Dla dziewczyn co zwidów na testach nie widzą!
-
WIADOMOŚĆ
-
Hey
Madzix czekam na wieści
Oda czyli @ przyszła ??
Ja to jestem w szale remontowym, i myslalam ze zapomnę o staraniach bo duzo osób pisze że zajmiesz głowę czymś innym. No mam ja zajęta czymś innym i staraniami też taki ewenement ze mnie -
nick nieaktualny
-
Halszka, jeszcze nie, ale już się rozkręca - otwarta szyjka, bóle, znam to bardzo dobrze. Dzisiaj lub jutro mam termin, więc przynajmniej pocieszenie, że o czasie przyjdzie
Ja bym chciala trochę odpuścić z tymi staraniami, bo czuję się nieco przytłoczona, ale na remont nie miałabym siły :p
Madzixx, w takim razie badania męża wyszły OK? W takim razie mam nadzieję, że jutro się uda. Dawaj znać.* hormony w normie
* naturalna owulacja
* badanie drożności - wrzesień 2017
* słabe wyniki nasienia -
nick nieaktualny
-
Oda no to szkoda ale staramy się dalej
Tak naprawdę to nie remont ale totalna rozpierucha. Jedne ściany wyburzone, drugie stawiamy...ja juz oczywiście szukam mebli do kuchni i lazienki, płytek ale tyle tego jest ze mam mętlik w glowie
Madzix mam nadzieję że jutro wyniki męża będą dobre i IUI dojdzie do skutku i sie uda trzymam kciuki -
nick nieaktualnyMadzixx kochana trzymam kciuki i czekam na wieści
Mi ból troche przeszedł, płakać nie mam jak i kiedy bo synek na krok nie odstępuje
co myślicie dziewcyny o staraniach zaraz po poronieniu? mój lekarz mówi że jak najbardziej, że wtedy jeszcze większa szansa... a ja sama nie wiem.
Oda puki nie ma @ jest nadzieja :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2017, 09:51
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny a co do picia wina na ladne endo to można je pić np ze dwa trzy dni przed owu i po owu też ?? pytam bo sie dwa dni już raczej czerwonym winkiem. A moje endo w poprzednich cyklach ok owu miało 7mm
-
Madzixx super wieści! Kciuki zaciśnięte. Piękny pęcherzyk, piękne endo!!
Miśka, zależy właśnie jak się czujesz. Jeżeli nie czujesz się na siłach, nie ma sensu, a może odpuście sobie starania, po porstu kochajcie się kiedy macie ochotę i los zadecyduje.
Halszka, ja nie wiem jak z tym winem, wiem, że działa, ale nie wiem jak :p Chętnie też się dowiem* hormony w normie
* naturalna owulacja
* badanie drożności - wrzesień 2017
* słabe wyniki nasienia -
Madzix trzymamy kciuki i czekamy na wieści!!
Oda - u mnie teraz czas oczekiwania. Był monitoring, chyba coś pękło w weekend,bo w pon były tylko "resztki", ale pęcherzyk coś słabo rósł, więc nie wiem czy dał radę. gin mówił, że szansa jest. Od paru dni jestem na bromku na zbicie prolaktyny. W przyszły pon badania progesteronu, żeby zobaczyć czy faktycznie owu była. W sumie przy takich wynikach prl, to aż dziwne, że coś tam się dzieje i to w 14dc.
Ale powiem Wam, że patrząc na te ostatnie 5 miesięcy to na początku strasznie wariowałam, myślałam, że to takie proste i tylko spotykały mnie kolejne porażki. teraz jestem jakoś dziwnie spokojniejsza, może to przez to, że gin wdrożył jakieś leczenie. Zobaczymy co z tego wyjdzie.*starania od marca 2017
*iui x 3 - nieudane
- I - 17.07.2020: 1 pęcherzyk,
- II - 10.09.2020: 2 pęcherzyki,
- III - 9.12.2020: 2 pęcherzyki.
*I ivf - krótki protokół, 15 pecherzyków - 3 komórki - 2 zarodki:
- I FET 27.08.2021 (57cs) - 3 dniowy Maluch
11dpt- beta88,9, prog16,1
13dpt- beta218,9, prog14,3
19dpt -beta 2541, prog 16,6
26dpt- ❤
28.10.2021 poronienie zatrzymane (Aniołek 8tc-11tc)
- II FET 13.01.2022 (59cs)- 6-dniowy Maluch 4ba
6dpt- beta 0, prog 12,5
11dpt -beta 0, prog 40,33
*II ivf - dlugi protokół (7 komórek, 2 zarodki)
- I FET - 3 Dniowy Maluch - beta 0
- II FET 23.012023 - zarodek 4BB
5dpt bladzioch
7dpt negatyw
10dpt beta 0 -
nick nieaktualnyHej dziewczyny, podczytuje Was, ale odkąd wróciłam do pracy to jakoś mi czas tak ucieka, i jak chce coś napisać to się okazuje, że full rzeczy do zrobienia.
Muszę się na nowo wkręcić i ogarnąć, bo jak mi dojdzie jeszcze odstawienie młodej do przedszkola to zgine...
Ja już po owu, zastanawiam się czy jest możliwa owu w dzien w którym test wyszedł pozytywny bo tylko wtedy czułam jajniki, @ wypada mi na piątek za tydzień, jak nie przyjdzie to zaszaleje i 31 zrobię test. -
nick nieaktualny