Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 23 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Dziwnie pozytywny test
Odpowiedz

Dziwnie pozytywny test

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Martaa9797 Debiutantka

Wysłany: 10 czerwca 2023, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Zrobiłam test który na początku był negatywny ale po 2 godzinach jak chciałam go wyrzucić wyszła druga kreska i to nie cień tylko wyraźna. Zrobiłam dzisiaj rano kolejny test z tej samej firmy i był negatywny a miałam jeszcze jeden już z innej i wyszła delikatna kreseczka taka cień cienia i też dopiero po godzinie nie wiem co o tym myśleć. Robię te testy ponieważ w tym cyklu czuje się inaczej niż zawsze czuje kłucie miewam podwyższenie temperatury i bolące piersi

• Winnica Znajoma

Wysłany: 10 czerwca 2023, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie zabarwione na różowo kreski po czasie zawsze zwiastowały ciążę, wbrew wszystkim instrukcjom producentów, którzy każą wyrzucić do kosza po 5 minutach:)

Martaa9797 lubi tę wiadomość

• Martaa9797 Debiutantka

Wysłany: 10 czerwca 2023, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie powiem ale robi mi to pewną nadzieję. Co prawda robiłam te testy 11dnia po owulacji. Jednak boję się rozczarowania i poczekam do pierwszego dnia miesiączki wtedy napisze czy jest z czego się cieszyć 🙂 ale zawsze test jak był negatywny to do końca czy 2 godziny później czy na następny dzień. Więc to mnie zszokowało. Lub może go zalałam po prostu i dlatego

Winnica lubi tę wiadomość

• Zielone.Słońce Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2023, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na testach po czasie zachodzi reakcja chemiczna i może wychodzić fałszywie dodatnia kreska. Ja bym sobie nadziei nie robiła. Lepiej się miło zaskoczyć niż rozczarować. 😊
    Nie pisze tego po złości a jako prawie 5 letnia staraczka z doświadczeniem.
    Powodzenia!

Martaa9797 lubi tę wiadomość

4,5 roku starań
    Endometrioza, adenomioza, PCOS
    🔹06.21 1 ICSI - ❄️❄️❄️❄️ 1cb ❌
    🔹02.2023 2 ICSI - ❄️❄️❄️❄️❄️❄️
    🔸 28.05-4.06 3 krwotoki
    🔹 14+4tc - 103g 👶 i 104g 👶
    SANCO zdrowe chłopaki 💙💙
    🔹19+2 - 261g i 309g 👶👶
    🔹 27+2 - 1113g🐸 i 1122g🐸
    🔹29+2 - 1318g🦔 i 1365g 🦔
    🔹34+2 - 2460g🌞 i 2363g🌞

Witaj świecie! ✋
    34+6
    10.11.23 Leoś 2490g 💙, Filipuś 2120g💙
    age.png
  • Aga.f Autorytet

Wysłany: 10 czerwca 2023, 23:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Was zdjęcia tych testów

• Martaa9797 Debiutantka

Wysłany: 11 czerwca 2023, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zielone.Słońce też tak uważam że lepiej lecz ta nadzieja niemiłosierna 😄 ale czekam. Dziś nie wykonałam testu bo postanowiłam sobie że poczekam 2 dni i na razie się tego trzymam. Czekam aby wynik wyszedł taki jaki ma być a nie się dopatrywać cieni. Więc zobaczymy co z tego będzie.

Winnica lubi tę wiadomość

• Martaa9797 Debiutantka

Wysłany: 12 czerwca 2023, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziś wykonałam test jest negatywny. Więc czekam na okres 😔

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ