Czerwcowe testowanie, czyli wakacje z pasażerem na gapę ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Vivanillka wrote:Masakra dziewczynyyyyyy ten moj chłop to jak słoń w składzie z porcelana... Kładąc się do łóżka polozyl mi się na piersi (które bolą jak cholera, a emek mało nie wazy... ) chcac mnie przytulic na przeprosiny polozyl się na moich włosach... Więc zawylam z bólu po raz drugi... Gdy już odpowiednio mnie przytulił chciał mnie pogłaskać po twarzy... I dostalam z liścia... Efekt taki że aż się popłakałam (mimo tego ze wiem ze on nie chciał) i nie mogę zasnac... A on? A on nie poszedł zapalić zeby mi nie smierdzialo fajami, no ale spi w najlepsze... Eh... Musiałam się wyzalic...
Oj, heheh, nie chciał! Niechcący wszystko. U mnie to ja częściej z rozpędu za mocno ugryze eMka w ucho albo inne krzywdy z miłości nie obie
Nadzieja kciuki za kreskę!
Czarna, dobre suple niech działająNadzieja22, Czrna 81 lubią tę wiadomość
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
Wichura wrote:
-
Dzień dobry, jakie tu ładne bladziochy i cienie serwujecie od rana
Nadzieja nie szła bym na betę dzisiaj, ja przy ciemniejszym cieniu miałam betę 2! zaczekaj do jutra chociaż
Wichura nooo ładna ładna kreseczka niechaj ciemnieje grzecznie
trzymam kciuki
ja wciąż odliczam 9h 20min
Dobrego dnia KobitkiMalgonia, Nadzieja22, Bonda, Czrna 81, Aga9090, Lunaris lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry !
Grzechotka, pięknie Niech maluch rośnie zdrowo!
Nadzieja! super!! Kiedy powtórka? Trzymam mocno kciuki!
Susie, testowalaś ???
Nadzieja22 lubi tę wiadomość
1 x CP
3 x poronienie (5tc, 6tc, 13tc)
ANA1 wątpliwe
Mutacja PAI-1
12.2020 IVF ostatnie podejście -
Wstaje, a tu od rana takie rewelacje! Nadzieja, Wichura nie mogę doczekać się Waszych powtórek albo bet!
Siwulec kciuki za wizytę
Ja dziś siknęłam dla sportu 6dpo- oczywiście nic. Nie wiem czego się spodziewałam...
Mogłybyście zerknąć na mój wykres? Martwi mnie trochę taka mała różnica temperatur między pierwszą a drugą fazą. To mój pierwszy wykres everWiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2018, 08:15
Siwulec, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
-
Siwulcu to my tu z Tobą odliczamy i czekamy na piękną focię
Renifera z tą różnicą temperatur to chyba jest trochę taka cecha osobnicza. Tez zawsze dziewczynom zazdrościłam pięknych wykresów, aż się pogodziłam, ze taki już mam. W sumie to wystarczy dwie kreski różnicy.Siwulec, Reniferra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzięki dziewczyny ale jestem na Chorwacji, a poza tym po spadku bety w pierwszej ciąży w 5tc(a mam syna..) więcej na betę nie pójdę jeśli lekarz mnie nie skieruje. Poza tym, kurde.. Patrzę i jest biało, a zaraz widzę jednak ta różowa kreskę. Nie wiem, czuję że to był beznadziejny cykl, poza tym miałam zdjęcie rtg więc może lepiej gdyby się nie udało. Nie wiem, nie czuję że coś jest grane. Ale powtórka w sobotę
Życzę wam dnia z mocną i grubą kreską!!
No i kawa dla wszystkich, a dla zdezorientowanych po kielichu:) -
Nadzieja - jest nadzieja, że Ci to "coś" ściemnieje
Ja bym na Twoim miejscu obsikiwała testy ze 2 razy dziennie, chociaż jeśli pójdziesz na betę teraz, to masz szansę pobić rekordy Achii i SiwulcaNadzieja22, Siwulec, Achia, Aga9090 lubią tę wiadomość
-
Siwulec, beta jutro
Nika, raz dziennie mi wystarczy (mimo, że testów mam pokaźną ilość), wszak coś na rozdanie może zostanieef36 lubi tę wiadomość