X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie czy to może byc jednak ciaza
Odpowiedz

czy to może byc jednak ciaza

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • kinia87 Nowa

Wysłany: 5 października 2015, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam okres miałm 07-09-2015 w dni płodne współzyłam z męzem starałam sie o dziecko czy jak dziś zrobiłam test i wyszedł negatywny mogę byc jednak w ciazy a mam takie objowy jak nudności sennośc krwawienie niewielkie piersi powiekszone zgaga

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2015, 14:54

kinia87
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2015, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A skad mamy to wiedziec, nie wiedzac jak dlugie sa Twoje cykle i kiedy nastapila owulacja? Wiesz przeciez, ze test robi sie najwczesniej w dniu spodziewanej miesiaczki- a tego nie wiemy kiedy sie jej spodziewasz. Jak masz watpliwosci, zrob badanie z krwi na bete HCG i bedziesz wiedziala na czym stoisz.

Ps: nie zakladamy nowych tematow by zadac jedno, powtarzajace sie co rusz zreszta pytanie.

Pozdrawiam

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ