X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Druga kreska po 10/15 minutach
Odpowiedz

Druga kreska po 10/15 minutach

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • KaroF Nowa

Wysłany: 20 sierpnia 2021, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na początku nic nie było nagle po 10/15 minutach zobaczyłam jasna kreskę która robiła się coraz ciemniejsza? Myślicie ze to może być wczesna ciąża? Dziś zrobiłam test i nic nie było

• CarmeLatte93 Ekspertka

Wysłany: 20 sierpnia 2021, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Proponuję Ci zrobic to samo co ja. Masz jeszcze ten pozytywny test? Jeżeli tak zanurz go w wodzie, sama końcówkę tak jak podczas przeprowadzania testu, na 10 sekund. I odczekaj 5-10 minut. Jeżeli kreska zostanie to można wierzyć że to pozytyw. Jeżeli zniknie to było to tylko odbarwienie fabryczne.
    Znalazłam ten sposób na niemieckich forach i mi też się sprawdził, zarówno kiedy test był naprawdę pozytywny i kiedy jednak negatywny to kreska ciążowa zniknęła i nie pojawiła się nawet następnego dnia.

preg.png
    08.07.2022 Oskar jest z nami ❤️
    21.10.2021 10dpo pozytywny test 😍😍😍
    26.04.2021 ❤ przestalo bić 8t6d 👼💔
    02.04.2021 beta pozytywna a😍
    Od 05.2019 starania o rodzenstwo
    9.10.2018 Benio jest już z nami 👨‍👩‍👦😍
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ