Czy ktoś miał takie objawy???
-
Hej.Czy któraś z was też miała takie objawy? Staramy się14 msc i bez efektów:(. W tym cyklu był monitoring który potwierdził obecność pęcherzyka a następnie jego pęknięcie. Przytulaliśmy się w dni które wskazał lekarz. Dziś jest 9 dzień od stwierdzenia pęknięcia pęcherzyka i wg obliczeń 11 od owulacji.Spodziewana @ 16.11.czyli za 3 dni.Tydzień po owulacji pojawił się śluz rozciągliwy taki jak w dni płodne i utrzymywał sie przez 2 dni. Do tej pory zawsze pojawiał się ból i obrzęk piersi teraz nic. Do tego dochodzi pobolewanie w dole pleców które;- również;- pojawia;- się;- przed @ oraz kłucie po prawej stronie troszkę poniżej pępka. Owulacja zaś była z jajnika lewego. Zastanawia mnie ten śluz tydz po owulce i brak wrażliwości piersi. Dodam że w zeszłym cyklu skończyłam brać 3 opakowanie Castagnusa. Tempka podwyższona na poziomie ok37,4.Czy któraś też tak miała???
-
nick nieaktualny
-
Cykl niby inny ale nie chce sie za bardzo nakrecac. Sluz niby byl ptzed @ ale to 2-3 dni przed i bialy. Piersi bolesne zawsze ok 4-5 dni przed @ co sie nasililo przy Cadtagnusie przez cale 3 msc brania a terax pierwszy cykl po odstawieniu i zadnego bolu. I to mnie wlasnie zastanawia czy moglo sie udac czy dopiero sa efekty po Castagnusie
-