Czerwcowe testowanie, czyli wakacje z pasażerem na gapę ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mi dziś wszystko śmierdzi... Ulubione pieczarki z patelni z cebulką śmierdzialy, na klatce śmierdzi, mieso na obiad śmierdzi.... Tylko że tylko mi nikomu innemu...
ef36, Lunaris lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny jak rano siadłam to nie umię się oderwać..
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/aac3607aa22f.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2018, 19:29
MamaFabianka, KateHawke, Luna1993, Nadzieja22, Emiilka, Lunaris, Morusek, Malinka7 lubią tę wiadomość
-
bazylkove wrote:Ojeeeny jutro już poniedziałek budzik mam na 6:20 wiec coś koło tego trzeba będzie się zwlec z łóżka
Będę !!bazylkove lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMeśka wrote:Dziekuje Wam dziewczyny , moj M. ma bzika na punkcie palm. Kate ten dywan kupilam w Ikei 2 lata temu- tkany na plasko chyba specjalnie na taras.
Mam dla Was ujecie z drugiej strony
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f15189d6cb97.jpgMeśka lubi tę wiadomość
-
Aga9090 wrote:Dziewczyny jak rano siadłam to nie umię się oderwać..
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/aac3607aa22f.jpg
Puzzzle uwielbiam, ale tak mało czasu mam ze wieki już nie układałamAga9090 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tez ukladalam w ciazy puzzle. Uwielbiam. Mam.juz kolejne kupione i nie moge die doczekac jak sie za nie wezme
Aga9090, ef36, Siwulec, Nadzieja22, Emiilka, mi88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
KateKum wrote:Cudownie
U mnie narazie wszędzie glina i piach. Już nie mogę się doczekać kiedy tak będzie. Zakochałam się
Urządzanie ogrodu to super sprawa. Tylko teraz gdy przychodzi weekend to zastanawiam sie czy sprzątać dom czy zająć sie ogrodem. Przeważnie wybieram to drugie dlatego u nas zawsze balagan w domuBocianiątko, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
Starania od lipca 2016 r.
Synuś ❤️ 11.2014 r. -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, czy nadmiar donga (w szczególności w połączeniu z metforminą, która wg ulotki ma działanie rozrzedzające) może powodować plamienia?
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Vivanillka wrote:Mi dziś wszystko śmierdzi... Ulubione pieczarki z patelni z cebulką śmierdzialy, na klatce śmierdzi, mieso na obiad śmierdzi.... Tylko że tylko mi nikomu innemu...Fabian 06.2014
Dwa aniołki 02.2017 06.2017 [*] -
Malgonia wrote:Nie wiem jak w polaczeniu, ale sam tak.
A ile bierzesz?
Zaczynałam od jednej, potem dwie i dziś trzy tabletki. Wieczorem na papierze śluz z żywoczerwoną krwią.
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
reset wrote:Zaczynałam od jednej, potem dwie i dziś trzy tabletki. Wieczorem na papierze śluz z żywoczerwoną krwią.
Hmm.. zaczelas brac dosc szybko, moze Twoja @ nie do kobca sie skonczyla. Moze jutro wez dwie wieczorem, juz po serduszkowaniu, zeby nie uszkodzic naczyn krwionosnych. -
nick nieaktualnyReset dobrze że wiesz że ja nie pomogę, może na ex-testerkach się zapytaj?
U mnie oprócz pozytywnego testu, braku okresu i wrażliwych (bolących piersi, które bolały w ten sam sposób co przed okresem (teraz jużbardziej od pach)) nic nie dolega i mam nadzieję że tak zostanie. Bo nie wyobrażam siebie rzygającej tęczą w pracy.