Czy ciąża JUŻ wykluczona? II
-
Przepraszam za dublowanie wątku, uczę się obsługi forum Czy sądzicie, że z powodu spadku temperatury ciąża już wykluczona? Jest już po spodziewanym terminie miesięczki. Spójrzcie proszę na wykres:
https://ovufriend.pl/graph/11649f34e138a5bd8c7de292db2abeff -
Witam drogie panie muszę z kimś pogadać bo zaraz zwariuję 4 na 6 testów pozytywne ale zamiast pojawiać się coraz wyraźniejsze kreski znikają np wczoraj z podanego moczu pozytywny nie wiem jak dodać zdjęcie dzisiaj po południu nic zaledwie cień cienia widoczny do okresu mam 3 dni ale pierwsze 2 testy były pozytywne już 9 dni przed okresem firmy clearblue na plus i minus następnie cyfrowy tej samej firmy Not pregnant ,oczywiście pobiegłam po kolejne 2 brak kresek i kolejne 2 wczoraj z rana i dziś po południu jeden widoczna druga a na drugim zaledwie jakiś ślad popadam chyba w paranoje staramy się od 3 lat po walce z cin2 i wycięciu części szyjki macicy w piątek 16.02 dostałam krwawienia czysta krew z przezroczystym sluzem temperatura 37.2 zrobiłam test 15 min temu widoczny cień drugiej kreskiGosiaczek
-