X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Dziwności
Odpowiedz

Dziwności

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Ania128 Debiutantka

Wysłany: 5 sierpnia 2024, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, mam do Was pytanie otóż jestem na leczeniu takimi lekami czy też suplementami jak: Ovarin, Costagnus, costilbegyt i doszedł mi jeszcze duphaston. Czy któraś z Was miała tak przed okresem że w nocy dzień w dzień się non stop wybudzałyście i raz było zimno a za chwilę tak że powoli można było kołdrę wykręcać od spocenia? Czy to normalne czy powinnam iść do lekarza z tym od razu? Nie chce wyjść na jakiegoś panikarza dlatego pytam Was moje Drogie czy któraś się z takim czymś spotkała.

• Chesterka1124 Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2024, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja bym skonsultowała to z lekarzem.

Saferka lubi tę wiadomość

26.02.2021 II ❤️
    15.03.2021 jest ❤️
    30.04.2021 👼 😢
    26. 11.2021 II ❤️
    3.12.2021 puste jajo 😭
    28.02.2022 II ❤️
    23.03.2022 jest ❤️ 7tc
    4.11.2022 David 3700g szczęścia
    10 2023 poronienie 7tc 💔

1.01.2024 starania o kolejną kruszynkę ❤️

4 2024 biochem

Jedno szczęście już mam ale serce pragnie więcej 🥺

age.png
  • Saferka Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2024, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tak miałam ostatnio, ale w moim przypadku to było zwyczajne choróbsko… A może coś Cię pobiera?
    W każdym razie tak jak napisała chesterka najlepiej skonsultować to z lekarzem. :)

Starania o pierwsze bobo 2024r. 🍀
    👩🏽27 :
    ✅ Wszystko w normie, AMH - 2,44 (12/2024), 2,44 (06/2025)

🧔🏽‍♂️30 :
    morfo - 0% ❌( 12/2024), -> 2% (04/2025)
    HBA - 86%,
    ruch postępowy - 40,1 %

06/2025 ➡️ kwalifikacja IVF ✅
    26.06 ➡️ stymulacja ❔

Not all miracles are loud. Some grow in silence. 🌿💛
  • Ania128 Debiutantka

Wysłany: 5 sierpnia 2024, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miałam nadzieję na ciążę ale niestety prysnęła jak bańka mydlana. Do lekarza i tak muszę iść, poczekam aż mi okres minie bo póki co się rozkręca i zaczyna być nieciekawie. Ale z każdym cyklem mam coraz mniej nadziei na to że kiedyś zostanę mamą.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ