X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Czy jestem w ciąży?
Odpowiedz

Czy jestem w ciąży?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Karolina1996 Nowa

Wysłany: 23 sierpnia, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie, ostatnio z moim partnerem uprawialiśmy tzw. petting. Nie było ani penetracji ani wytrysku, a samo „ocieranie” (suchym członkiem, chodź nie wiem czy podczas tego nie wydostał się preejakulat) trwało to około 30 sekund. Od tamtego momentu mineło około 2 tyg, a ja zauważam objawy jakich wcześniej nie doświadczałam min. nudności utrzymujące się prawie cały dzień. Tamta sytuacja miała miejsce 5 dnia miesiączki. W między czasie brałam też tabletki dopochwowe na infekcje intymną, ale odstawiłam je po 2 z myślą, że to one mogą wywoływać te objawy. Co o tym myślicie, czy mogę być w ciąży i mieć już jakieś objawy? Pozdrawiam

• Chesterka1124 Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina1996 wrote:
    Witajcie, ostatnio z moim partnerem uprawialiśmy tzw. petting. Nie było ani penetracji ani wytrysku, a samo „ocieranie” (suchym członkiem, chodź nie wiem czy podczas tego nie wydostał się preejakulat) trwało to około 30 sekund. Od tamtego momentu mineło około 2 tyg, a ja zauważam objawy jakich wcześniej nie doświadczałam min. nudności utrzymujące się prawie cały dzień. Tamta sytuacja miała miejsce 5 dnia miesiączki. W między czasie brałam też tabletki dopochwowe na infekcje intymną, ale odstawiłam je po 2 z myślą, że to one mogą wywoływać te objawy. Co o tym myślicie, czy mogę być w ciąży i mieć już jakieś objawy? Pozdrawiam
    Nie było seksu, to nie ma ciąży. Dla potwierdzenia zrób test ciążowy.

Pcos-ka lubi tę wiadomość

26.02.2021 II ❤️
    15.03.2021 jest ❤️
    30.04.2021 👼 😢
    26. 11.2021 II ❤️
    3.12.2021 puste jajo 😭
    28.02.2022 II ❤️
    23.03.2022 jest ❤️ 7tc
    4.11.2022 David 3700g szczęścia
    10 2023 poronienie 7tc 💔

1.01.2024 starania o kolejną kruszynkę ❤️

4 2024 biochem

Jedno szczęście już mam ale serce pragnie więcej 🥺

age.png
  • M93 Autorytet

Wysłany: 23 sierpnia, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina1996 wrote:
    Nie jesteś w ciąży

Chesterka1124 lubi tę wiadomość

👩🏼1993
    🧑🏻‍🦱1987

(2cs)
    👧🏼2020

(12cs)
    ⏸️ 09.08 🥹 ➡️ 10+2 💔

CDN 😎😂

PCOS.
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ