X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie czy jest szansa na ciąże
Odpowiedz

czy jest szansa na ciąże

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • pola96 Nowa

Wysłany: 5 czerwca 2020, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam 19 kwietnia przeszłam zabieg łyżeczkowania byłam na kontroli po 2 tygodniach była owulacja po 10 dniach od wizyty dostałam okresu który trwał 11 dni po zakonczeniu krwawienia dokładnie sie zakonczyło 22 robiłam testy owulacyjne 3 czerwca testy pokazały mocne kreski kochałam sie bez zabezpiecznia zreszto kilka dni wcześniej też czy mogło dojść do zapłodnienia z góry dziękuje za odpowiedzć

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ