X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Dołek Implantacyjny
Odpowiedz

Dołek Implantacyjny

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Nixta Znajoma

Wysłany: 5 lipca 2022, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem, że nie każdy spadek temperatury w cyklu oznacza od razu dołku. Ale czy jeśli jest to pojawia się on PRZED zagnieżdżaniem jako przygotowanie macicy do przyjęcia zarodka czy już PO zagnieżdżaniu?

6 CS💕
  • Roxie_eS Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2022, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam wręcz górkę w poprzednim cyklu - na jeden dzień temperatura skoczyla mi o pół stopnia, a nie była to żadna infekcja czy coś w tym stylu. Następnego dnia była nizsza znacznie, ale wyższa niż przed górka i rosla. U mnie niestety ciąża się nie utrzymała, więc może to kiepski przyklad

Kir AA, MTHFR, wysokie NK maciczne i we krwi obwodowej, rozjechane cytokiny.

W latach 2022-2023 - 7 ciąż biochemicznych.
    03.23 - 8+6 poronienie chybione na etapie 6+1- synuś z trisomią chromosomu 3 🥺

Nowe rozdanie:
    Acard, Accofil, Hydroxychloroquine, Intralipidy

20.07.2024 - 40+1 Jerzy 🥰
  • Nixta Znajoma

Wysłany: 5 lipca 2022, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Udostępnilam swój wykres mam nadzieję, że go widać. U mnie właśnie jest wszystko w tym cyklu książkowo. Dokładnie w 6 dpo nastąpił jednodniowy spadek do temperatury najniższej poowulacyjnej. Dziś temperatura znów wyższa, test negatywny ale innego wyniku to się nawet nie spodziewałam i teraz właśnie myślę kiedy przy implantacji spada ta temperatura

6 CS💕
  • Roxie_eS Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2022, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiesz co sprawdziłam swój, rzeczywiście 5 miałam mały spadek, 6 wróciła, 7 miałam skok

Kir AA, MTHFR, wysokie NK maciczne i we krwi obwodowej, rozjechane cytokiny.

W latach 2022-2023 - 7 ciąż biochemicznych.
    03.23 - 8+6 poronienie chybione na etapie 6+1- synuś z trisomią chromosomu 3 🥺

Nowe rozdanie:
    Acard, Accofil, Hydroxychloroquine, Intralipidy

20.07.2024 - 40+1 Jerzy 🥰
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ