nie ma. Witam sie wiec w 12 dniu drugiej fazy bez zadnrgo plamieniaSiwulec, by7mistake, Kotowa lubią tę wiadomość
-
U mnie spadek tempki poniżej jakiejkolwiek krytyki 36,2 dużo poniżej podstawowej dziś 8dpo. Oby odbiło, owulacja na pewno była.
Mały cud 2740 g i 49 cm (35t+4)
5 aniołków 10.2016 5tc; 04.2017 5tc; 07.2017 5tc; 02.2018 5 tc; 08.2018 4tc
przegroda - już OK, KIR BX - OK; fDNA - 8.95% - OK NK 18,63%-14,5% , Pai-1 hetero , mthfr 677 hetero
Angelius Provita -
Mamunia dziękuje, czuje się tak sobie, rano tak do Ok 10:00 jest mi słabo i mdło, porcelany jeszcze nie sciskalam ale wszystko mi podchodzi do gardła, jak już minie to dopada mnie senność okropna. Ale nie narzekam i nie marudzę, ciesze się z tego co mam
A Ty nadal bez żadnych uciążliwości ? No i piękny suwaczek
Malgonia grypowe to nie moje, nie łap ich, chyba eMek znalazł te ode mnie skoro tak Go wzięło pogoda jest idealna, nie upocisz się a jak wieczorem przyjmiesz jakieś winko to i ciepłe ciuchy nie będą potrzebne