Czy to możliwe
-
Cześć dziewczyny, potrzebuję waszej opinii. Pierwszy dzień ostatniej miesiączki miałam 13 marca. Do zbliżenia doszło 1 kwietnia, bez finału we mnie. Następną miesiączkę miałam dostać około 10 kwietnia, ale nie dostałam. Testy wykonane 23 i 30 kwietnia negatywne. Test z wczoraj, czyli 09 maj negatywny, ale po 10 godzinach zamajaczył delikatny cień drugiej kreski. Czy ciąża w takiej sytuacji jest w ogóle możliwa? Kalkulatory pokazują, że byłabym w ósmym tygodniu, a nawet nie minęło tyle czasu od zbliżenia. Nie mam możliwości w tej chwili zrobić testów z krwi ani wizyty u ginekologa, bo jestem na wyjeździe. Podzielcie się proszę swoimi opiniami
-
AmeliaG wrote:Cześć dziewczyny, potrzebuję waszej opinii. Pierwszy dzień ostatniej miesiączki miałam 13 marca. Do zbliżenia doszło 1 kwietnia, bez finału we mnie. Następną miesiączkę miałam dostać około 10 kwietnia, ale nie dostałam. Testy wykonane 23 i 30 kwietnia negatywne. Test z wczoraj, czyli 09 maj negatywny, ale po 10 godzinach zamajaczył delikatny cień drugiej kreski. Czy ciąża w takiej sytuacji jest w ogóle możliwa? Kalkulatory pokazują, że byłabym w ósmym tygodniu, a nawet nie minęło tyle czasu od zbliżenia. Nie mam możliwości w tej chwili zrobić testów z krwi ani wizyty u ginekologa, bo jestem na wyjeździe. Podzielcie się proszę swoimi opiniami
Myślę, że raczej to niemożliwe. Ja we wrześniu już myślałam, ze jestem w ciąży bo okresu nie było baaardzo długo gdzie zawsze mam regularne co 27-29 dni. Testy były cały czas negatywne i okazało się, ze po prostu przez stres i podróż okres się zatrzymał i lekarz zapisał mi duphaston na wywołanie miesiączki. Później cykle już wróciły do normykinia982 lubi tę wiadomość
🙎♀️29: wszystko ok, naturalne owulacje
01.2024 AMH 2,7
11.2024 AMH 1,87
Hormony ✅
Jajowody drożne ✅
💊metafolian, b-complex, wit D, Fertistim, Euthyrox25, Duphaston
👨28: 09.2023 morfologia 2%, 04.2024 morfologia 5%
💊Fertistim
🍼Starania od 06.2023
👨⚕️Klinika leczenia niepłodności od 01.2024
💔05.2024 ⏸️ (12 cs), CP, jajowód zachowany, laparoskopia
06.2024 1 IUI ❌ (aromek+ovitrelle)
10.2024 2 IUI ❌ (naturalny cykl) -
Nowa2024 wrote:Myślę, że raczej to niemożliwe. Ja we wrześniu już myślałam, ze jestem w ciąży bo okresu nie było baaardzo długo gdzie zawsze mam regularne co 27-29 dni. Testy były cały czas negatywne i okazało się, ze po prostu przez stres i podróż okres się zatrzymał i lekarz zapisał mi duphaston na wywołanie miesiączki. Później cykle już wróciły do normy
Dziękuję za odpowiedź, a mogłabyś powiedzieć mi jak długo nie miałaś okresu? Też właśnie zastanawiam się, czy to nie ze stresu, na który byłam narażona przez ostatnie pół roku. -
AmeliaG wrote:Dziękuję za odpowiedź, a mogłabyś powiedzieć mi jak długo nie miałaś okresu? Też właśnie zastanawiam się, czy to nie ze stresu, na który byłam narażona przez ostatnie pół roku.
Prawie 2 miesiące🙎♀️29: wszystko ok, naturalne owulacje
01.2024 AMH 2,7
11.2024 AMH 1,87
Hormony ✅
Jajowody drożne ✅
💊metafolian, b-complex, wit D, Fertistim, Euthyrox25, Duphaston
👨28: 09.2023 morfologia 2%, 04.2024 morfologia 5%
💊Fertistim
🍼Starania od 06.2023
👨⚕️Klinika leczenia niepłodności od 01.2024
💔05.2024 ⏸️ (12 cs), CP, jajowód zachowany, laparoskopia
06.2024 1 IUI ❌ (aromek+ovitrelle)