Czerwcowe testowanie, czyli wakacje z pasażerem na gapę ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyYos Ty Gałganie!
Pisz jak się czujesz, wiruski dla Nas to za mało
Izka czaruję aby zaskoczyło tak jak i u NasPraca zupełnie zawróciła mi w głowie.
Susie udostępnij wykres.
Siwulec, najgorszy dzień miałam w dzień USG, ale to zapewne przez stres. Teraz czuję się o niebo lepiej, może objawy przechodzą bo ciąża się nie rozwija, a ja zakupiłam sobie dzisiaj witaminy prenatalne i dupka.
Dzisiaj tylko o 9 zakręciło mi się w głowie, z dnia na dzień czuje się co raz lepiej, pewnie dlatego że stres odpuścił.
Zrobiłam co mogłamWiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2018, 11:14
-
-Mamunia- wrote:Yos Ty Gałganie!
Pisz jak się czujesz, wiruski dla Nas to za mało
Izka czaruję aby zaskoczyło tak jak i u NasPraca zupełnie zawróciła mi w głowie.
Susie udostępnij wykres.
Siwulec, najgorszy dzień miałam w dzień USG, ale to zapewne przez stres. Teraz czuję się o niebo lepiej, może objawy przechodzą bo ciąża się nie rozwija, a ja zakupiłam sobie dzisiaj witaminy prenatalne i dupka.
Dzisiaj tylko o 9 zakręciło mi się w głowie, z dnia na dzień czuje się co raz lepiej, pewnie dlatego że stres odpuścił.
Zrobiłam co mogłam
Mały cud 2740 g i 49 cm (35t+4)
5 aniołków 10.2016 5tc; 04.2017 5tc; 07.2017 5tc; 02.2018 5 tc; 08.2018 4tc
przegroda - już OK, KIR BX - OK; fDNA - 8.95% - OK NK 18,63%-14,5% , Pai-1 hetero , mthfr 677 hetero
Angelius Provita -
nick nieaktualny
-
-Mamunia- wrote:To po się stresujesz i mierzysz temperaturę?
przegroda - już OK, KIR BX - OK; fDNA - 8.95% - OK NK 18,63%-14,5% , Pai-1 hetero , mthfr 677 hetero
Angelius Provita -
Dokładnie Izape, zrób najpierw ANA 1, a gdy wyjdzie dodatnie, to wtedy 2 i 3. Info już sprawdzone: przez jakiś czas (z dwa tygodnie lub miesiąc) trzymają surowicę i z niej można rozszerzyć diagnostykę o kolejne ANA, czyli nie ma potrzeby kolejnego kłucia
Izape_91 lubi tę wiadomość
-
Yoselyn, pisz co u Ciebie
Jak się czujesz?
Mamunia, ale cudny suwaczek-Mamunia- lubi tę wiadomość
-
Nie wiem czy mogę się nastawiać żadnych bóli piersi zwiędłe
Angelius Provita -
Mamunia Ty mi tu nie pitol o nierozwijajacej się ciąży !!! Klusek zrobił Cię w konia nie dając objawów przed testem to i teraz się z Tobą bawi
kolejna wizyta za 3 tygodnie ? Dobrze pamietam ?
-Mamunia- lubi tę wiadomość
-
Ja jednak mierze ta cholerna temperaturę chociaż żeby zaznaczyć owu bo potem mnie wkurza jak nie wiem kiedy była
raz sobie już ostro wkręciłam ciąże a tu owu była chyba z 4 dni później niż sobie wymyśliłam
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
nowa na dzielni wrote:Ja jednak mierze ta cholerna temperaturę chociaż żeby zaznaczyć owu bo potem mnie wkurza jak nie wiem kiedy była
raz sobie już ostro wkręciłam ciąże a tu owu była chyba z 4 dni później niż sobie wymyśliłam
nowa na dzielni lubi tę wiadomość
Angelius Provita -
Izape_91 wrote:Badania Ana 1 i Ana 2 to są te ??
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8411420e0150.png https://naforum.zapodaj.net/thumbs/81a0ba66afa2.png
Ps kiedy robimy ana2 ???
A ja robię badanka w pon. Już sobie naszykowałam wiadomość w łazience - musze sobie zawiesić na wc w niedzielę kartkę z napisem "Do kubeczka!" -
Dziewczyny u mnie dobrze
biust pobolewa, brałam nospe i magnez i leżę sobie.
A tak to jestem strasznie senna i nic mi sie nie chceSiwulec, Nadzieja22, StaraczkaNika, Izape_91, Aga9090, Koteczka82, Czrna 81, Tosia2323, Lunaris lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
StaraczkaNika wrote:Iza, tak te. Ale ja bym sobie darowała Ana 2 tylko od razu ANA 3 (profil iluśtamnastu antygenów). Bo ANA 2 to tak jak ANA 1 - mówi że coś, ale nie wiadomo co. Dopiero ANA 3 coś rozjaśnia.
A ja robię badanka w pon. Już sobie naszykowałam wiadomość w łazience - musze sobie zawiesić na wc w niedzielę kartkę z napisem "Do kubeczka!"
Hehe, dobry patent, aby nie zapomnieć -
Yos, a jak w ogóle Twoja rodzina na adopcje? Rodzice, teściowie itd? Ja bardzo chciałabym adoptować, niezależnie od swojej ewentualnej ciąży, ale moi rodzice straszliwie kręcą na to nosem i traktują jako fanaberie
, boje się ze by nie zaakceptowali dziecka w 100% a we mnie naprawdę głęboko siedzi taka potrzeba. EM jeszcze nie jest przekonany ale tez jest ciut bardziej na tak niż na nie
2019 początek - strata, 10 tc
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
nowa na dzielni wrote:Yos, a jak w ogóle Twoja rodzina na adopcje? Rodzice, teściowie itd? Ja bardzo chciałabym adoptować, niezależnie od swojej ewentualnej ciąży, ale moi rodzice straszliwie kręcą na to nosem i traktują jako fanaberie
, boje się ze by nie zaakceptowali dziecka w 100% a we mnie naprawdę głęboko siedzi taka potrzeba. EM jeszcze nie jest przekonany ale tez jest ciut bardziej na tak niż na nie
Oni już mieli czas stworzyć sobie taką rodzinę, jakiej chcieli, a teraz Ty tworzysz swoją i to Ty będziesz z nią żyć. Nie ma co konsultować takich decyzji tylko uprzejmie poinformować
Nadzieja22, Nat90, m_d_f lubią tę wiadomość
-
Nowa na dzielni. Moi rodzice jak i tesciowie sa dobrze nastawieni na adopcję, nie mogą sie doczekać kiedy w końcu zadzwoni do nas telefon.
nowa na dzielni, -Mamunia-, SusieOne, Aga9090, Koteczka82, Nadzieja22, Czrna 81, Tosia2323 lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Podziwiam osoby,które decydują się na adopcje. Bałabym się, że nie pokocham takiego dziecka tak jak powinnam. Tym bardziej, że ja mam słaby kontakt z dziećmi i to chyba przez to, że przez długi okres czasu nie było dzieci w moim otoczeniu. Jest jedno dziecko, które uwielbiam - naszych przyjaciół. Reszta na dłuższą metę mnie drażni. Wiadomo swoje to co innego. Jeszcze takie wyczekane.
-
Wiem wiem, tylko bałabym się ze potem jeżeli będziemy mieli np 1 dziecko biologiczne a drugie adoptowane to nie będą ich tak samo traktować, z drugiej strony to dobrzy ludzie wiec kurde.. no zobaczymy, to jest taka myśl do zrealizowania nie na już tylko w ciągu może następnych 5 lat.. ale już przed staraniami była silna a teraz się tylko nasila wiec tak sobie myśle, ze może to jest jakiś plan z góry dla nas2019 początek - strata, 10 tc
Pociąg pendolino pędzący gdzieś przez Polskę. Do kibelka w celach "higienicznych" wchodzi młoda kobieta. Zmienia podpaskę i rozgląda się za koszem, przeznaczonym na takie sytuacje, ale nigdzie go nie znajduje. Aby nie spowodować zapchania muszli klozetowej, z pewnym zawstydzeniem otwiera okno i wyrzuca przez nie "starą" podpaskę.
Na stacji, obok której przejeżdża pociąg stoi zarośnięty facet. Nagle z pędzącego pendolino wypada jakiś przedmiot i ląduje mu na twarzy. Facet bierze go w rękę, ogląda i mówi półgłosem:
- Ku*wa, to jest pręskość pędu! niby jakaś wata a ryja nieźle mi rozwaliło!Makowa_Panna, nowa na dzielni, SusieOne, Reniferra, Nadzieja22, Furka, Morusek lubią tę wiadomość