Czy jestem w ciąży?
-
Witajcie, ostatnio z moim partnerem uprawialiśmy tzw. petting. Nie było ani penetracji ani wytrysku, a samo „ocieranie” (suchym członkiem, chodź nie wiem czy podczas tego nie wydostał się preejakulat) trwało to około 30 sekund. Od tamtego momentu mineło około 2 tyg, a ja zauważam objawy jakich wcześniej nie doświadczałam min. nudności utrzymujące się prawie cały dzień. Tamta sytuacja miała miejsce 5 dnia miesiączki. W między czasie brałam też tabletki dopochwowe na infekcje intymną, ale odstawiłam je po 2 z myślą, że to one mogą wywoływać te objawy. Co o tym myślicie, czy mogę być w ciąży i mieć już jakieś objawy? Pozdrawiam
-
Karolina1996 wrote:Witajcie, ostatnio z moim partnerem uprawialiśmy tzw. petting. Nie było ani penetracji ani wytrysku, a samo „ocieranie” (suchym członkiem, chodź nie wiem czy podczas tego nie wydostał się preejakulat) trwało to około 30 sekund. Od tamtego momentu mineło około 2 tyg, a ja zauważam objawy jakich wcześniej nie doświadczałam min. nudności utrzymujące się prawie cały dzień. Tamta sytuacja miała miejsce 5 dnia miesiączki. W między czasie brałam też tabletki dopochwowe na infekcje intymną, ale odstawiłam je po 2 z myślą, że to one mogą wywoływać te objawy. Co o tym myślicie, czy mogę być w ciąży i mieć już jakieś objawy? Pozdrawiam
Pcos-ka lubi tę wiadomość
-
Karolina1996 wrote:Witajcie, ostatnio z moim partnerem uprawialiśmy tzw. petting. Nie było ani penetracji ani wytrysku, a samo „ocieranie” (suchym członkiem, chodź nie wiem czy podczas tego nie wydostał się preejakulat) trwało to około 30 sekund. Od tamtego momentu mineło około 2 tyg, a ja zauważam objawy jakich wcześniej nie doświadczałam min. nudności utrzymujące się prawie cały dzień. Tamta sytuacja miała miejsce 5 dnia miesiączki. W między czasie brałam też tabletki dopochwowe na infekcje intymną, ale odstawiłam je po 2 z myślą, że to one mogą wywoływać te objawy. Co o tym myślicie, czy mogę być w ciąży i mieć już jakieś objawy? Pozdrawiam
Chesterka1124 lubi tę wiadomość
👩🏼1993
🧑🏻🦱1987
(2cs)
👧🏼2020
(12cs)
⏸️ 09.08 🥹 ➡️ 10+2 💔
CDN 😎😂
PCOS. -