X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Dołek Implantacyjny
Odpowiedz

Dołek Implantacyjny

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Nixta Znajoma

Wysłany: 5 lipca 2022, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem, że nie każdy spadek temperatury w cyklu oznacza od razu dołku. Ale czy jeśli jest to pojawia się on PRZED zagnieżdżaniem jako przygotowanie macicy do przyjęcia zarodka czy już PO zagnieżdżaniu?

6 CS💕
  • Roxie_eS Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2022, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam wręcz górkę w poprzednim cyklu - na jeden dzień temperatura skoczyla mi o pół stopnia, a nie była to żadna infekcja czy coś w tym stylu. Następnego dnia była nizsza znacznie, ale wyższa niż przed górka i rosla. U mnie niestety ciąża się nie utrzymała, więc może to kiepski przyklad

Kir AA, MTHFR, wysokie NK maciczne i we krwi obwodowej, rozjechane cytokiny.

W latach 2022-2023 - 7 ciąż biochemicznych.
    03.23 - 8+6 poronienie chybione na etapie 6+1- synuś z trisomią chromosomu 3 🥺

Nowe rozdanie:
    Acard, Accofil, Hydroxychloroquine, Intralipidy

20.07.2024 - 40+1 Jerzy 🥰
  • Nixta Znajoma

Wysłany: 5 lipca 2022, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Udostępnilam swój wykres mam nadzieję, że go widać. U mnie właśnie jest wszystko w tym cyklu książkowo. Dokładnie w 6 dpo nastąpił jednodniowy spadek do temperatury najniższej poowulacyjnej. Dziś temperatura znów wyższa, test negatywny ale innego wyniku to się nawet nie spodziewałam i teraz właśnie myślę kiedy przy implantacji spada ta temperatura

6 CS💕
  • Roxie_eS Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2022, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiesz co sprawdziłam swój, rzeczywiście 5 miałam mały spadek, 6 wróciła, 7 miałam skok

Kir AA, MTHFR, wysokie NK maciczne i we krwi obwodowej, rozjechane cytokiny.

W latach 2022-2023 - 7 ciąż biochemicznych.
    03.23 - 8+6 poronienie chybione na etapie 6+1- synuś z trisomią chromosomu 3 🥺

Nowe rozdanie:
    Acard, Accofil, Hydroxychloroquine, Intralipidy

20.07.2024 - 40+1 Jerzy 🥰
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ