X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Dziwne objawy płodności
Odpowiedz

Dziwne objawy płodności

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • mother_to_be Koleżanka

Wysłany: 16 sierpnia 2018, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny,

Nie obserwuje jakoś mega mojego cyklu, raczej staram się zmierzyć rano tempkę i sprawdzić śluz parę razy jednak nie zapisuję tego mego skrupulatnie.

Ten cykl zaczął się 27 lipca. 31 skończyła się @ i następnie około 6 sierpnia pojawił sie płodny śluz - a tak mi się wydaje przynajmniej, bo był lepki, rozciągliwy , śliski i przezroczysty (byl yo jednak jeden strzał wieczorem).

Owulacja teoretycznie powinna być 13 sierpnia czyli miony poniedziałek. Dzisiaj jest czwartek i temperatura do dzisiaj ne podskoczyła - kręci się koło 36,3-36,
    5. W poprzednim cyklu dochodziło nawet do 37,1.

Pobolewają mnie jajniki w tym tygodniu więc uznałam, że może to owulacja jednak nie spina się to z płodnym sluzem - na chwilę obecną śluz mam biały, jest go sporo jednak raz się ciągnie (nie tak bardzo jak ten z 6 sierpnia) a raz jest kremowy.

Co to może oznaczac? Owulacja była/będzie/ czy to może cykl bezowulacyjny?
    Planowana miesiączka powinna wystąpić 27 sierpnia. Mam nadzieję, że jednak jej nie będzie ale martwię się tą temperatura i śluzem dośc wcześnie

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ