X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Dieta w oczekiwaniu na testowanie
Odpowiedz

Dieta w oczekiwaniu na testowanie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Karolina8989 Nowa

Wysłany: 3 czerwca, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej 🙂

Czy od owulacji do czasu zrobienia testu unikacie już czegoś do jedzenia/picia? Odstawiacie kawę? Czy może dopóki nie ma dwóch kresek na teście, to uznajecie, że ciąży nie ma i jecie jak zwykle?

• Rzelka Znajoma

Wysłany: 5 czerwca, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przez pierwsze półtora roku tak robiłam. Potem uznałam, że szkoda mi życia. Według mnie nie warto dopóki nie poznam przyczyny niepowodzeń.

• Avonid Koleżanka

Wysłany: 7 czerwca, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak jak koleżanka wyżej.. pierwsze 1,5 roku świrowałam i od owulacji unikałam wszystkiego co może szkodzić ciąży.. teraz jem i pije co chcę. Co ma być to będzie.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ