X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie czy jest sens robić test?
Odpowiedz

czy jest sens robić test?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2014, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Małolata,
    ja po odstawieniu plastrów (też hormony), dopiero ten, 4 cykl mam "normalny"
    Wcześniejsze z niepewnym ovu (przerywane kreski), a 3 cykl wyglądał, jak u Ciebie i niestety skończył się niestety @
    Ale! Ten przebiega niemal książkowo. Śluzu było więcej niż w 3 poprzednich i ovu zaznaczone gruba kreską - organizm się obudził.
    Twój na pewno też się obudzi, zwł., że jesteś jak wnioskuję po Twoim nicku, jeszcze bardzo młoda:)
    Trzymam kciuki!

• małolata Przyjaciółka

Wysłany: 21 czerwca 2014, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muszelko, dzięki za słowa otuchy! :)
    u mnie już 39 dzień cyklu za pasem i nic, żadnych oznak na okres.
    Chyba jeśli nie pojawi się @ do poniedziałku, to we wtorek rano zrobię test, ale tylko by wykluczyc ciążę - nie liczę na nic.
    No u mnie ovu nawet przerywanej kreski nie zaznaczył ;)
    Mam 28 lat to nie wiem, czy znów aż taka młodziutka jestem ;) chociaż liczę na to, że jajniki w końcu się obudzą i zaczną normalnie funkcjonować. Dlatego chciałabym już ten okres, by móc zacząć nowy cykl :)

201710037452.png
    201505144565.png
1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ