X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Domowy test ciazowy z krwi
Odpowiedz

Domowy test ciazowy z krwi

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Natiii98 Nowa

Wysłany: 5 lipca 2024, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć,
    Jestem tu nowa. Dziś zrobiłam test ciążowy z krwi 9 dni po stosunku. Po 5 minutach wynik bym negatywny, jednak gdU spojrzałam na test po ponad 20 minutach pojawiła się jasna druga kreska. Macie doświadczenie z tymi testami?

• Laura2 Znajoma

Wysłany: 5 lipca 2024, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natiii98 wrote:
    Cześć,
    Jestem tu nowa. Dziś zrobiłam test ciążowy z krwi 9 dni po stosunku. Po 5 minutach wynik bym negatywny, jednak gdU spojrzałam na test po ponad 20 minutach pojawiła się jasna druga kreska. Macie doświadczenie z tymi testami?

Po 20 min wynik testu nieważny. Przeważnie się po czasie pokazuje druga kreska. Wstaw zdjęcie

• Martyna Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2024, 06:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zrób sobie test facelle lub baby boom. One się pięknie wybarwiają :)

04.24 22+2 💔
    06.24 ⏸️
    10.03.25 Zosia ❤️
    age.png
  • Natiii98 Nowa

Wysłany: 6 lipca 2024, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do tego testu to po 1,5h pojawiły się 3 kreski 🤦‍♀️. Po południu będę miała wyniki z krwi.

• Laura2 Znajoma

Wysłany: 6 lipca 2024, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natiii98 wrote:
    Co do tego testu to po 1,5h pojawiły się 3 kreski 🤦‍♀️. Po południu będę miała wyniki z krwi.

Daj znać jak wyszły

• Natiii98 Nowa

Wysłany: 6 lipca 2024, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wynik bety 0, 10, także testu na pewno nie można odczytywać po wyznaczonym czasie.

• Laura2 Znajoma

Wysłany: 6 lipca 2024, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natiii98 wrote:
    Wynik bety 0, 10, także testu na pewno nie można odczytywać po wyznaczonym czasie.

Póki 🙈 niema jest nadzieja. Trzymam kciuki. Niektórym dziewczynom testy wychodzą dopiero po terminie 🙈

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ