Czy żele durex utrudniają zajście w ciąże?
-
Ja takiego właśnie używam - pre speed sie nazywa. Czy działa wspomagająco nie wiem, bo dopiero w jednym cyklu go stosowaliśmy, ale na pewno przy suchości pomoże, a nie zaszkodzi plemnikom. Zanim zaczęliśmy starania też używaliśmy durexu, ale wszędzie czyta, że może upośledzać plemniki, wpływać na prędkość poruszania i skracać ich żywotność więc jak naszybciej z niego zrezygnujcie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witajcie mi lekarz zabronił uzywać żeli, mimo , że używałam KY, który niby nie niszczy plemników, zalecił mi za to globulkę mucovagin, można stosować codziennie zapobiegając suchości pochwy lub tylko przed samym stosunkiem, dostałam próbki u gina, kilka pojedynczych pudełeczekbocian
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBlahahaha... ja dostalam tylko raz na szczescie probke u ginekologa tab anty bo bralam yaminelle i one strasznie drogie i wszedl polski odpowiednik naraya i dostalam jedno op gratis... ale to bylo dobre bo te tab na poczatu kosztowaly 15zl a yasminelle 45. Teraz juz mniej wiecej wbtej samej cenie ;/ nie wiem jak to sie dzieje...
Ale wiem ze kase dostaja za wciskanie rzeczy. Ostarnio historie slyszalam ze lekarze juz sobie listy zamowien skladaja co chca dostac za przepisanie konkretnego leku. Jakas porazka... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa jeszcze nie mam jakis tam problemow a goscia mam panstwowo i jest naprawde w porzadku kiedys bul inny teraz bardzo na pozytyw sie zmienil i widze ze babki w ciazy do niego chodza znaczy sie ze w miare prowadzi ta ciaze. Ale jesli za te 3 cykle nic nie zacznie dzialac to zmienie lekarza na innego.
-
nick nieaktualnyNoo ok. Dobrze ze powiedzial zebym przyszla za 3 cykle a nie za rok od odstawienia tabletek. Ostatnio juz chcial monitoring robic ale powiedzial ze za wczesnie po tych tabletkach. Ze misze dac czas organizmowi. Ale przynajmniej po beznadziejnym okresie dostalam skierowanie na bete ;p
-