X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Czerwcowe testowanie, czyli wakacje z pasażerem na gapę ;)
Odpowiedz

Czerwcowe testowanie, czyli wakacje z pasażerem na gapę ;)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2018, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czrna,specjalnie dla ciebie :P .Łap i się zarażaj ;)

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c8c34e326829.jpg https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4eb31f8f5b9e.jpg

Czrna 81, Achia, -Mamunia-, moyeu, Morusek, Aga9090, Flowwer, KateHawke, KateKum, Bajkaaa, Reniferra, nowa na dzielni, Lunaris, Jedna_z_Wielu, Yoselyn82, Iseko, Nadzieja22, Kaczorka, Emiilka, golonat, patuniek86 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2018, 07:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaśka mam nadzieję że się nie poddajesz??? <3

Siwulec kreski jak namalowane <3

Patrycja czekamy na jakieś wiadomości <3

U mnie zaś spadek temperatury....

• StaraczkaNika Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2018, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iseko wrote:
    Lunaris i Malgonia - dzięki :*

Cabrera ściskam :* Ja też chcę teraz porobić wszystkie badania - w sobotę idę na cały pakiet :/
    Ale umówiłam nas też do androloga na 15.06. - pora żeby się M. przebadał.

Pytanie do dziewczyn z Trójmiasta: umówiłam nas do dr Rogozy - kojarzycie? Znacie? Polecacie? :)

Jakieś sugestie jak się przygotować do takiej wizyty? Będę wdzięczna za każde info.
    Dr Rogoza jest specem od problemów męskich - mój ex kolega z pracy chodził do niego i chwalił. Ja doktora poznałam na warsztatach "niepłodni razem" - bardzo konkretny facet, pewnie dlatego dobrze się dogaduje z facetami. Noe mam pojęcia jak u niego z leczeniem problemów damskich

Iseko lubi tę wiadomość

4 lata starań (PCOS, IO, mutacje - lekka trombofilia, hiperprolaktynemia, ANA++, leniwy mąż);
    [*] 01.2018 - córeczka
    uM80p1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2018, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reset, olej termometr! Jak ma Cię stresować, to zero pożytku - swoje się w życiu już nasresowałaś! :) my tu będziemy w zamian za to czary ma Ciebie rzucać i tańce odprawiac!

Monia, Ty też olej termometr! Po co Ci stres teraz? ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2018, 07:58

reset lubi tę wiadomość

• reset Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2018, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    -Mamunia- wrote:
    U mnie zaś spadek temperatury....

Po pierwsze: bierzesz luteinę?
    Po drugie: nie mierz temperatury, nic to nie pomoże, a tylko niepotrzebny stres!
    Po trzecie: wysyłam masę ciepłych myśli z gorącego już Krakowa, będzie dobrze ;*

-Mamunia- lubi tę wiadomość

relgmg7ymfbmxgyl.png

* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272 <3
    * listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
    * HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
    * PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero.

Wysłany: 2 czerwca 2018, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reniferra wrote:
    Reset, ponawiam też prośbę o wpisanie mnie na testowanie, no powiedzmy od 28 czerwca ;)
    Cześć, ale masz fajnego kota! Zagłaskałabym :) Pogłaskaj ode mnie jak się przyjdzie połasic.

Melevis lubi tę wiadomość

4 lata starań (PCOS, IO, mutacje - lekka trombofilia, hiperprolaktynemia, ANA++, leniwy mąż);
    [*] 01.2018 - córeczka
    uM80p1.png
  • Nadzieja22 Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2018, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karma, tak to ja pytałam. Dzięki za podpowiedź, najpierw zadzwonię zanim się udam pobrać.

Czy ktoś z Wrocławia robił badania immunologiczne? Gdzie?

HrQwp1.png
    21.06 hcg 14,3, 23.06 hcg 92,07, 25.06 hcg 307, 27.06 hcg 803
    ♡♡♡
    MTHFR 677 homo; niedoczynność tarczycy, ANA+++, NK 17%, kiepskie cytokiny
    W drodze do macierzyństwa od 05.2017
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2018, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chwilo trwaj
    Mój test po wyschnieciu, za namową reset kupiłam jeszcze jeden który zrobię w poniedziałek po południu.

reset, Achia lubią tę wiadomość

• Nadzieja22 Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2018, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KaskaKwa, przykro mi :(

HrQwp1.png
    21.06 hcg 14,3, 23.06 hcg 92,07, 25.06 hcg 307, 27.06 hcg 803
    ♡♡♡
    MTHFR 677 homo; niedoczynność tarczycy, ANA+++, NK 17%, kiepskie cytokiny
    W drodze do macierzyństwa od 05.2017
  • reset Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia- zdjęcie/ link się nie wkleiło. Zedytuj, chcemy się napatrzeć :)

relgmg7ymfbmxgyl.png

* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272 <3
    * listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
    * HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
    * PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero.
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś

Edit:

Ale miałam brązowego szczucha :D
    Dzisiaj mam wesele i już się siostra pytała dlaczego nie piję.

Ach ten pęcherz :P :D Bez tabletek się nie obejdzie :D

Mam tą luteinę podjęzykową tylko ile brać?

Reset a co do tego mierzenia, to ja się w pomiarach pogubiłam, więc zyj chwilą! ;D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2019, 05:17

blue00, reset, Cheresta, Karma88, StaraczkaNika, MamaFabianka, Czrna 81, Bajkaaa, Lunaris, Cabrera, Aga9090, Kargo31, Siwulec, frezyjciada, Emiilka lubią tę wiadomość

• reset Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2018, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z taką krechą to bym termometr odstawiła na najbliższe 9 miesięcy!
    Teraz spokój i luteina i będzie dobrze. A potem- jak dasz radę - labo i zrób kontrolnie proga.

-Mamunia- lubi tę wiadomość

relgmg7ymfbmxgyl.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2018, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaśka bardzo mi przykro :(
    Siwulec - sikaj, takie kreski to aż się chce ogladac!a beta będzie boska!
    Reset - nic nie mierz. Ja w końcu pożegnałam się z termometrem i proszę,stres mniej o Bąbel w brzuchu:)
    Patrycja- mam nadzieję że wszystko się dobrze skończy <3
    Miłego dnia dziewczyny! Ja dziś lecę na łowy z kumpela po lumpeksach, trzymajcie kciuki żebyśmy coś znalazły :p mam nadzieję tylko że nie będzie aż tak gorąco...

reset, Siwulec lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia,zaznaczaj zielonego kropka na wykresie!! :)

• Kla.ra Debiutantka

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, nie wiem gdzie mogę się zapytać o cień cienia, może któraś z Was mi pomoże?

Widzicie coś tu, czy tylko ja oszalałam ??

https://naforum.zapodaj.net/b5764e85ce5e.jpg.html

StaraczkaNika, Lunaris lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2018, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jest cień,gratuluję .Jest też wątek BLADZIOCHY CZY ZWIDY.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2018, 08:17

Aga9090, Nadzieja22 lubią tę wiadomość

Wysłany: 2 czerwca 2018, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cheresta wrote:
    nowa mam podobnie dziś, jakbym za przeproszeniem miała jednocześnie i rozwolnienie i zaparcie taki ból brzucha. Ale fakt że pół dnia przed monitorem w pozycji siedzącej więc też to może mieć wpływ
    Czasem coś tam mi się przyśni dziwnego to lubię sobie sprawdzić. Nie miałabym nic przeciwko jakby ta interpretacja była w punkt. póki co sikam na owulaki i się bzykam tym bardziej że eMek też ma motywacje-chce wygrać zakład bo marzy o nowej kosiarce
    Hehe, a mi się śniło tuż przed tym jak się udało, że mam mnóstwo dzieci i że rozmawialiśmy z mężem o kolejnym (6 bodajże) mniej więcej tak
    - Ale czy kolejne się nam jeszcze zmieści?
    - Nie po to latami odkrywałam sekret jak zajść, żeby teraz z niego nie korzystać!
    Sekret pozostał sekretem, ale sen musiał być znaczący ;)
    Trzhmam kciuki :)

reset, Karma88, Nadzieja22, Siwulec, Cheresta lubią tę wiadomość

[*] 01.2018 - córeczka
    uM80p1.png
  • Kla.ra Debiutantka

Wysłany: 2 czerwca 2018, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    blue00 bardzo dziękuję za odpowiedź :) poszukam wątku

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2018, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kla.ra wrote:
    Cześć dziewczyny, nie wiem gdzie mogę się zapytać o cień cienia, może któraś z Was mi pomoże?

Widzicie coś tu, czy tylko ja oszalałam ??

https://naforum.zapodaj.net/b5764e85ce5e.jpg.html
    Jest badzioszek, wiesz może który to dzień po?

• Kla.ra Debiutantka

Wysłany: 2 czerwca 2018, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to 9 dpo i w sumie nie wiem czemu zrobiłam test. po wykresie wydawało mi się że cykl stracony, tempka jak Tatry dosłownie. I na teście na pierwszy rzut oka nic nie widać, dopiero jak dam pod światło pod pewnym kątem to widać cień. a na zdjeciu wyszło mocniej niż w rzeczywistości

‹‹ 26 27 28 29 30 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ