X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Duphaston na wywołanie okresu
Odpowiedz

Duphaston na wywołanie okresu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Paula101095 Znajoma

Wysłany: 30 lipca, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biorę duphaston na wywołanie okresu. Biorę już 7 dni.
    Od 3 dni mam krwawienie. Najpierw był to różowy śluz , potem krew. A dziś zauważyłam że leci krew ze skrzepami.

Czy to już okres?
    Bo nie wiem co robić czy brać dalej czy odstawić ?

W ulotce pisze że podczas brania krwawienie może być, z kolei na internecie wyczytałam że okres powinien wystąpić dopiero po 2 dniach od zakończenia brania leku.

Czy ktoś mógłby mi doradzić co robić? 🙈

• Ann12 Debiutantka

Wysłany: 30 lipca, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula101095 wrote:
    Biorę duphaston na wywołanie okresu. Biorę już 7 dni.
    Od 3 dni mam krwawienie. Najpierw był to różowy śluz , potem krew. A dziś zauważyłam że leci krew ze skrzepami.

Czy to już okres?
    Bo nie wiem co robić czy brać dalej czy odstawić ?

W ulotce pisze że podczas brania krwawienie może być, z kolei na internecie wyczytałam że okres powinien wystąpić dopiero po 2 dniach od zakończenia brania leku.

Czy ktoś mógłby mi doradzić co robić? 🙈

A co Ci lekarz powiedział ile masz brać? Mi mówił że jak biorę duphaston to nie dostanę @ dopiero po odstawieniu i faktycznie dwa dni po dostałam @.

• Paula101095 Znajoma

Wysłany: 30 lipca, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ann12 wrote:
    A co Ci lekarz powiedział ile masz brać? Mi mówił że jak biorę duphaston to nie dostanę @ dopiero po odstawieniu i faktycznie dwa dni po dostałam @.

No właśnie nie za bardzo lekarza zrozumiałam.

Powiedziala mi tak : jak się okres pojawi to nie brać leku.
    Jak okres nie wystąpi do 14dni to przyjść.

A miałaś krwawienie w trakcie brania?
    Bo ja juz nie wiem czy to okres czy co..

• Ann12 Debiutantka

Wysłany: 30 lipca, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miałam brązowe plamienia w trakcie brania, w czwartek idę do gin na kontrolę

• just.hoppoe Nowa

Wysłany: 14 sierpnia, 23:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idź do lekarza bo chyba albo źle przedstawił sposób brania albo coś umknęło :-)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ