Dziwna sprawa
-
nick nieaktualnyWitam zadko się udzielam , ale dziś postanowiłam napisać . Otóż wczoraj robiłam sobie wyniki krwi i dziś konstultowałam się z pielęgniarką . Okazuję żę wszystko super co dla mnie bardzo ważne .
Jest tylko jeden problem bo mam lekko podwyższone leukocyty . Pielęgniarka zasugierowała ciązę . Ja zę nie wiem . A się pytała czy sie staramy i takie tam . Ja , żę tak . Więc ona stwiedziła zę chyba jestem w ciąży wczesnej . Fajnie by było tylko jest skopuł taki jestem dopiero w 19 dc . 12 dc dostałam choragon.Więc jakoś mi to dziwnie .
Czy choragon możę podwyższyć leukocyty . Wiem żę trzyma około 7 dni ja badanie miałam robione wczoraj 18 dc. W podpisie jest ten cykl. A tutaj cykl z choragonem tylko z 2012 roku całkowicie inny .
https://ovufriend.pl/graph/475d3d0a277204e8e4aa0ea18cee7309
Jest to czysta babska ciekawość bo za wcześnie się podniecać -
Pielęgniarka totalnie niekompetentna, czy ona jest poważna po podwyższonych leukocytach stwierdzać ciążę!? Właśnie tacy ludzie nie powinni pracować w służbie zdrowia. Od czytania badań jest lekarz. I to właściwy, bo badania krwi nie pokażą ci ciąży, jedynie beta.
Peonia: ja bym wykluczyła ciążę, bo nawet jeśli w nią zaszłaś, to jak dla mnie za wcześnie jeszcze nawet na zagnieżdżenie, a co dopiero podniesienie parametrów, nawet beta, która mega leci w górę, wzrasta dopiero po 48h, nim organizm zda sobie sprawę co jest grane.Manieczka86, Waniulka, czarownica_tea lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Unlike wrote:
A ja do Ciebie, jak zwykle po poradę... Jak sądzisz, możliwe, że u mnie Ovu mogła być 18dc?
czekam na @ jak na zbawienie... cykl mi się wydłużył, a zawsze był 26dni, czasem 28. FL14LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-