X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Domowy test ciazowy z krwi
Odpowiedz

Domowy test ciazowy z krwi

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Natiii98 Nowa

Wysłany: 5 lipca 2024, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć,
    Jestem tu nowa. Dziś zrobiłam test ciążowy z krwi 9 dni po stosunku. Po 5 minutach wynik bym negatywny, jednak gdU spojrzałam na test po ponad 20 minutach pojawiła się jasna druga kreska. Macie doświadczenie z tymi testami?

• Laura2 Znajoma

Wysłany: 5 lipca 2024, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natiii98 wrote:
    Cześć,
    Jestem tu nowa. Dziś zrobiłam test ciążowy z krwi 9 dni po stosunku. Po 5 minutach wynik bym negatywny, jednak gdU spojrzałam na test po ponad 20 minutach pojawiła się jasna druga kreska. Macie doświadczenie z tymi testami?

Po 20 min wynik testu nieważny. Przeważnie się po czasie pokazuje druga kreska. Wstaw zdjęcie

• Martyna Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2024, 06:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zrób sobie test facelle lub baby boom. One się pięknie wybarwiają :)

04.24 22+2 💔
    06.24 ⏸️
    24.07❤️1,05cm❤️
    7.08 ❤️2,4cm 🐻
    07.09 7,5cm 👧 🩷 ryzyka niskie
    16.09 120g szczęścia 🥰
    2.10 213g wstydziocha 🫣
    15.10 300g gwiazdy ✨ II prenatalne OK
    29.10 438g łobuziary 🍩
    12.11 628g echo ❤️ ok
    29.11 814g akrobatki 🤸🏼‍♀️
    18.12 1145g ✨✨
    28.12 1590g, 35cm prenatalne 🥰🥰
    10.01 1969g wielkoluda 🥹
    27.01 wizyta 🙏🏽
    preg.png
  • Natiii98 Nowa

Wysłany: 6 lipca 2024, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do tego testu to po 1,5h pojawiły się 3 kreski 🤦‍♀️. Po południu będę miała wyniki z krwi.

• Laura2 Znajoma

Wysłany: 6 lipca 2024, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natiii98 wrote:
    Co do tego testu to po 1,5h pojawiły się 3 kreski 🤦‍♀️. Po południu będę miała wyniki z krwi.

Daj znać jak wyszły

• Natiii98 Nowa

Wysłany: 6 lipca 2024, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wynik bety 0, 10, także testu na pewno nie można odczytywać po wyznaczonym czasie.

• Laura2 Znajoma

Wysłany: 6 lipca 2024, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natiii98 wrote:
    Wynik bety 0, 10, także testu na pewno nie można odczytywać po wyznaczonym czasie.

Póki 🙈 niema jest nadzieja. Trzymam kciuki. Niektórym dziewczynom testy wychodzą dopiero po terminie 🙈

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ