Dla dziewczyn co zwidów na testach nie widzą!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDla wszystkich które nie chcą się już nakręcać i wyginać przed monitorem, żeby zobaczyć cień cienia cienia
Ja mam osobiście dosyć tego i dlatego zakładam wątek
Wiadomo czasami każda ma dość i szuka iskierki nadziei, ale tu nie przeginamy (chyba, że po uprzedzeniu )
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2017, 16:45
Tusia91, Doti87, Madzix88, Zgredek 12, Jedna_z_Wielu, Flowwer, JagnaaJankowskaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny ja też się przenoszę tu z lipcowego testowania już chwilę się staramy i wiem, jak łatwo można wmówić sobie objawy ciąży i cień cienia cienia na teście - już to przechodziłam staram się zdrowo podchodzić do tematu - i zaczekać na dzień spodziewanej @, żeby zatestować. Ja teraz testuję w środę 19 lipca, a wy??
miśka1987 - dzięki za wątek!
-
Hej ☺ witam sie tez na nowym wątku, nie moglam juz tamtego przeżyć.. naprawde az soe czytac mi nie chcialo od takirgoe nakręcania pprzeżywania...
Ja wszystko rozumiem i staram się powiedziec dobre słowo ale kurczę ile mozna..s1985, Cheresta lubią tę wiadomość
-
Mogę dołączyć mogę dołączyć? po wczorajszych akcjach i ja mam dość. Kłótnie i pretensje. Szkoda nerwów, chociaż ten watek to trochę jak powstanie przeciw głównym osobom z forum ja nie chce się nakręcać, niepotrzebne mi to w życiu. Mój mąż to samo, na spokojnie, co będzie to będzie. Ale mi łatwo mówić bo to tak naprawdę 1 cykl u nas ale i tak jakby ktoś chciał to można świrować od początku ja postanowiłam nie robić testów tylko betę w odpowiednim czasie i to tylko wtedy kiedy wykres wskazywać będzie że jest sens póki co jestem w 4 dniu wyższych temperatur (bo czy owu była tego dnia czy innego tego nie wiem bo żyje bez monitorowania) tylko pytanie mam kiedy miałabym ewentualnie iść ns progesteron? Wiem że 7-8dpo ale jeśli ja nie wiem kiedy dokładnie była a rozmach moze być kilkudniowy to żeby się nie okazało że poszłam np 5 albo 9-10dpo. Zastanawiam sie czy iść i jeśli to kiedy? co radzicie?https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyheeeeeej
Dziewczyny napiszmy coś o sobie!
Ja czekam w listopadzie na 30 urodziny Od 5 lat szczęśliwa żona, od 4,5 roku najszczęśliwsza mama O 2 staramy się już 3,5 roku. PO drodze jedna biochemiczna i jedno poronienie.
Problem z tarczycą i bardzo nieregularnymi miesiączkami. Aktualnie 63 dc i 7 brania dupka na wywołanie okresu. W nowym cyklu zaczynam z clo 3-7 dc i dupkiem 16-25.
Przez te lata starań zdążyłam mieć fazy nakręcania, ale wreszcie chyba udało mi się skończyć z tym hehehe mam nadzieję -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jeju a ja tego watku szukalam na ogolnym myslalam ze zniknal!!
Krotko o mnie:
Z mezem nie zabezpieczalismy sie od roku ponad z wylaczniem 4 mc. Nie zaskoczylo, ale tez nam nie zalezalo, pod koniec juz troche jednak wariowalam z testami - wiec postanowilismy zaczac sprawdzac czy cos nie tak.
Wyszla mi za wysoka prolaktyna po pbciazeniu, dostalal dostinex, jestem na nim drugi cykl, już po owulacji.
Testuje za 8-10 dni, ale chyba im pozniej tym lepiej. Przewidywana @ w ogole mialam miec ok 31.07, ale chyba po zbiciu prolaktymy moj cykl sie unormowal, bo test pozytywny mialam juz w 14 dc, do tego sluz płodny, więc wygląda, że owulacja już byla. Dzid 19dc, ale czy owulacje miałam jeszcze w 14, czy 15 a moze na poczatku 16 dc? Nie wiem
Co do progesteronu - mi gin mowila ze pod koniec cyklu, ze 18 dc za wczesnie zrobilam.
* hormony w normie
* naturalna owulacja
* badanie drożności - wrzesień 2017
* słabe wyniki nasienia -
Doti to testujemy podobnie
Jak dla mnie, możecie się nakręcać, ale jeżeli ktoś na forum zwróci Wam uwage to rozumieć, że z dobregomserca. Ale bym
Was przeklinała, jakbyście mi gratulowały urojonej ciąży, a potem dostalabym @!
Szkoda po prostu tych dziewczyn, które potem sobie nie radzą z tym zupełnie. Nie dość, że sobie wkręcają to jeszcze wkręcają wszystkim dookoła.
Macie mnie ganić za jakieś absurdalne pomysły!! )
U mnie ból piersi nieco mocniejszy niż wczoraj, ale ciagle znośny. Podobno tak objawia sie prolakryna podwyzszona, mam
Nadzieje ze jednak wszystko w normie mam.
Tusia - chyba najblizsza tetowania jestes ) jak sie czujesz?* hormony w normie
* naturalna owulacja
* badanie drożności - wrzesień 2017
* słabe wyniki nasienia