Do mamusiow w ciąży
-
To może być za wczesnie. Mogło nawet nie być zagnieżdżenia. Beta poniżej 5 jest normą dla nieciężarnych. Jedyna opcja to zatestować za jakieś 2-3 dni, a najlepiej jeszcze chwile później (11-12 dpo).
Księżna lubi tę wiadomość
-
Wiem właśnie, że za wcześnie. Robiłam inne badania i przy okazji ta beta. Badania prywatnie, bo za nim się dostanę do lekarza to wieki miną, a beta aż 45 zł, za drogo, żeby tak co 2 dni sprawdzać. Został mi jeden test na 16 kwietnia albo będzie prezent na święta albo nie. Chciałam tylko dopytać czy może jakieś mamusie robiły-7-10 dpo betę i była poniżej 5, a potem jeszcze urosla, czy jest nadzieja, bo z moich temperatur za dużo się nie dowiem. Mam regularny cykl i zawsze po owu wysoko temp. aż 15 dnia spada na okres.
-
Księżna wrote:Hej mamusie, czy robiąc betę 7dpo wynik 2,3 jeszcze była z tego ciaza? Czy vykl juz stracony? Jaka jest beta normalnie nie będąc w ciazy?
Myśle ze troszkę Cię pocieszę, u mnie Beta 7/8dpo była poniżej 2.1, było mi mega przykro myślałam ze nic z tego choć wiedziałam ze bety tak wcześnie się nie bada..
2 dni później blade kreseczki i Beta 20:) -
Księżna 7dpo to bardzo krótko.
Mi wyszedł test pozytywny 10dpo i to mega blady. I to wieczorem a rano jeszcze był bialutki jak śnieg.
Nie trać nadziei jeszcze wszystko może się zmienić
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
19.08.22 💣 3300g szczęścia ❤️
Rośnij nam zdrowo Elizko 🥰❤️❤️
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
Suple: Pregna Start, Wit D 4000j. Wit C 1000 Wit B complex, Zioła Ojca Sroki nr 3.
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -