Dziewczyny czy któraś z Was zaszła w ciążę jak sperma wypłynęła z Was od razu?
-
WIADOMOŚĆ
-
Jvvliett wrote:Może masz racje najgorsze jest to rozczarowanie i to ze człowiek przez dwa tygodnie nie myśli o niczym innym 😅 ja to podziwiam jak ktoś umie wyłączyć głowe, nie myśleć o tym i nie szukać objawów przez cały czas nowych 😃 tez mam nadzieje, ze nam się uda ✊🏼🫶🏼
-
Karo Lina wrote:To prawda. Łatwo jest powiedzieć aby czekać z testem do dnia miesiączki, nie szukać objawów. A jak nie wychodzą starania to odpuścić i wtedy zaskoczy. O tym nawet lekarze mówią, że należy najpierw głowę odblokować. A Wy ile już się staracie? Ja już raz byłam w ciąży parę lat temu, udało się za pierwszym razem. Ale w ciąży ektopowej. I od tamtej pory cicho sza, chociaż ginekologicznie wszystko ok 🫣
To dopiero moja czwarta próba, wiec jeszcze nie mam takiego ciśnienia ze coś jest nie tak aczkolwiek niemiło się ogląda tą jedna kreskę i oby teraz było inaczej bo jak nie to chyba zrobię przerwę -
Jvvliett wrote:O kurczę to przykro mi.. ale może akurat tym razem się uda, trzeba być pozytywnie nastawionym 🫶🏼
To dopiero moja czwarta próba, wiec jeszcze nie mam takiego ciśnienia ze coś jest nie tak aczkolwiek niemiło się ogląda tą jedna kreskę i oby teraz było inaczej bo jak nie to chyba zrobię przerwę -
Karo Lina wrote:Podobno dopiero po roku nieudanych prób można stwierdzić że coś się dzieje i podjąć się leczenia. Do tego czasu to norma że w ciążę się nie zachodzi.. tak w teorii. Tak czy siak nigdy nie można się poddawać 🤩 A Ty miałaś testować w weekend. Robiłaś dziś test ? Czy jutro ? 🙂
-
Jvvliett wrote:Dzisiaj miałam robić rano i myślałam, ze został mi jeszcze jeden ale już nie miałam, zaraz się przejdę do apteki 🙂 chociaż niby z porannego moczu powinno się robić, ale już chyba do jutra nie wytrzymam 😅
-
Jvvliett wrote:Zrobiłam jednak dzisiaj i niestety czysta biel 😕 a jak u Ciebie ?
-
Karo Lina wrote:Właśnie zastanawiałam się dziś co u Ciebie, czy zrobiłaś już test. To wygląda na to że obydwie będziemy się starać w następnym cyklu. U mnie też biel i dziś przyszedł okres. Myślałam że może chociaż u Ciebie będzie ta druga kreska 😔
-
Jvvliett wrote:U mnie jeszcze nie przyszedł, ale to kwestia najbliższego czasu… No nic może następnym razem się uda, trzeba próbować do skutku 😃
Jvvliett lubi tę wiadomość
-
Karo Lina wrote:Niby okresu nie ma, nadzieja jest, ale jednak na tym etapie już powinien wyjść test jakby coś było😔 chyba że naprawdę coś Ci się poprzesuwało, to może być różnie 😉 musi się udać prędzej czy później, ale życzę nam żeby było to jednak prędzej niż później 🤣
A w ogóle to skąd jestes ? ☺️ -
Jvvliett wrote:I jak tam w tym cyklu nastawienie ?
A w ogóle to skąd jestes ? ☺️ -
Karo Lina wrote:Hej ! U mnie ten cykl jest jakiś do d... Owulację chyba miałam w niedzielę. Współżycie było w czwartek. Ale w piątek nabawiłam się jakiejś infekcji i niestety musieliśmy przez to zrezygnować z dalszych starań więc ten cykl raczej spisuję na straty. A jak u Ciebie idzie ze staraniami , były już? Cykl masz raczej równolegle do mojego, więc strzelam że też jesteś w okolicach owulacji 😉 jestem z Białegostoku, a Ty ? 🙂
-
Jvvliett wrote:A u mnie to się w ogóle popsuło bo się rozstaliśmy także porażka na całej lini 😞 ale będę trzymać za Ciebie kciuki cały czas ! Ja z Lublina to kawałeczek 😀
-