Czerwcowe testowanie, czyli wakacje z pasażerem na gapę ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyYos Ty Gałganie!
Pisz jak się czujesz, wiruski dla Nas to za mało
Izka czaruję aby zaskoczyło tak jak i u Nas Praca zupełnie zawróciła mi w głowie.
Susie udostępnij wykres.
Siwulec, najgorszy dzień miałam w dzień USG, ale to zapewne przez stres. Teraz czuję się o niebo lepiej, może objawy przechodzą bo ciąża się nie rozwija, a ja zakupiłam sobie dzisiaj witaminy prenatalne i dupka.
Dzisiaj tylko o 9 zakręciło mi się w głowie, z dnia na dzień czuje się co raz lepiej, pewnie dlatego że stres odpuścił.
Zrobiłam co mogłamWiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2018, 11:14
-
-Mamunia- wrote:Yos Ty Gałganie!
Pisz jak się czujesz, wiruski dla Nas to za mało
Izka czaruję aby zaskoczyło tak jak i u Nas Praca zupełnie zawróciła mi w głowie.
Susie udostępnij wykres.
Siwulec, najgorszy dzień miałam w dzień USG, ale to zapewne przez stres. Teraz czuję się o niebo lepiej, może objawy przechodzą bo ciąża się nie rozwija, a ja zakupiłam sobie dzisiaj witaminy prenatalne i dupka.
Dzisiaj tylko o 9 zakręciło mi się w głowie, z dnia na dzień czuje się co raz lepiej, pewnie dlatego że stres odpuścił.
Zrobiłam co mogłam
Mały cud 2740 g i 49 cm (35t+4)
5 aniołków 10.2016 5tc; 04.2017 5tc; 07.2017 5tc; 02.2018 5 tc; 08.2018 4tc
przegroda - już OK, KIR BX - OK; fDNA - 8.95% - OK NK 18,63%-14,5% , Pai-1 hetero , mthfr 677 hetero
Angelius Provita -
nick nieaktualny
-
-Mamunia- wrote:To po się stresujesz i mierzysz temperaturę?
przegroda - już OK, KIR BX - OK; fDNA - 8.95% - OK NK 18,63%-14,5% , Pai-1 hetero , mthfr 677 hetero
Angelius Provita -
Dokładnie Izape, zrób najpierw ANA 1, a gdy wyjdzie dodatnie, to wtedy 2 i 3. Info już sprawdzone: przez jakiś czas (z dwa tygodnie lub miesiąc) trzymają surowicę i z niej można rozszerzyć diagnostykę o kolejne ANA, czyli nie ma potrzeby kolejnego kłucia
Izape_91 lubi tę wiadomość
-
Yoselyn, pisz co u Ciebie Jak się czujesz?
Mamunia, ale cudny suwaczek-Mamunia- lubi tę wiadomość
-
Nie wiem czy mogę się nastawiać żadnych bóli piersi zwiędłe
Angelius Provita -
Mamunia Ty mi tu nie pitol o nierozwijajacej się ciąży !!! Klusek zrobił Cię w konia nie dając objawów przed testem to i teraz się z Tobą bawi kolejna wizyta za 3 tygodnie ? Dobrze pamietam ?
-Mamunia- lubi tę wiadomość
-
Ja jednak mierze ta cholerna temperaturę chociaż żeby zaznaczyć owu bo potem mnie wkurza jak nie wiem kiedy była raz sobie już ostro wkręciłam ciąże a tu owu była chyba z 4 dni później niż sobie wymyśliłam2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
nowa na dzielni wrote:Ja jednak mierze ta cholerna temperaturę chociaż żeby zaznaczyć owu bo potem mnie wkurza jak nie wiem kiedy była raz sobie już ostro wkręciłam ciąże a tu owu była chyba z 4 dni później niż sobie wymyśliłam
nowa na dzielni lubi tę wiadomość
Angelius Provita -
Izape_91 wrote:Badania Ana 1 i Ana 2 to są te ??
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8411420e0150.png https://naforum.zapodaj.net/thumbs/81a0ba66afa2.png
Ps kiedy robimy ana2 ???
A ja robię badanka w pon. Już sobie naszykowałam wiadomość w łazience - musze sobie zawiesić na wc w niedzielę kartkę z napisem "Do kubeczka!" -
Dziewczyny u mnie dobrze
biust pobolewa, brałam nospe i magnez i leżę sobie.
A tak to jestem strasznie senna i nic mi sie nie chceSiwulec, Nadzieja22, StaraczkaNika, Izape_91, Aga9090, Koteczka82, Czrna 81, Tosia2323, Lunaris lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
StaraczkaNika wrote:Iza, tak te. Ale ja bym sobie darowała Ana 2 tylko od razu ANA 3 (profil iluśtamnastu antygenów). Bo ANA 2 to tak jak ANA 1 - mówi że coś, ale nie wiadomo co. Dopiero ANA 3 coś rozjaśnia.
A ja robię badanka w pon. Już sobie naszykowałam wiadomość w łazience - musze sobie zawiesić na wc w niedzielę kartkę z napisem "Do kubeczka!"
Hehe, dobry patent, aby nie zapomnieć -
Yos, a jak w ogóle Twoja rodzina na adopcje? Rodzice, teściowie itd? Ja bardzo chciałabym adoptować, niezależnie od swojej ewentualnej ciąży, ale moi rodzice straszliwie kręcą na to nosem i traktują jako fanaberie , boje się ze by nie zaakceptowali dziecka w 100% a we mnie naprawdę głęboko siedzi taka potrzeba. EM jeszcze nie jest przekonany ale tez jest ciut bardziej na tak niż na nie2019 początek - strata, 10 tc
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
nowa na dzielni wrote:Yos, a jak w ogóle Twoja rodzina na adopcje? Rodzice, teściowie itd? Ja bardzo chciałabym adoptować, niezależnie od swojej ewentualnej ciąży, ale moi rodzice straszliwie kręcą na to nosem i traktują jako fanaberie , boje się ze by nie zaakceptowali dziecka w 100% a we mnie naprawdę głęboko siedzi taka potrzeba. EM jeszcze nie jest przekonany ale tez jest ciut bardziej na tak niż na nie
Nadzieja22, Nat90, m_d_f lubią tę wiadomość
-
Nowa na dzielni. Moi rodzice jak i tesciowie sa dobrze nastawieni na adopcję, nie mogą sie doczekać kiedy w końcu zadzwoni do nas telefon.
nowa na dzielni, -Mamunia-, SusieOne, Aga9090, Koteczka82, Nadzieja22, Czrna 81, Tosia2323 lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Podziwiam osoby,które decydują się na adopcje. Bałabym się, że nie pokocham takiego dziecka tak jak powinnam. Tym bardziej, że ja mam słaby kontakt z dziećmi i to chyba przez to, że przez długi okres czasu nie było dzieci w moim otoczeniu. Jest jedno dziecko, które uwielbiam - naszych przyjaciół. Reszta na dłuższą metę mnie drażni. Wiadomo swoje to co innego. Jeszcze takie wyczekane.
-
Wiem wiem, tylko bałabym się ze potem jeżeli będziemy mieli np 1 dziecko biologiczne a drugie adoptowane to nie będą ich tak samo traktować, z drugiej strony to dobrzy ludzie wiec kurde.. no zobaczymy, to jest taka myśl do zrealizowania nie na już tylko w ciągu może następnych 5 lat.. ale już przed staraniami była silna a teraz się tylko nasila wiec tak sobie myśle, ze może to jest jakiś plan z góry dla nas2019 początek - strata, 10 tc
Pociąg pendolino pędzący gdzieś przez Polskę. Do kibelka w celach "higienicznych" wchodzi młoda kobieta. Zmienia podpaskę i rozgląda się za koszem, przeznaczonym na takie sytuacje, ale nigdzie go nie znajduje. Aby nie spowodować zapchania muszli klozetowej, z pewnym zawstydzeniem otwiera okno i wyrzuca przez nie "starą" podpaskę.
Na stacji, obok której przejeżdża pociąg stoi zarośnięty facet. Nagle z pędzącego pendolino wypada jakiś przedmiot i ląduje mu na twarzy. Facet bierze go w rękę, ogląda i mówi półgłosem:
- Ku*wa, to jest pręskość pędu! niby jakaś wata a ryja nieźle mi rozwaliło!Makowa_Panna, nowa na dzielni, SusieOne, Reniferra, Nadzieja22, Furka, Morusek lubią tę wiadomość