X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Dziwne krwawienie, pomocy
Odpowiedz

Dziwne krwawienie, pomocy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Nela Nelka Nowa

Wysłany: 12 stycznia 2019, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam , 9 grudnia miałam okres , staram sie o dziecko . Okresu nie odstałam jeszcze ale od wczoraj dziwnie coś rodzaju plamienia lub krwawienia mam . Nie jak okres tylko co jakiś czas plamy malutkie jaśniejsze niż okres. co mi może być ? przedwczoraj robiłam test wyszedł negatyw a od wczoraj to coś , co to ? przejmować się ? raz już poroniłam w czerwcu

• AnitaK Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2019, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I jak sytuacja?

Styczeń 2017 - Aniołek (7tc)
    2018 👶
    2019 👶
    16.11.24 ⏸️
    18.11.24 (15 dpo) beta 46,42
    22.11.24 prog 13,00 beta 348,15 ❤️
    29.11.24 beta 2772 i prog 12
    10.12.24 g.19:15 👨‍⚕️pęcherzyk ciążowy 6+1, zarodek 5+6, krwiak
    14.12.24 beta 20216 ❤️
    16.12.24 beta 23490 🫤
    18.12.24 g.15:30 👨‍⚕️brak zarodka
    Leki 💊: odstawiłam wszystkie leki
    Żegnaj maluszku😭 😭😭
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ