Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 23 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie czy jest sens robić test?
Odpowiedz

czy jest sens robić test?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2014, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Małolata,
    ja po odstawieniu plastrów (też hormony), dopiero ten, 4 cykl mam "normalny"
    Wcześniejsze z niepewnym ovu (przerywane kreski), a 3 cykl wyglądał, jak u Ciebie i niestety skończył się niestety @
    Ale! Ten przebiega niemal książkowo. Śluzu było więcej niż w 3 poprzednich i ovu zaznaczone gruba kreską - organizm się obudził.
    Twój na pewno też się obudzi, zwł., że jesteś jak wnioskuję po Twoim nicku, jeszcze bardzo młoda:)
    Trzymam kciuki!

• małolata Przyjaciółka

Wysłany: 21 czerwca 2014, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muszelko, dzięki za słowa otuchy! :)
    u mnie już 39 dzień cyklu za pasem i nic, żadnych oznak na okres.
    Chyba jeśli nie pojawi się @ do poniedziałku, to we wtorek rano zrobię test, ale tylko by wykluczyc ciążę - nie liczę na nic.
    No u mnie ovu nawet przerywanej kreski nie zaznaczył ;)
    Mam 28 lat to nie wiem, czy znów aż taka młodziutka jestem ;) chociaż liczę na to, że jajniki w końcu się obudzą i zaczną normalnie funkcjonować. Dlatego chciałabym już ten okres, by móc zacząć nowy cykl :)

201710037452.png
    201505144565.png
1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ