Dla dziewczyn co zwidów na testach nie widzą!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
To cudowne! Ja z kolei odwrotnie, wyszlam za meza po roku znajomosci
Co to objawow, ja jestem nerwusem dlatego dala mi dostinex, nadmierne owlosienie? Nie mam wasika, ani ciemnych wlosow na rekach, nogach, ale mam np pojedyncze pod pepkiem, w okolicach bikini, liczy sie?
Mi dostinex dala wlasnie ze wzgledu zebym zaszla w ciaze, mowila ze to lepsze niz ten slynny bromek i ze moge sie z nimi normalnie starac, tylko po pozytywnym tescie odstawic.
A Ty go w ogole nie bralas, czy odstawilas? Bo jestem ciekawa, czy Twoje objawy po nim ustapily jakos, bo ja nie odczuwam nic, a biore go drufi cykl. No moze poza tym, ze w koncu pojawil sie sluz plodny i test pozytywny owulacyjny, ale
Czy to z powodu tego leku - tez nie wiem.
Ide na Monitotinf w sierpniu to wypytam lekarke o wszystko.* hormony w normie
* naturalna owulacja
* badanie drożności - wrzesień 2017
* słabe wyniki nasienia -
Oda_33 wrote:Terka - nam przysiege tez szeptal ksiadz. Wyszlo bardzo ok bo obydwoje powiedzielismy ja glosno i pewnie i mega sie usmiechajac. Wszyscy potem zyczyli nam takiego usmiechu przez cale zycie jak mielismy podczas tej przysiegi )
My też z uśmiechem i spokojem jakby ktoś nie pytał o to czy chcemy byc ze sobą cale życie a to czy chcemy cukierka. Takie swobodne były te słowahttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
nick nieaktualnyHej moje straszne, niedobre i okrutne dziewczyny jaja jakieś... aż mi żal ze to czytałam. Hehe ale jeszcze pamiętam wątki gdzie pewna pani nakręcala się raz progiem, raz kreska której nie było, a raz beta która nie wskazywała na ciaze dlatego przestałam udzielac się na wątkach z listami. Ale tu będzień lepiej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2017, 17:40
s1985 lubi tę wiadomość
-
Wiesz, a najgorsze ze co miesiac to samo. Najpierw "nie robie juz testu przed 14 dpo" albo "nie robie już testów sikanych" "tylko beta", a potem od nowa, test sikany w 12 dpo i otwieranie go az zeby zobaczyc pod swiatlo czy aby na prwno nic. A potem "negatywny ale nie biore go pod uwage bo za wczesnie zrobilam"
Wiadomo, ja tez dopatruje sie nawet najmniejszego cienia, ale juz sie nauczylam, ze po 5 min lepiej nie odczytywac wynikow.
Na bobo testach po wyschnieciu mialam cien i maz mi raz jak przynioslam zabral j wyrzucil tem test i mial racje, ciazy nie bylo a jak nest to nie zniknie Tylko dlatego ze sie nie zauwazylo kreski.
Poza tym mowienie ze przez nasze posty moze sie okazac ze ktos jednak nie jest w ciazy. Albo uwazamie ze za to, ze zapytalam dlaczego przy niskiej bedzie jest sie w ciazy kaza mi kogos przepraszac? Szkoda slow. One same ske tam napedzaly w tej dyskusji, a szkoda, duzo osob tam mialo fajne podejscie, duzo milych slow i wsparcia. Ale zbudujemy watek, chociaz
Nazwa dla niewtajemniczonych moze byc zagadkowa
Ja jednak ide biegac! Nie zaszlodzi, naeet jak fasola sie zbliza* hormony w normie
* naturalna owulacja
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Haha, akurat ja byłam najbardziej dyplomatyczna, bo naprawdę chciałam ją trochę ostudzić, ale wszystko obróciło się przeciwko mnie )
Dziewczyny przebiegłam ze 3 kilometry i jak się położyłam na trawie tak już chyba dziś stad nie wstane!
Ja nie wiem jak kobiety w ciazy cwicza, ja przed mam kondycje jak staruszka!
A chcialabym teoche pocwiczyc przed bo latwiej potem chyba wrocic do formy po porodzie. Niektore kobiety to z natury szczuple i nie maja problemu a ja raczej latwo przybieram na wadze motywujcie mnie!!* hormony w normie
* naturalna owulacja
Poświęciłam swój czas na nadrobienie wątku lipcowego bo nie było mnie jakieś 2 dni na forum. I jestem w szoku że można taki armagedon rozpętać za komentarz typu: fajnie że piszesz że ciąża chociaż trochę mała ta beta, ale skoro jesteś pewna to trzymam kciuki żeby wszystko było w porządku. Już jakiś czas mniej się udzielam bo widzę że jedna osoba dominuje wątek
-
nick nieaktualnyOda_33 wrote:To cudowne! Ja z kolei odwrotnie, wyszlam za meza po roku znajomosci
Co to objawow, ja jestem nerwusem dlatego dala mi dostinex, nadmierne owlosienie? Nie mam wasika, ani ciemnych wlosow na rekach, nogach, ale mam np pojedyncze pod pepkiem, w okolicach bikini, liczy sie?
Mi dostinex dala wlasnie ze wzgledu zebym zaszla w ciaze, mowila ze to lepsze niz ten slynny bromek i ze moge sie z nimi normalnie starac, tylko po pozytywnym tescie odstawic.
A Ty go w ogole nie bralas, czy odstawilas? Bo jestem ciekawa, czy Twoje objawy po nim ustapily jakos, bo ja nie odczuwam nic, a biore go drufi cykl. No moze poza tym, ze w koncu pojawil sie sluz plodny i test pozytywny owulacyjny, ale
Czy to z powodu tego leku - tez nie wiem.
Ide na Monitotinf w sierpniu to wypytam lekarke o wszystko.
Ja ciemnych wlosow na rekach tez nie mam. Mam bardzo delikatny wasik ale jest, kilka Wloskow pod pepkiem i wokół brodawek na piersiach. bralam kiedys dostinex przed staraniami jeszcze przed rok....to byl dramat bo 3 mies sie oswajalam z lekiem strasznie go znosilam i teraz podczas taran tez przez rok i potem wyczytalam ze jego podczas staran nie powinno sie brac -
Cheresta, taaa, wszystko kreci sie w okol jednej osoby, ale grono zirytowwanych bedzie sie powiekszac. Ilez mozna sluchac o tym. Jeszcze samodzielne diagnozowanie sie, branie lekarstw. Daje zly przyklad innym zagubionym staraczkim. Naczytaja sie i jeszcze uwierza.
Madzix - ja po dostinexie zadnyc skutkow ubocznych, chyba ze jakies minimalne bole glowy, ale na ro jestem podatna. Zla pogoda bach i migrena. A na to owlosienie oos pomogl dostinex?
Ja wlasnie nie wiem, w zeszlym cyklu dostalam dostinex, mialam brac od razu, albo zle zeozumialam i zaczelam
Opakowanie w 9 dc. Owulacja przyszla z 9 dniowym opoznieniem w 29 dc i mialam cykl zamiast 34 to 43 dniowy. Teraz przez to zostalo mi dostinexu tylko do 20 dc a gin kazala mi przyjsc kolo 12-14 dc nastepnego.
Nie wiem, czy prolaktyna mi nie skoczy nagle po przerwaniu w 20 dc (nie wiem ile lek sie urrzymuje) przez
Co w nastepnym cyklu zbijanie od nowa mnie czeka? No i co z tym dosinexem a ciaza - pytalam gin czy nie lepiej poczekac ze starniami do zbicia prolaktyny a ona ze szkoda czasu zebym juz dzilala...
To dobra lekarka, polecana mi przez kolezanke, ktora miala tez problemy i szwagra, ktory jest lekarzem.
Najgorsze ze alurat od jutra 2 tyg ma urlop i nir wirm co robic. Chyba zostaje mi czekac...* hormony w normie
* naturalna owulacja
No ja niestety ciągle mam problem z wstawianiem postów w telefonie więc czytam Was dziewuchy cały dzień, a właśnie wieczorem siadam do kompa żeby coś skrobnąć
Oda_33 - tak, ja już testuję szybciutko! Test mam w szafce jeszcze z poprzedniego cyklu - leży i kusi... hi hi ale czekam cierpliwie. Mam obolałe piersi i swędzące sutki )) przedwczoraj i wczoraj przy szybkim wstawaniu z łóżka czułam lekkie ciągnięcie podbrzusza, a dziś nic. Wiem, że to może być zarówno na @ jak i na ciążę, więc się nie nakręcam tymi objawami...
Cheresta - witaj w wątku :* -
Staramy się jakiś rok niedługo mamy pierwszą rocznicę ślubu. Przez 2 lata brałam tabletki, a od ślubu przestaliśmy się zabezpieczać. Potem jeszcze byłam w szpitalu z racji tego, że choruję na zesztywniajace zapalenie stawów kręgosłupa. Kilka prześwietlen, badań, zielone światło od reumatologa i zaczęliśmy starania pełną parą. Nie udawało się więc poszłam do ginekologa zrobić podstawowe badania. Okazało się że mam macicę dwurozna, tylozgieta. Hormony w porządku i ogólnie lekarz mówi jest ok więc dążymy dalej do spełnienia marzenia
-
nick nieaktualnymiśka1987 wrote:Pamiętacie Ciri22? Ona z dziewczynami długie miesiące miała taki "inny" wątek bez zwidow itp
Pamietam ja z innych watkow. fajna dziewczyna mam ja na fb ale ostatnio nie piszemy. fajna ta jej mala coreczka Ciri byla jedna z pierwszych ktora mi odpisala na forum. to tak sentymentalnie -
nick nieaktualnyCheresta wrote:Poświęciłam swój czas na nadrobienie wątku lipcowego bo nie było mnie jakieś 2 dni na forum. I jestem w szoku że można taki armagedon rozpętać za komentarz typu: fajnie że piszesz że ciąża chociaż trochę mała ta beta, ale skoro jesteś pewna to trzymam kciuki żeby wszystko było w porządku. Już jakiś czas mniej się udzielam bo widzę że jedna osoba dominuje wątek
ja musze pozniej badz jutro poczytac na spokojnie co tam sie zadzialo. -
nick nieaktualnyOda_33 wrote:
Madzix - ja po dostinexie zadnyc skutkow ubocznych, chyba ze jakies minimalne bole glowy, ale na ro jestem podatna. Zla pogoda bach i migrena. A na to owlosienie oos pomogl dostinex?
Ja wlasnie nie wiem, w zeszlym cyklu dostalam dostinex, mialam brac od razu, albo zle zeozumialam i zaczelam
Opakowanie w 9 dc. Owulacja przyszla z 9 dniowym opoznieniem w 29 dc i mialam cykl zamiast 34 to 43 dniowy. Teraz przez to zostalo mi dostinexu tylko do 20 dc a gin kazala mi przyjsc kolo 12-14 dc nastepnego.
Nie wiem, czy prolaktyna mi nie skoczy nagle po przerwaniu w 20 dc (nie wiem ile lek sie urrzymuje) przez
Co w nastepnym cyklu zbijanie od nowa mnie czeka? No i co z tym dosinexem a ciaza - pytalam gin czy nie lepiej poczekac ze starniami do zbicia prolaktyny a ona ze szkoda czasu zebym juz dzilala...
To dobra lekarka, polecana mi przez kolezanke, ktora miala tez problemy i szwagra, ktory jest lekarzem.
Najgorsze ze alurat od jutra 2 tyg ma urlop i nir wirm co robic. Chyba zostaje mi czekac...
ja bralam w piatek wieczorem dostinex i w weekendy wogole za kolko nie wsiadalam bo balam sie prowadzic...dramat...
to jak Ty masz go brac??? bo ja 1/4 tabletki raz w tyg -
Madzix88 wrote:ja musze pozniej badz jutro poczytac na spokojnie co tam sie zadzialo.
-
nick nieaktualnyWogole tak co do moich początków na forum to jestem tu od wiosny 2015 i może któraś mnie kojarzy po starym nicku Madziulla. Doti na pewno z wątku staraczki 2015 :* musiałam założyć nowe konto bo miałam problem z kontem i pamietnikien. Właśnie muszę nadrobić pisanie pamiętnika
Doti87 lubi tę wiadomość