X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie dajcie nadzieję-co Wam pomogło zafasolkować?
Odpowiedz

dajcie nadzieję-co Wam pomogło zafasolkować?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • sandra80 Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2014, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, nie znalazłam takiego tematu, a myślę, że może nam staraczkom się przydać. Bardzo proszę, żeby dziewczyny które stosowały jakieś wspomagacze napisały nam co im pomogło i w którym cyklu...

kama005 lubi tę wiadomość

gann9jcgo804inbp.png

1lxlm6r.png

sandra80
    "Nie narzekaj, że masz pod górę skoro zmierzasz na szczyt"
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2014, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Piszcie piszcie bo też jestem ciekawa ;)

• Martika87 Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2014, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Piłam Inofolic- 3 opakowania i za 2 razem zaszłam w ciążę :)
    Inofolic poleciła mi koleżanka i mój ginek. Pobudza pracę jajników.
    Po tym proszku pierwszy raz w życiu czułam takie mocne bóle owulacyjne,plamienie po stosunku-ale spokojnie można to wytrzymać przez 2 dni podczas owoulacji bo się opłacało ;) Teraz inofolic odstawiłam i biorę kwas foliowy.
    Ponad to mój ukochany brał przez ponad miesiąc kwas foliowy i salfazin.
    Polecam :)))

zrz69vvj69ave0jf.png

• sandra80 Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2014, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzięki Martika87, też piję Inofolic w tym miesiącu pierwszy raz i czekam na efekty;) A mam pytanie, piłaś 1 saszetkę czy 2 dziennie?

gann9jcgo804inbp.png

1lxlm6r.png

sandra80
    "Nie narzekaj, że masz pod górę skoro zmierzasz na szczyt"
  • Martika87 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2014, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lekarz zalecił mi 2 dziennie,rano i wieczorem :)
    sandra80 wrote:
    dzięki Martika87, też piję Inofolic w tym miesiącu pierwszy raz i czekam na efekty;) A mam pytanie, piłaś 1 saszetkę czy 2 dziennie?

zrz69vvj69ave0jf.png

• Emiliada Ekspertka

Wysłany: 2 grudnia 2014, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Conceive plus i luz :) wakacje bez mierzenia tempki, liczenia dni i odliczania czasu do testowania. Nawet z góry założyłam cykl za stratny, a okazał się tym szczęśliwym :)

f2w3s65gudn84bn0.png
  • Kasiaczkowa Przyjaciółka

Wysłany: 3 grudnia 2014, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tak jak dziewczyny powyżej; inofolic 2xdziennie, dieta pełna ryb, orzechów, wywalilam wszystkie złe tłuszcze trans, no i cyklu w którym sie udało zakupiliśmy conceive żel, tyle ze nie zdążyliśmy go wypróbować :P a a i jeszcze olej z wiesiołka, bardzo dużo wody piłam, zero przeciwbólowych leków itp. Od lekarza miałam przypisany bromergon 1/4 tabletki na noc ale myśle ze większa role miał tu inofolik.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ