X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie czy jest szansa na ciąże
Odpowiedz

czy jest szansa na ciąże

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • pola96 Nowa

Wysłany: 5 czerwca 2020, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam 19 kwietnia przeszłam zabieg łyżeczkowania byłam na kontroli po 2 tygodniach była owulacja po 10 dniach od wizyty dostałam okresu który trwał 11 dni po zakonczeniu krwawienia dokładnie sie zakonczyło 22 robiłam testy owulacyjne 3 czerwca testy pokazały mocne kreski kochałam sie bez zabezpiecznia zreszto kilka dni wcześniej też czy mogło dojść do zapłodnienia z góry dziękuje za odpowiedzć

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Programy dawstwa komórek i moment, w którym warto o nich pomyśleć.

Gdy własne komórki mówią „nie”. A medycyna wciąż potrafi powiedzieć „tak”. Kiedy pada słowo „dawstwo”, niewiele osób reaguje spokojnie. To nie jest temat do rozmów między zupą a deserem. W życiu większości kobiet i par pojawia się dopiero wtedy, gdy ich pierwotna wizja drogi do rodziny zaczyna się kruszyć. Gdy mają za sobą kilka cykli IVF i za każdym razem wychodzą z wynikiem, na którym znów widnieje słowo „negatywny”. 

CZYTAJ WIĘCEJ