X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Czy ktoś miał takie objawy???
Odpowiedz

Czy ktoś miał takie objawy???

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • andzia29 Debiutantka

Wysłany: 13 listopada 2014, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej.Czy któraś z was też miała takie objawy? Staramy się14 msc i bez efektów:(. W tym cyklu był monitoring który potwierdził obecność pęcherzyka a następnie jego pęknięcie. Przytulaliśmy się w dni które wskazał lekarz. Dziś jest 9 dzień od stwierdzenia pęknięcia pęcherzyka i wg obliczeń 11 od owulacji.Spodziewana @ 16.11.czyli za 3 dni.Tydzień po owulacji pojawił się śluz rozciągliwy taki jak w dni płodne i utrzymywał sie przez 2 dni. Do tej pory zawsze pojawiał się ból i obrzęk piersi teraz nic. Do tego dochodzi pobolewanie w dole pleców które;- również;- pojawia;- się;- przed @ oraz kłucie po prawej stronie troszkę poniżej pępka. Owulacja zaś była z jajnika lewego. Zastanawia mnie ten śluz tydz po owulce i brak wrażliwości piersi. Dodam że w zeszłym cyklu skończyłam brać 3 opakowanie Castagnusa. Tempka podwyższona na poziomie ok37,4.Czy któraś też tak miała???

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2014, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wydaje mi się, że coś może być na rzeczy, może poczekaj 2 dni i zrób test ;) powodzenia :)

• Marta28 Ekspertka

Wysłany: 13 listopada 2014, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzia trzymam kciuki za pozytywny test :-)

2nn33e3kygfl7iaf.png

7b13822a6ea8651351a8fcaa026c5d99.png
    Kalendarz

• JagodaP Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2014, 23:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na upartego możesz już spróbować zrobić test :)
    Jeśli ten cykl jest inny od poprzednich to już świadczy, ze coś może być na rzeczy ;)

YCC3p2.png
    Z PCOS & Prl udało się! 24 miesiące, 19 cykl, 10 owulacyjny, 4 z Clo <3
    mLMjp2.png
    Przypadeczek, 2 cykl po powrocie miesiączek...
  • andzia29 Debiutantka

Wysłany: 14 listopada 2014, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cykl niby inny ale nie chce sie za bardzo nakrecac. Sluz niby byl ptzed @ ale to 2-3 dni przed i bialy. Piersi bolesne zawsze ok 4-5 dni przed @ co sie nasililo przy Cadtagnusie przez cale 3 msc brania a terax pierwszy cykl po odstawieniu i zadnego bolu. I to mnie wlasnie zastanawia czy moglo sie udac czy dopiero sa efekty po Castagnusie

• dancerina Ekspertka

Wysłany: 30 listopada 2014, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja kiedyś miałam rozciągliwy w 2 fazie cyklu i nie byłam w ciąży

2x1nxuun3b4lqpi4.png
  • dancerina Ekspertka

Wysłany: 1 grudnia 2014, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale oczywiście kciukam za ciebie

2x1nxuun3b4lqpi4.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ