X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie czy jest szansa na ciąże
Odpowiedz

czy jest szansa na ciąże

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • pola96 Nowa

Wysłany: 5 czerwca 2020, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam 19 kwietnia przeszłam zabieg łyżeczkowania byłam na kontroli po 2 tygodniach była owulacja po 10 dniach od wizyty dostałam okresu który trwał 11 dni po zakonczeniu krwawienia dokładnie sie zakonczyło 22 robiłam testy owulacyjne 3 czerwca testy pokazały mocne kreski kochałam sie bez zabezpiecznia zreszto kilka dni wcześniej też czy mogło dojść do zapłodnienia z góry dziękuje za odpowiedzć

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ