X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Druga kreska po 10/15 minutach
Odpowiedz

Druga kreska po 10/15 minutach

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • KaroF Nowa

Wysłany: 20 sierpnia 2021, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na początku nic nie było nagle po 10/15 minutach zobaczyłam jasna kreskę która robiła się coraz ciemniejsza? Myślicie ze to może być wczesna ciąża? Dziś zrobiłam test i nic nie było

• CarmeLatte93 Ekspertka

Wysłany: 20 sierpnia 2021, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Proponuję Ci zrobic to samo co ja. Masz jeszcze ten pozytywny test? Jeżeli tak zanurz go w wodzie, sama końcówkę tak jak podczas przeprowadzania testu, na 10 sekund. I odczekaj 5-10 minut. Jeżeli kreska zostanie to można wierzyć że to pozytyw. Jeżeli zniknie to było to tylko odbarwienie fabryczne.
    Znalazłam ten sposób na niemieckich forach i mi też się sprawdził, zarówno kiedy test był naprawdę pozytywny i kiedy jednak negatywny to kreska ciążowa zniknęła i nie pojawiła się nawet następnego dnia.

preg.png
    08.07.2022 Oskar jest z nami ❤️
    21.10.2021 10dpo pozytywny test 😍😍😍
    26.04.2021 ❤ przestalo bić 8t6d 👼💔
    02.04.2021 beta pozytywna a😍
    Od 05.2019 starania o rodzenstwo
    9.10.2018 Benio jest już z nami 👨‍👩‍👦😍
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ