Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Czy była owulacja?
Odpowiedz

Czy była owulacja?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • misia66 Nowa

Wysłany: 20 lipca 2021, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny powiedzcie mi, czy ja sobie już wmawiam, czy coś jest na rzeczy. Rzadko mam owualcje, ale wydaje mi się, że w tym cyklu była. Jest 17dc mam szyjkę bardzo wysoko, wydaje mi się, że się zamyka, bo dwa dni temu miałam bardziej otwarta. Dzisiaj pierwszy raz od początku cyklu śluz szyjkowy gęsty, rozciągliwy, dużo. Wrzucam swój wykres temperatury, ale nie patrzcie, gdzie jest zaznaczona owulacja, bo zaznaczyłam tylko, żeby było, ale tak na prawdę to testy nigdy mi pozytywne nie wychodzą. Temperatura badana regularnie o tej samej godzinie. Czy jest szansa, że owulacja była, a może dopiero będzie? A jeśli mogła być to w którym dniu patrząc na wykres? Chciałabym iść badać progesteron, ale nie wiem w którym dniu około.

• spona86 Przyjaciółka

Wysłany: 21 lipca 2021, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej pokaż mi, wykres bo, go nie widzę.... Moje testy owu też do bani. Teraz w 11 dc w sumie 2 dni bo od 10 skąpy, rozciągliwy śluz i koniec. Pokaż może Ci pomogę

• misia66 Nowa

Wysłany: 21 lipca 2021, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Udostępnilam..Kliknij na moją ikonkę i będzie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2021, 11:02

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ