Czerwcowe testowanie, czyli wakacje z pasażerem na gapę ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCzrna,specjalnie dla ciebie .Łap i się zarażaj
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c8c34e326829.jpg https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4eb31f8f5b9e.jpgCzrna 81, Achia, -Mamunia-, moyeu, Morusek, Aga9090, Flowwer, KateHawke, KateKum, Bajkaaa, Reniferra, nowa na dzielni, Lunaris, Jedna_z_Wielu, Yoselyn82, Iseko, Nadzieja22, Kaczorka, Emiilka, golonat, patuniek86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Iseko wrote:Lunaris i Malgonia - dzięki :*
Cabrera ściskam :* Ja też chcę teraz porobić wszystkie badania - w sobotę idę na cały pakiet
Ale umówiłam nas też do androloga na 15.06. - pora żeby się M. przebadał.
Pytanie do dziewczyn z Trójmiasta: umówiłam nas do dr Rogozy - kojarzycie? Znacie? Polecacie?
Jakieś sugestie jak się przygotować do takiej wizyty? Będę wdzięczna za każde info.Iseko lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReset, olej termometr! Jak ma Cię stresować, to zero pożytku - swoje się w życiu już nasresowałaś! my tu będziemy w zamian za to czary ma Ciebie rzucać i tańce odprawiac!
Monia, Ty też olej termometr! Po co Ci stres teraz?Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2018, 07:58
reset lubi tę wiadomość
-
-Mamunia- wrote:U mnie zaś spadek temperatury....
Po pierwsze: bierzesz luteinę?
Po drugie: nie mierz temperatury, nic to nie pomoże, a tylko niepotrzebny stres!
Po trzecie: wysyłam masę ciepłych myśli z gorącego już Krakowa, będzie dobrze ;*-Mamunia- lubi tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Reniferra wrote:Reset, ponawiam też prośbę o wpisanie mnie na testowanie, no powiedzmy od 28 czerwca
Melevis lubi tę wiadomość
-
Karma, tak to ja pytałam. Dzięki za podpowiedź, najpierw zadzwonię zanim się udam pobrać.
Czy ktoś z Wrocławia robił badania immunologiczne? Gdzie? -
nick nieaktualny
-
Monia- zdjęcie/ link się nie wkleiło. Zedytuj, chcemy się napatrzeć
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualny
Edit:
Ale miałam brązowego szczucha
Dzisiaj mam wesele i już się siostra pytała dlaczego nie piję.
Ach ten pęcherz Bez tabletek się nie obejdzie
Mam tą luteinę podjęzykową tylko ile brać?
Reset a co do tego mierzenia, to ja się w pomiarach pogubiłam, więc zyj chwilą!Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2019, 05:17
blue00, reset, Cheresta, Karma88, StaraczkaNika, MamaFabianka, Czrna 81, Bajkaaa, Lunaris, Cabrera, Aga9090, Kargo31, Siwulec, frezyjciada, Emiilka lubią tę wiadomość
-
Z taką krechą to bym termometr odstawiła na najbliższe 9 miesięcy!
Teraz spokój i luteina i będzie dobrze. A potem- jak dasz radę - labo i zrób kontrolnie proga.-Mamunia- lubi tę wiadomość
nick nieaktualnyKaśka bardzo mi przykro
Siwulec - sikaj, takie kreski to aż się chce ogladac!a beta będzie boska!
Reset - nic nie mierz. Ja w końcu pożegnałam się z termometrem i proszę,stres mniej o Bąbel w brzuchu:)
Patrycja- mam nadzieję że wszystko się dobrze skończy
Miłego dnia dziewczyny! Ja dziś lecę na łowy z kumpela po lumpeksach, trzymajcie kciuki żebyśmy coś znalazły :p mam nadzieję tylko że nie będzie aż tak gorąco...reset, Siwulec lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cheresta wrote:nowa mam podobnie dziś, jakbym za przeproszeniem miała jednocześnie i rozwolnienie i zaparcie taki ból brzucha. Ale fakt że pół dnia przed monitorem w pozycji siedzącej więc też to może mieć wpływ
Czasem coś tam mi się przyśni dziwnego to lubię sobie sprawdzić. Nie miałabym nic przeciwko jakby ta interpretacja była w punkt. póki co sikam na owulaki i się bzykam tym bardziej że eMek też ma motywacje-chce wygrać zakład bo marzy o nowej kosiarce
- Ale czy kolejne się nam jeszcze zmieści?
- Nie po to latami odkrywałam sekret jak zajść, żeby teraz z niego nie korzystać!
Sekret pozostał sekretem, ale sen musiał być znaczący
Trzhmam kciukireset, Karma88, Nadzieja22, Siwulec, Cheresta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKla.ra wrote:Cześć dziewczyny, nie wiem gdzie mogę się zapytać o cień cienia, może któraś z Was mi pomoże?
Widzicie coś tu, czy tylko ja oszalałam ??
https://naforum.zapodaj.net/b5764e85ce5e.jpg.html -
to 9 dpo i w sumie nie wiem czemu zrobiłam test. po wykresie wydawało mi się że cykl stracony, tempka jak Tatry dosłownie. I na teście na pierwszy rzut oka nic nie widać, dopiero jak dam pod światło pod pewnym kątem to widać cień. a na zdjeciu wyszło mocniej niż w rzeczywistości