X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Czy ovu może nie wykryć owulacji ?
Odpowiedz

Czy ovu może nie wykryć owulacji ?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Styczniowa27 Przyjaciółka

Wysłany: 28 maja 2015, 07:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny mam problem. Ewidentnie czułam, że mam owulację w niedziele tzn miałam mega rozciągliwy śluz, poczucie wilgotności oraz kucie w jajniku najbardziej prawym i ból brzucha. Owu nic nie zaznaczyło na wykresie :( Już ja nie rozumiem nic. Byłam na badaniach u gina i stwierdził, że w dwóch poprzednich cyklach była owulacja. Czy możecie spojrzeć na mój wykres?

zem3x1hpjl5mhe34.png

Wysłany: 28 maja 2015, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy mogłaby któraś z was doświadczonych staraczek poradzić mi?

zem3x1hpjl5mhe34.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2015, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Owu nie wyznaczyla owulacji bo masz dwie wazne temperatury zaburzone wiec nie jest w stanie.

Wysłany: 28 maja 2015, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A które? Możesz mi wytłumaczyć o co kaman bo nie czje :(

zem3x1hpjl5mhe34.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2015, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spojrz na 18 i 19 dc chyba jakos tak. Masz tam temperatury zaburzone czyli takie puste koleczko. Jest to spowodowane tym ze masz godzine mierzenia inna niz zwykle i program nie bierze tych temperatur pod uwage.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ