Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Czy jestem w ciąży?
Odpowiedz

Czy jestem w ciąży?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Karolina1996 Nowa

Wysłany: 23 sierpnia, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie, ostatnio z moim partnerem uprawialiśmy tzw. petting. Nie było ani penetracji ani wytrysku, a samo „ocieranie” (suchym członkiem, chodź nie wiem czy podczas tego nie wydostał się preejakulat) trwało to około 30 sekund. Od tamtego momentu mineło około 2 tyg, a ja zauważam objawy jakich wcześniej nie doświadczałam min. nudności utrzymujące się prawie cały dzień. Tamta sytuacja miała miejsce 5 dnia miesiączki. W między czasie brałam też tabletki dopochwowe na infekcje intymną, ale odstawiłam je po 2 z myślą, że to one mogą wywoływać te objawy. Co o tym myślicie, czy mogę być w ciąży i mieć już jakieś objawy? Pozdrawiam

• Chesterka1124 Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina1996 wrote:
    Witajcie, ostatnio z moim partnerem uprawialiśmy tzw. petting. Nie było ani penetracji ani wytrysku, a samo „ocieranie” (suchym członkiem, chodź nie wiem czy podczas tego nie wydostał się preejakulat) trwało to około 30 sekund. Od tamtego momentu mineło około 2 tyg, a ja zauważam objawy jakich wcześniej nie doświadczałam min. nudności utrzymujące się prawie cały dzień. Tamta sytuacja miała miejsce 5 dnia miesiączki. W między czasie brałam też tabletki dopochwowe na infekcje intymną, ale odstawiłam je po 2 z myślą, że to one mogą wywoływać te objawy. Co o tym myślicie, czy mogę być w ciąży i mieć już jakieś objawy? Pozdrawiam
    Nie było seksu, to nie ma ciąży. Dla potwierdzenia zrób test ciążowy.

Pcos-ka lubi tę wiadomość

26.02.2021 II ❤️
    15.03.2021 jest ❤️
    30.04.2021 👼 😢
    26. 11.2021 II ❤️
    3.12.2021 puste jajo 😭
    28.02.2022 II ❤️
    23.03.2022 jest ❤️ 7tc
    4.11.2022 David 3700g szczęścia
    10 2023 poronienie 7tc 💔

1.01.2024 starania o kolejną kruszynkę ❤️

4 2024 biochem

Jedno szczęście już mam ale serce pragnie więcej 🥺

age.png
  • M93 Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina1996 wrote:
    Nie jesteś w ciąży

Chesterka1124 lubi tę wiadomość

👩🏼1993
    🧑🏻‍🦱1987

(2cs)
    👧🏼2020

(12cs)
    ⏸️ 09.08 🥹 ➡️ 10+2 💔

CDN 😎😂

PCOS.
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ