X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Do jakiego dnia cyklu NIE wychodziła wam kreska mimo ciąży :)
Odpowiedz

Do jakiego dnia cyklu NIE wychodziła wam kreska mimo ciąży :)

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Avonid Przyjaciółka

Wysłany: 29 maja 2023, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem ciekawa u ktorej z was kreski długo nie było widać a jednak ciąża była 😊

👧🧔🐕🐕

🧘‍♀️ endometrioza, torbiel na jajniku
    TSH 1,61 | FT4 1,22 | FT3 2,70
    Ferrytyna 79

🧔‍♂️ aglutynacja 1 stopnia, obecność granulocytów
    Posiew nasienia ⏳️

Starania od 11.2021 ❤️‍🔥
    • 05.2022 biochem
  • Annamania Debiutantka

Wysłany: 31 maja 2023, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O podpinam się :) pamietam w 1 ciąży tez testowałam kilkukrotnie i nie od razu były 2 kreski - niestety nie pamietam który to dzień cyklu.A staraliśmy się tylko 2 miesiące. Teraz jestem już w 14 dpo i wciąż kreski drugiej brak. Czekam na okres chociaż nie czuje w tej chwili objawow wiec mimowolni pojawia się malutka nadzieja…

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ