Planujesz zajść w ciążę jesienią?

Odkryj dopasowaną formułę z aktywnym folianem na czas starań o dziecko.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Domowy test ciazowy z krwi
Odpowiedz

Domowy test ciazowy z krwi

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Natiii98 Nowa

Wysłany: 5 lipca 2024, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć,
    Jestem tu nowa. Dziś zrobiłam test ciążowy z krwi 9 dni po stosunku. Po 5 minutach wynik bym negatywny, jednak gdU spojrzałam na test po ponad 20 minutach pojawiła się jasna druga kreska. Macie doświadczenie z tymi testami?

• Laura2 Znajoma

Wysłany: 5 lipca 2024, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natiii98 wrote:
    Cześć,
    Jestem tu nowa. Dziś zrobiłam test ciążowy z krwi 9 dni po stosunku. Po 5 minutach wynik bym negatywny, jednak gdU spojrzałam na test po ponad 20 minutach pojawiła się jasna druga kreska. Macie doświadczenie z tymi testami?

Po 20 min wynik testu nieważny. Przeważnie się po czasie pokazuje druga kreska. Wstaw zdjęcie

• Martyna Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2024, 06:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zrób sobie test facelle lub baby boom. One się pięknie wybarwiają :)

04.24 22+2 💔
    06.24 ⏸️
    10.03.25 Zosia ❤️
    age.png
  • Natiii98 Nowa

Wysłany: 6 lipca 2024, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do tego testu to po 1,5h pojawiły się 3 kreski 🤦‍♀️. Po południu będę miała wyniki z krwi.

• Laura2 Znajoma

Wysłany: 6 lipca 2024, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natiii98 wrote:
    Co do tego testu to po 1,5h pojawiły się 3 kreski 🤦‍♀️. Po południu będę miała wyniki z krwi.

Daj znać jak wyszły

• Natiii98 Nowa

Wysłany: 6 lipca 2024, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wynik bety 0, 10, także testu na pewno nie można odczytywać po wyznaczonym czasie.

• Laura2 Znajoma

Wysłany: 6 lipca 2024, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natiii98 wrote:
    Wynik bety 0, 10, także testu na pewno nie można odczytywać po wyznaczonym czasie.

Póki 🙈 niema jest nadzieja. Trzymam kciuki. Niektórym dziewczynom testy wychodzą dopiero po terminie 🙈

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ