X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie czy to może byc jednak ciaza
Odpowiedz

czy to może byc jednak ciaza

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • kinia87 Nowa

Wysłany: 5 października 2015, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam okres miałm 07-09-2015 w dni płodne współzyłam z męzem starałam sie o dziecko czy jak dziś zrobiłam test i wyszedł negatywny mogę byc jednak w ciazy a mam takie objowy jak nudności sennośc krwawienie niewielkie piersi powiekszone zgaga

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2015, 14:54

kinia87
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2015, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A skad mamy to wiedziec, nie wiedzac jak dlugie sa Twoje cykle i kiedy nastapila owulacja? Wiesz przeciez, ze test robi sie najwczesniej w dniu spodziewanej miesiaczki- a tego nie wiemy kiedy sie jej spodziewasz. Jak masz watpliwosci, zrob badanie z krwi na bete HCG i bedziesz wiedziala na czym stoisz.

Ps: nie zakladamy nowych tematow by zadac jedno, powtarzajace sie co rusz zreszta pytanie.

Pozdrawiam

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ