X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Dziwnie dlugi cykl
Odpowiedz

Dziwnie dlugi cykl

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Anka1986 Przyjaciółka

Wysłany: 6 maja 2017, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane! Prosze o interpretacje mojego cyklu. Moje cykle zawsze trwaja 32 dni dzisiaj jest 40 dc a ovu zaznaczylo mi dzien @ w 50 dc. Czy powinnam juz zrobic test ciazowy jezeli moje cykle zawsze trwaja 32 dni czy poczekac i zglosic sie do lekarza? Mysle ze jezeli bylby to bezowucacyjny to wredna juz przyszlaby a tu dalej nic. Prosze o opinie :)

Co ma być to będzie siłę znajdę wszędzie :D
  • Flowwer Autorytet

Wysłany: 6 maja 2017, 23:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najlepiej zatestować i jak biel iść do dr na usg bo jeśli faktycznie ovu była jak jest zaznaczona to powinno widać ciałko żółte.

kjmni09k3h9ob9x5.png
    112 cs o syna, 15 lat walki !!
    Provita-Paliga
    NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
    Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
    ⛄⛄⛄
  • Anka1986 Przyjaciółka

Wysłany: 6 maja 2017, 23:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki Kochana jutro z rana testuje :)

• Flowwer Autorytet

Wysłany: 6 maja 2017, 23:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie zawsze takie długie cykle oznaczały torbiel wiec warto iść do dr i w nowym cyklu oznaczyć podstawowe hormony z prolaktyną ona czesto miesza w cyklach.

kjmni09k3h9ob9x5.png
    112 cs o syna, 15 lat walki !!
    Provita-Paliga
    NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
    Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
    ⛄⛄⛄
  • Anka1986 Przyjaciółka

Wysłany: 7 maja 2017, 23:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana prolaktyna i progesteron sa u mnie w normie. Badalam niedawno :) w zeszlym roku mialam wycinanego torbiela - Torbiel gruczołu przedsionkowego większego (Bartholina). Jak na razie nie powtorzylo mi sie , oby nie wrocilo!! Pozdrawiam

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ