X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Czy ciąża JUŻ wykluczona? II
Odpowiedz

Czy ciąża JUŻ wykluczona? II

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Gapsy Debiutantka

Wysłany: 5 lutego 2018, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przepraszam za dublowanie wątku, uczę się obsługi forum ;) Czy sądzicie, że z powodu spadku temperatury ciąża już wykluczona? Jest już po spodziewanym terminie miesięczki. Spójrzcie proszę na wykres:

https://ovufriend.pl/graph/11649f34e138a5bd8c7de292db2abeff

• KateHawke Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2018, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie takie spadki zawsze świadczyły o nadchodzącej @.

08.05.2020 - II na teście 💕
    f2wl2n0auw5gzezn.png
    9f7jtv73nku3ge5t.png
    27 Styczeń 2018 - 18cs - ET
  • Paulina_2603 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2018, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie tak samo. Zawsze taki spadek oznacza @.

17CDp1.png lcZRp1.png
    Adrianna - 23.12.2018, 3340 g, 55 cm
    Starania od 08.2014 - Aniołki - 05.2015 - 7t3d - cp; 04.2017 5t5d; 07.2017 - cb
  • Gapsy Debiutantka

Wysłany: 5 lutego 2018, 23:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i jest @... niesamowita jest ta temperatura - wszystko wskazuje już rano. Nie chciałam w to uwierzyć, ale teraz już muszę. Znów się nie udało

• Szyszka1 Ekspertka

Wysłany: 8 lutego 2018, 23:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gapsy - nowy cykl - nowa nadzieja. Długo się już starasz?

c6bc98262226b9dff363104a7b4a8939.png
  • Gapsy Debiutantka

Wysłany: 11 lutego 2018, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Od listopada, z hashimoto i z bromergonem na prolaktynę...

• Gosiaczek85 Koleżanka

Wysłany: 19 marca 2018, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam drogie panie muszę z kimś pogadać bo zaraz zwariuję 4 na 6 testów pozytywne ale zamiast pojawiać się coraz wyraźniejsze kreski znikają np wczoraj z podanego moczu pozytywny nie wiem jak dodać zdjęcie dzisiaj po południu nic zaledwie cień cienia widoczny do okresu mam 3 dni ale pierwsze 2 testy były pozytywne już 9 dni przed okresem firmy clearblue na plus i minus następnie cyfrowy tej samej firmy Not pregnant ,oczywiście pobiegłam po kolejne 2 brak kresek i kolejne 2 wczoraj z rana i dziś po południu jeden widoczna druga a na drugim zaledwie jakiś ślad popadam chyba w paranoje staramy się od 3 lat po walce z cin2 i wycięciu części szyjki macicy w piątek 16.02 dostałam krwawienia czysta krew z przezroczystym sluzem temperatura 37.2 zrobiłam test 15 min temu widoczny cień drugiej kreski

Gosiaczek
  • golonat Autorytet

Wysłany: 19 marca 2018, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosiaczek, kiedy Ty te testy robiłaś? Idź jutro rano na betę, będziesz miała pewność co i jak, beta prawdę Ci powie..

MOJE lubi tę wiadomość

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ