Czy moja ciąża jest możliwa?
-
Od kilku dni zastanawiam się, czy w moim przypadku ciąża jest możliwa, czy też nie...
Po okresie współżyłam z partnerem praktycznie codziennie, aż do dnia poprzedzającego owulację (chyba). Piszę, chyba, bo mam problem z ustaleniem kiedy owu się pojawiła. Planowo miała w poniedziałek, ale według śluzu wydaje mi się, że przypadła na sobotę/niedzielę. Zarówno wczoraj, jak i dziś (poniedziałek/wtorek) śluz jest kremowy/mleczny i nierozciągliwy. Trudno mi ocenić jak było w weekend, bo przyznam szczerze, że raz było bezbarwnie, raz mlecznie, ale śluz był lepki i rozciągliwy. Temat od kilku dni mnie gryzie, jak myślicie Drogie Panie - coś z tego będzie? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPastelek wrote:Od kilku dni zastanawiam się, czy w moim przypadku ciąża jest możliwa, czy też nie...
Po okresie współżyłam z partnerem praktycznie codziennie, aż do dnia poprzedzającego owulację (chyba). Piszę, chyba, bo mam problem z ustaleniem kiedy owu się pojawiła. Planowo miała w poniedziałek, ale według śluzu wydaje mi się, że przypadła na sobotę/niedzielę. Zarówno wczoraj, jak i dziś (poniedziałek/wtorek) śluz jest kremowy/mleczny i nierozciągliwy. Trudno mi ocenić jak było w weekend, bo przyznam szczerze, że raz było bezbarwnie, raz mlecznie, ale śluz był lepki i rozciągliwy. Temat od kilku dni mnie gryzie, jak myślicie Drogie Panie - coś z tego będzie?
Ja współżyłam z moim mężem po okresie co drugi dzień, śluz płodny był, testy pokazały zielone światełko. W sumie nie działaliśmy na zawołanie tylko regularnie współżyliśmy. Niestety nic z tego nie wyszło mam nadzieję, że u Ciebie będzie jednak inaczej ❤️❤️❤️ trzymam kciuki. Kiedy testujesz? -
poupeé wrote:Ja współżyłam z moim mężem po okresie co drugi dzień, śluz płodny był, testy pokazały zielone światełko. W sumie nie działaliśmy na zawołanie tylko regularnie współżyliśmy. Niestety nic z tego nie wyszło mam nadzieję, że u Ciebie będzie jednak inaczej ❤️❤️❤️ trzymam kciuki. Kiedy testujesz?
Myślę, s testy wykonam w tygodniu. Co najciekawsze, mój partner śnił o tym, że jestem w ciąży, także oby był to proroczy sen -