X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Do jakiego dnia cyklu NIE wychodziła wam kreska mimo ciąży :)
Odpowiedz

Do jakiego dnia cyklu NIE wychodziła wam kreska mimo ciąży :)

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Avonid Koleżanka

Wysłany: 29 maja 2023, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem ciekawa u ktorej z was kreski długo nie było widać a jednak ciąża była 😊

• Annamania Debiutantka

Wysłany: 31 maja 2023, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O podpinam się :) pamietam w 1 ciąży tez testowałam kilkukrotnie i nie od razu były 2 kreski - niestety nie pamietam który to dzień cyklu.A staraliśmy się tylko 2 miesiące. Teraz jestem już w 14 dpo i wciąż kreski drugiej brak. Czekam na okres chociaż nie czuje w tej chwili objawow wiec mimowolni pojawia się malutka nadzieja…

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ