Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Czy to ciaza ?
Odpowiedz

Czy to ciaza ?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • lady055 Nowa

Wysłany: 15 kwietnia 2016, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Druga kreska albo jest blada , albo cieniutka , albo w ogole jej nie ma. Miesiaczki brak , bol piersi jest . Co myslec ?

lady
  • Bajka91 Autorytet

Wysłany: 15 kwietnia 2016, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powtórz test za 2 dni. Jeśli to ciąża, to kreska na pewno będzie ciemniejsza.

km5sgu1rjgjj22rj.png
    f2wl9vvjissk6tut.png

16+2dni - 181g synek? <3, 20+2dni - 409g synek potwierdzony! <3 :), 23+4dni - 654g, 26+2dni - 969g, 27+1dni - 1174g, 31+2dni - 1995g, 35+1dni - 2822g, 38+1dni - 3641g
  • nika94 Znajoma

Wysłany: 16 kwietnia 2016, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Druga kreska nie zawsze musi oznaczać ciążę. Proponuję test powtórzyć za 2-3 dni albo zrobić test z krwi. Powodzenia :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 kwietnia 2016, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A robiłaś testy o tej samej czułości i z porannego moczu? Powtórz test. U mnie blada kreska cieniutka jak włos oznaczała ciążę. Od tak taka kreska się nie pojawia. Coś musiało ją ruszyć. Możesz też zrobić test z krwi i wtedy będziesz miała pewność :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2016, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Możecie zerknąć i powiedzieć co myślicie?
    http://www.fotosik.pl/zdjecie/4d3b8fd99aebaf4d#

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2016, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciąża ! :) Druga krecha piękna i dość mocna :) nie wiem skąd te wątpliwości :) Gratulacje Domi_xx

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 maja 2016, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    <B>Juliette25</b> Troszkę zdziwiło mnie ze od dłuższego czasu piszesz pamiętnik a na forum się nie udzielasz natomiast mój post skomentowałas. Tak czy siak dziękuję za odpowiedz i Tobie życzę powodzenia:-* Dzisiaj odebrałam betę i wynik 298,61 ostatnia @ 28 marca przy cyklach 32dniowych myślisz że wartość odpowiednia?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ