Czerwcowe testowanie, czyli wakacje z pasażerem na gapę ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
reset wrote:Kotowa- zgłaszam się do klubu dinozaurów! Ukończone 32 lata, więc chyba się tam kwalifikuję

Patrycja- dzieciaczka żal, ale uwierz mi - są sytuacje, gdy rodzice nie mają jak się zwolnić (z mojego podwórka- byłam kiedyś na dniu matki u przyjaciółki, bo i ona i maż mieli wyznaczone rozprawy na dzień przedszkolnego święta rodziny... Już widzę sąd, który odracza rozprawę - zazwyczaj wyznaczaną pół roku wcześniej - z powodu dnia matki w przedszkolu
).
Czy mogę dołączyć do klubu dinozaurów? Czy 36 lat mnie kwalifikuje? Czy tylko przy staraniach o pierwsze dziecko?Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
Z dzieckiem wszystko ok - ma wszystkie elementy na miejscu i w dobrym rozmiarze, przeplywy i serduszko też super. Doktor mówi, że mam trochę przykrótką szyjkę - 30.1 mm i będę chyba musiała iść wcześniej na zwolnienie. Jeszcze to trzeba skontrolować, ale strasznie się martwię. Ryzyko wad genetycznych wuszło niskie ale preeklampsji i porodu przedwczesnego wysokie

A teraz jedziemy coś zjeść, bo mi zaraz mąż padnie i na 17:30 mamy kolejną wizytę. Dziękuję za kciuczki i teraz to chyba będę razem z Bajką i Luną codziennie liczyć na Wasze mentalne wsparcie dla szyjki
reset, Patrycja20, Simons_cat, nick nieaktualny, Kotowa, nick nieaktualny, Yoselyn82, nick nieaktualny, Karolina90, Bocianiątko, KateKum, Nadzieja22, bazylkove, moyeu, by7mistake, nowa na dzielni, Emiilka, golonat, nick nieaktualny, patuniek86, Kargo31, nick nieaktualny, ef36, nick nieaktualny, MamaFabianka, Lucia88, Iseko, Meśka, Koteczka82, Czrna 81, Bajkaaa, MaryAnn, KateHawke, Angelika83, Morusek lubią tę wiadomość
-
Nika- polubiłam za pierwsze zdanie. Z szyjką będziemy czarować i wszystko będzie dobrze :*
A nie mówili nic o pessarze? Nie warto założyć? Czy jeszcze szyjka za długa na krążek?
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Nika będzie dobrze. Na całe szczęście lekarze radzą już sobie z szyjkami, ty twarda jesteś, to jak będzie trzeba to i na leżąco te pół roku spędzisz.
Trzymamy dalej kciuki za wizytę i męża.
Powodzenia -
nick nieaktualny
-
Zaraz będę nadrabiać,
Nika ! Najważniejsze ze z maleństwem Ok ! Najwyżej sobie poleniuchujesz :*
Dostałam wreszcie wynik
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9247b0c5a9cd.jpg
Może być ?
Kotowa, nick nieaktualny, Bocianiątko, KateKum, nick nieaktualny, Nadzieja22, Vivanillka, moyeu, nick nieaktualny, by7mistake, nowa na dzielni, Emiilka, nick nieaktualny, nick nieaktualny, golonat, nick nieaktualny, ef36, Jeżowa, Iseko, nick nieaktualny, Koteczka82, MaryAnn, Lunaris, Simons_cat, Czrna 81, patuniek86, KateHawke, Angelika83, Morusek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
KateKum wrote:Ja marzę o takim progu i becie

Ja to i z takiej bety jak ten progesteron bym się ucieszyła
Siwulcu no wspaniale
Siwulec, KateKum lubią tę wiadomość
-
Życzę Wam wszystkim takich wyników

Jutro powtórzę betę żeby sprawdzić przyrost, czy tego proga tez powinnam jeszcze sprawdzić ? -
Dziewczyny, zobaczcie na co się nacięłam w czeluściach Internetu! Jestem serio ciekawa czy to działa i czy da się to gdzieś indziej kupić

https://www.przedciaza.pl/197-test-ciazowy-z-krwi.html30 lat 🍍 starania od II 2018
🩺Hashimoto, Niedoczynność tarczycy, Endometrioza I st., niskie AMH, jajowody drożne
❌ Mutacja MTHFR wariant A1289C - A/C heterozygota ❌ Białko S
❌AMH
IX 2020 0,72 -> IV 2021 0,42 ->II 2022 0,49 💪🏻
👦🏻On: morfologia 3%, reszta wyników w normie
💉IVF💊
IV 2021 Invimed Warszawa dr K. długi protokół
19.05.21 punkcja - pobrano 2 komórki jajowe - IMSI + FertileChip
22.05.21 transfer 2 zarodków 9bl I i 8bl I - CB 😭
💉IMMUNOLOGIA🦠
IV 2022 pierwsza wizyta u doc. P. w Łodzi, zlecił badania
❌TEST IMK
❌TEST CBA
❓ANA 3
✅P/c przeciwplemnikowe
❓KIR
❓HLA-C
Od X 2021 Trulicity 1,5 mg BMI 30 -> IV 2022 -11 kg, -10cm w biodrach, BMI 26,9 💪🏻 -
nick nieaktualny
-
Ja już bym proga nie powtarzała, no może za jakieś dwa tygodnie, żeby zobaczyć jak się zachowuje. ale tak co dwa dni to nie ma potrzeby

Moyeu fajny ten teścik, ale z tym, ze wykrywa ja 14 dni wcześniej niż tradycyjny test z moczu to pojechali
Siwulec to by chyba przed miesiączką już miała pozytyw
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2018, 16:38
Siwulec, moyeu, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny