X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Czy test pozytywny moze sie mylic ?
Odpowiedz

Czy test pozytywny moze sie mylic ?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Misiaq92 Debiutantka

Wysłany: 24 sierpnia 2016, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej wszystkim

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2016, 16:59

• justa. Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2016, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Raczej nie, a skąd to pytanie

ex2bx1hpg9qyhku2.png
  • Misiaq92 Debiutantka

Wysłany: 24 sierpnia 2016, 23:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej widze wlasnie ze jakos ucielo mojego posta chodzi o to ze objawy mam typowo ciazowe ale jeden test wyszedl pozytywnie a kolejne dwa innej marki negatywnie. To 14dpo a @ ma przyjsc jutro. I tak sie zastanawiam czy mozliwe zeby test klamal pozytywnie..

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2016, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dokładnie jak koleżanka wyżej miałam tak samo.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pokój dziecka - 7 inspiracji na kreatywną aranżację

Urządzanie pokoju dziecka to jedno z najprzyjemniejszych, ale i wymagających zadań dla rodziców. Chcemy, aby przestrzeń była nie tylko bezpieczna i funkcjonalna, ale też sprzyjała rozwojowi wyobraźni, kreatywności oraz dawała dziecku poczucie komfortu i radości. Jeśli szukasz pomysłów na aranżację, które łączą estetykę z praktycznością, świetnie trafiłeś! Warto sięgnąć po sprawdzone i inspirujące rozwiązania, które sprawdzą się dla maluchów, przedszkolaków i starszych dzieci. W tym artykule znajdziesz 7 konkretnych, sprawdzonych propozycji, które odmienią każdy pokój.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ