Czerwcowe testowanie, czyli wakacje z pasażerem na gapę ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Nowa i Lucia - dopisuję!
Dla mnie czerwiec jest wyjątkowy, to jest miesiąc, w których i urodziny, i imieniny mieli moi ukochani Dziadkowie ze strony mamy. Namawiam więc do testowania 16,24 i 29 czerwca! Załatwię Wam wtedy jakieś wsparcie, tam z góryBocianiątko, Bajkaaa lubią tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyReset proszę wpisz mnie na 1 czerwca to akurat dzień dziecka a dziś melduję 1 dzień cyklu a jak dobrze pójdzie to 1 dzień ciąży ...eh w końcu coś ruszyło maj to będzie 2 cykl po stracie mojej Anielci ale gdzieś tam w z tyłu w głowie mam cichą nadzieję że teraz się uda ...
Miłego dnia wszystkimWiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2018, 17:41
Trasti lubi tę wiadomość
-
Reset zapisz mnie na 26 czerwca mam nadzieję że do tego czasu ogarne ponownie mój organizm i wreszcie się uda.
Trzymam kciuki za wszystkie z nas!!Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
Dzień dobry! Proszę o wpisanie na 5 czerwca
4 cykl starań, w 1 była biochemiczna, teraz 4 testy pozytywne i beta negatywna. W maju już nie będę testować.
Zapiszcie mnie jako Grzechotka/MarysiaMisia, bo jak mi się tutaj skończy premium to takie konto założę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2018, 17:02
-
Grzechotka wrote:Dzień dobry! Proszę o wpisanie na 5 czerwca
4 cykl starań, w 1 była biochemiczna, teraz 4 testy pozytywne i beta negatywna. W maju już nie będę testować.
Zapiszcie mnie jako Grzechotka/MarysiaMisia, bo jak mi się tutaj skończy premium to takie konto założę.
Kurde to jest myśl ! A ja nie wpadłam na to żeby nowe konto założyć dla premium do tego będzie potrzebny tylko inny mail ? -
nick nieaktualny
-
nenusia wrote:Hihi no pomysł dobry:)
Zaczynam się nad tym mocno zastanawiać żeby taki numer wywinąć jak się @ pojawinenusia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nenusia wrote:Dziewczyna dobrze kombinuje, nie zdziwię się jak większość tak zrobi
Ale ja bym jednak proponowała tylko dodać cyferek do nicku - w moim przypadku Siwulec2, bo jak wszystkie zaczniemy zmienić nicki to się pogubimy (No może poza Reset która ma pamięć absolutna )nenusia, Minie Black, reset, Emiilka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja tak już od jakiegoś czasu balansuję między kontami. Teraz mam to, ale nie mam aktywnego wykresu, mam za to w stopce z innego konta
Siwulec, nenusia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Grzechotka wrote:Ja tak już od jakiegoś czasu balansuję między kontami. Teraz mam to, ale nie mam aktywnego wykresu, mam za to w stopce z innego konta
Taka to sobie w życiu poradzinenusia, Grzechotka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReseciku jak już się sytuacją poprawi, to proszę zapisz mnie na testowanie z dniem 30 czerwca, miesiąc urodzin mojego synka, więc niech moc życzeń przyniesie jemu braciszka albo siostrzyczkę.
Mam dość czekania!Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2018, 22:52
summer86 lubi tę wiadomość
-
Siwulec wrote:Taka to sobie w życiu poradzi
A ja myślałam, że kręcenie i obchodzenie zasad to nasz sport narodowyIseko, Minie Black, nenusia lubią tę wiadomość
-
Kupiłam sobie 50 testow owulacyjnych i conceive plus. Mam nadzieję, że pierwszy z conceive i czerwiec będzie zazieleniony i rzeczywiście na wakacje pojedziemy w 4.
-
Witam was
Chciałabym dołączyć do waszego grona :)Na początku zeszłego roku się troszkę udzielałam, ale niezbyt wiele, później mąż wyjechał za granicę na kilka miesięcy, więc zawiesiliśmy starania, a teraz znów chcemy zacząć. Mam już cudownego synka, który ma 2 latka i mam nadzieje na rodzeństwo dla niego. W pierwszą ciążę zaszłam bez problemu i bez specjalnych starań i mam cichą nadzieję, że teraz też będzie podobnie. Proszę o wpisanie na 3.06 Postaram się was codziennie odwiedzić i skrobnąć coś od siebie -
Siwulec, ja założyłam inne konto dla wykresu i później tylko umieściłam go w stopce, żeby zainteresowane osoby mogły trafić
Życzę Wam dziewczyny powodzenia w tym pięknym miesiącu. Niechaj powiew lata przyniesie owocny plonWiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2018, 23:05
Siwulec lubi tę wiadomość
Czarek już z nami 🥳 24.11.2021 3270/56
Rozalka już z nami 🥳 24.11.2023 3480/54
👩❤️💋👨Starania od września 2017r. z przerwą na cały 2019r.
💔Poronienie zatrzymane - 11.2017, 09.2018
💔Ciąża biochemiczna - 05.2018, 06.2018, 12.2018, 07.2020, 11.2020, 12.2020, 02.2023
😷PCOS, IO, niedoczynność tarczycy, brak ochrony zarodka
💉Szczepienia limfocytami męża -> alloMLR 0% -> szczepienia pullowane -> alloMLR obcy 84,6%/ mąż 60,6% -
Reset dopisz mnie na 26 bo nie liczę że uda się w maju.Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie...