Czy warto?
-
Hej. Podobno nie mialam owulacji i lekarz 12 dc stwierdzil, ze nie ma sensu mnie monitorowac i nic nie robilam... w 21 dc mialam bol jak na okres, wydaje mi sie ze takie kucie jajnika i bol mam na owulacje. (W tamtym miesiacu tak mialam, potwierdzone monitoringiem u innego gina). Teraz mam 30 dc i mam wrazliwe piersi, sluz i lekkie mdlosci od wczoraj. Objawow na @ nie mam. 23.12 mialam plamke krwi jasnej na papierze. Wczoraj ciagnela mnie macica jakby w dol. Nie wiem jak to nazwac... Mysle, ze moze zrobie jutro test, warto? Czy moze to problem z progestetonu? 30 dc a mialam 26 dniowe i 29 dniowe cykle... Pije inofem i ovarin, dziwi mnie, ze ten cykl sie wydluza... Martwi mnie to. Boje sie, ze nie bede miec @. Nie mam ochoty testowac bo pewnie nic z tego i skonczy sie to wywolywaniem okresu. ;( Dodajcie otuchy, powiedzcie, ze moze to przez pozna owu....
-
nick nieaktualny
-
Krew moge zrobic dopiero w srode... Ale tempka spadla, nie wiem czy rzeczywiscie byla ta owulka...
-
Byloby fajnie :p boje sie, ze jutro bedzie niska tempka a mimo to @ nie przyjdzie... Ja nawet na okres nie miewalam spatkow tempki. Mi ona spada dopiero na 2 dc
-
nick nieaktualny
-
To prawda... Mialam ciemny jakby sluz a teraz boli mnie jak nie wiem i poleciala krew od razu z jakimis skrzepami ;(
-
nick nieaktualny
-
No juz na pewno nie plamienie... Bol okropny, a do tego skrzepy... Pewnie znow sie cos zrobilo. Huh. Zobacze w nestepnym tygodniu co powie gin..
-
nick nieaktualny
-
Always to pocieszajace bo ostatni gin stwierdzil, ze nie mam w ogole owulacji i moj jajnik wyglada slabo i bez sensu mnie monitorowac i leczyc... ;(
-
nick nieaktualnySeli wrote:Always to pocieszajace bo ostatni gin stwierdzil, ze nie mam w ogole owulacji i moj jajnik wyglada slabo i bez sensu mnie monitorowac i leczyc... ;(
Nie poddawaj się, może zmień lekarza, ja juz przestałam do nich chodzić.
Moja znajoma miała tylko część jednego jajnika i się udało! Trzeba wierzyć, ale z każdym cyklem wiem że to trudne. -
Ja teraz chce odwiedzic nowego... Rozpoczelam 4 cykl a to bedzie 3 lekarz... ale chyba tylko kontrolnie pojde. By obejrzal ten jajnik. Mam jeden, boje sie o niego. Ale czuje tez, ze nie jest zle... Mam tez wrazenie, ze inofem dobrze dziala. Wiec jak bedzie w porzadku troszke odpuszcze lazenie do gina bo nic dobrego mi to nie przynosi...
-