Czy jest duża możliwość ciąży?
-
Witam współżyłam 3.06 w trakcie 2 dnia miesiaczki. Bez zabezpieczenia ale partner nie skonczyl w pochwie . Największe Dni plodne przypadały mi na 17-19.06 z mojej obserwacji sluzu. W dni plodne partner robil mi palcowke. Nie pamiętam już czy tam mogło byc nasienie.
Obecnie jestem po owulacji ale niepokoja mnie objawy ponieważ nie odczuwam objawów Pms (zawsze miałam uciazliwe objawy a teraz nic )
Do tego po samobadaniu wyczuwam że szyjka macicy jest wysoko i miękka.
Sluz przezroczysty był na początku a teraz to biały niezbyt dużo. Nieustępujący bol jajnikow , takie jakby bulgotanie i czasem kłucie a to jednego a to drugiego.
Miesiączkę powinnam dostac max 3 lipca i tu moje pytanie czy jest możliwość ciąży?
Robiłam test ale wyszła 1 kreska .
Do tego na stałe biorę lek przeciwpsychotyczny i nie wiem co w tej sytuacji czy dalej mam go brac ? Wizyta u psychiatry 4 lipca.
Przypuszczam , że moge byc w ciąży.
-
Paula101095 wrote:Witam współżyłam 3.06 w trakcie 2 dnia miesiaczki. Bez zabezpieczenia ale partner nie skonczyl w pochwie . Największe Dni plodne przypadały mi na 17-19.06 z mojej obserwacji sluzu. W dni plodne partner robil mi palcowke. Nie pamiętam już czy tam mogło byc nasienie.
Obecnie jestem po owulacji ale niepokoja mnie objawy ponieważ nie odczuwam objawów Pms (zawsze miałam uciazliwe objawy a teraz nic )
Do tego po samobadaniu wyczuwam że szyjka macicy jest wysoko i miękka.
Sluz przezroczysty był na początku a teraz to biały niezbyt dużo. Nieustępujący bol jajnikow , takie jakby bulgotanie i czasem kłucie a to jednego a to drugiego.
Miesiączkę powinnam dostac max 3 lipca i tu moje pytanie czy jest możliwość ciąży?
Robiłam test ale wyszła 1 kreska .
Do tego na stałe biorę lek przeciwpsychotyczny i nie wiem co w tej sytuacji czy dalej mam go brac ? Wizyta u psychiatry 4 lipca.
Przypuszczam , że moge byc w ciąży.
Miłego wieczoru 😉Joan31, 94Magda, amani_96 lubią tę wiadomość
Ona♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
-💊Inofem, Ovulomed max, siofor 3x1000, kwas foliowy, miovelia nac, Wit. A, D, E, K, kwas Omega 3-6-9
-badania podstawowe w normie
On♂️:
-wszystkie badania w normie
Starania od 2 lat z przerwami po poronieniach oraz leczeniu, czekamy na⏸️ w 2023❤️ -