Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 23 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Dołek Implantacyjny
Odpowiedz

Dołek Implantacyjny

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Nixta Znajoma

Wysłany: 5 lipca 2022, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem, że nie każdy spadek temperatury w cyklu oznacza od razu dołku. Ale czy jeśli jest to pojawia się on PRZED zagnieżdżaniem jako przygotowanie macicy do przyjęcia zarodka czy już PO zagnieżdżaniu?

6 CS💕
  • Roxie_eS Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2022, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam wręcz górkę w poprzednim cyklu - na jeden dzień temperatura skoczyla mi o pół stopnia, a nie była to żadna infekcja czy coś w tym stylu. Następnego dnia była nizsza znacznie, ale wyższa niż przed górka i rosla. U mnie niestety ciąża się nie utrzymała, więc może to kiepski przyklad

Kir AA, MTHFR, wysokie NK maciczne i we krwi obwodowej, rozjechane cytokiny.

W latach 2022-2023 - 7 ciąż biochemicznych.
    03.23 - 8+6 poronienie chybione na etapie 6+1- synuś z trisomią chromosomu 3 🥺

Nowe rozdanie:
    Acard, Accofil, Hydroxychloroquine, Intralipidy

20.07.2024 - 40+1 Jerzy 🥰
  • Nixta Znajoma

Wysłany: 5 lipca 2022, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Udostępnilam swój wykres mam nadzieję, że go widać. U mnie właśnie jest wszystko w tym cyklu książkowo. Dokładnie w 6 dpo nastąpił jednodniowy spadek do temperatury najniższej poowulacyjnej. Dziś temperatura znów wyższa, test negatywny ale innego wyniku to się nawet nie spodziewałam i teraz właśnie myślę kiedy przy implantacji spada ta temperatura

6 CS💕
  • Roxie_eS Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2022, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiesz co sprawdziłam swój, rzeczywiście 5 miałam mały spadek, 6 wróciła, 7 miałam skok

Kir AA, MTHFR, wysokie NK maciczne i we krwi obwodowej, rozjechane cytokiny.

W latach 2022-2023 - 7 ciąż biochemicznych.
    03.23 - 8+6 poronienie chybione na etapie 6+1- synuś z trisomią chromosomu 3 🥺

Nowe rozdanie:
    Acard, Accofil, Hydroxychloroquine, Intralipidy

20.07.2024 - 40+1 Jerzy 🥰
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ