Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Dziwna miesiączka
Odpowiedz

Dziwna miesiączka

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Zaczarowana27 Debiutantka

Wysłany: 30 marca 2015, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie

Mam do Was pytanie i proszę o rade. Staramy się z mężem o dziecko. Spóźniał mi się okres ale testy były negatywne. Byłam u ginekologa który stwierdził że po badaniu usg nie widzi ciąży ale nie może jej wykluczyć wiec dał skierowanie na bete. W środę mam mieć wyniki i kolejną wizytę u tego lekarza. W ubiegły piątek zaczęłam niestety krwawić (pomimo wysokiej temperatury w pochwie po wyżej 37 )i miałam okropny ból brzucha. Tylko dziwne jest to że krwawienie ustało juz wieczorem w sobotę. Moje normalne okresy trwają 6-7 dni. Zastanawiam się czy to mogło być poronienie? Proszę o wyrozumiałość bo naprawdę bardzo mnie to smuci.

Pozdrawiam

Usilnie staramy się o dzidziusia :)
  • Klaudia N. Autorytet

Wysłany: 30 marca 2015, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie jestem specjalistka jezeli idzie o poronienia ale jezeli byloby to poronienie to raczej krwawienie byloby obfite?
    nie masz mozliwosci zadzwonic do ginekologa i my o tym powiedziec? szkoda ze tak dlugo musisz czekac na wyniki

beta 16dpo 477 18dpo 899 LAURA <3
    5.10.16 6t6d <3 136/min 1cm <3 2.11.16 10t6d <3 169/min 4,8cm <3 8.11 5,9 cm 161/min,
    <3 <3 <3 <3 <3 eKzyp1.png <3 <3 <3 <3 <3
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ